Kişiye göre değişkenlik gösterse de genel bir cevap verebilirsiniz ya da kendi beklentilerinizi araya sıkıştırın :d

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişiye göre değişkenlik gösterse de genel bir cevap verebilirsiniz ya da kendi beklentilerinizi araya sıkıştırın :d

Sadakatli, bana saygı gösteren, sevgisini ilgisini eksik etmeyen, ev işlerinin kadın işi değil insan işi olduğunun farkında olan ama en önemlisi sadakatli bir adamla evlenirim benleyken başkasına bakandan ne hayır gelir
Evet açıklıyorum çok onemli;
İlk önce arkadaş olabilmek, cocuklasabilmek, eglenebilmek, kafalarin uyuşması, beraber farklı güzel şeyler yapabilmek. Birbirini masumca sevmek, samimiyet, güven. Bunlar en en en beklediğim şeyler. İnşallah gerçekte de böyle olurr 🥺 lütfen allahim 🤲
ve bunları yaparken aradaki saygının her zaman korunması...
@içimnederse tabii ki o zaten var
Cevap
2Cevap
Şimdiki kızların beklentilerini özetliyorum öhmm iyi seyirler;
Denizde yat, karada kat, ahırda at, faturasız hat, kaynanasız hayat, yat babam yat
Anlaşılmak isterim ve empati kurmak benim için en hassas bir nokta. Bunlar olursa zaten saygı da olur sevgi de olur.
Sevgi, sadakat ve saygı. Onun dışında her şey halledilir. Saçma belki ama ben sevdiğim biriyle bir odada bile yaşayabilirim.
Nefes alsın yeter 😂 şaka bi yana her şeyi bekliyorsunuz
sınırsız para, ev, araba, yılda 5 defa tatil. Eşinden ayrı jigolo bir de🤑
Eş dediğin nedir ki kapının köpeği 😅
Ya senin karının jigolosu olsaydı napardın? 🤣😂 Sen istiyormuşsun zamanında ben de istiyorum dediğin de hangi köşeye kaçıcaksın
Evlilikte beklenti artıkça hayal kırıklığı da artar en iyisi azla yetinmek
Evlilikten uzak duruyorum ben. Keyifli günler.
Rahatlık bence
Aldatilmamak, degersiz hissetmemek olurdu herhalde
Kesinlikle sadakat...
sonsuz sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?