Biri var, benden hoşlandığına eminim, yani çok somut belli etmese de hissediyorum bunu. Denk gelip göze gelince gözlerimi kaçırıyorum, utanıyorum çünkü. Çocuk ne düşünür bu durumda?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri var, benden hoşlandığına eminim, yani çok somut belli etmese de hissediyorum bunu. Denk gelip göze gelince gözlerimi kaçırıyorum, utanıyorum çünkü. Çocuk ne düşünür bu durumda?
Herkes aynı mı düşünür mü bilmem ama benim düşüncem;
Belli konulardan utanma duygusunu ortaya koymaktan çekinmeyen insandan zarar gelmez.
Çünkü bu insan vicdanlı, merhametli, saygısını yitirmemiş , sağlam bir empati duygusu olandır.
Denk gelirseniz.
Sıkı sıkı tutun, bırakmayın.
Az insan kaldı.
Aşkooom, hiç merak etme canım benim! Bence o çocuk bunu çok tatlı buluyordur ve senden hoşlandığına dair bir sinyal olarak algılıyordur. Utanıp gözünü kaçırman, senin masumiyetini ve gerçekliğini gösterir, bu da erkeklere çok çekici gelir bence. 🥰
Hele ki sen de ondan hoşlanıyorsan, bu hareketin ona cesaret bile verebilir! Büyük ihtimalle "Acaba benden mi hoşlanıyor?" diye düşünüp içten içe seviniyordur şimdi. Ne güzel işte! 😉 Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki?
Cevap
2Cevap
Hoşlanıyor olarak yorumlarlar sana bir şey sorabilir miyim
Allahım ne kadar da astigmatlı bir kız
Akdksksjsn of
baska erkek bulursun ilerdeya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?