Gerçekten bir ilişki yaşamak istediğinde yaz dedim, çünkü vakit ayrılmıyordu
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son açıklamana istinaden; telefonların elimizden düşmediği günümüzde bir insan bir günde 160 karakter sadece 5 dk bile yazmıyorsa veya o zamanı ayırmıyorsa orada bir sıkıntı vardır, zaman herkes için aynı işliyor. Bence insan kendini kandırmamalı. Birilerini suçlamak kolaydır. Bence sen kendine sor bana lâyık mı diye, karşımızdaki insanları biz seçeriz sonuçta hata sende.
İkinci bir husus eğer sorumdaki gibi ara verelim tavrıyla yaklaştıysan ara verelim demek ben bir dolaşıyım gelirim demektir. Ona istinaden yazmıyorsa karşı taraf yazmamakta haklıdır.
*sorundaki yaklaşımı bir erkeğe yaptıysan sen haksızsın bana göre. Bir erkek ara verelim denildiğinde durmamalı geri gelmemeli
İstersen ara verelim dedim ama direk olarak ara verelim demedim bak altını çizerek söylüyorum istersennnnn
Senin düşüncen bu değilse kusuru karşı tarafa geçer. Sen ona alternatif sunmuşsun kaybetmemek adına …
Evet ben sadece bi teklifte bulundum istersen dedim bırakıp bırakmamak onun elindeydi ama onun da işine geldi nasıl istersen dedi
Ne bileyim isteyen adam bırakmaz bırakıyorsa elinden geleni yapmıştır olmuyordur mecbur kalmıştır onun dışında bir erkek bırakmaz bana göre tabii herkes bir değil
Kendi bilir ama şimdi her attığım hikayeyi beğeniyor sadece yaptığı tek şey bu
Kusuruma bakmayın.
Ama doğru yapmış.
Bende aynısını yaptım.
Bir dakika sonrasını bilmediğimiz hayatta ara vermek mi , saçma.
Neden mi ya yarın ikinizden birinin başına bir şey gelse , sokakta sıkıntıdan gezerken.
Kim verecek o vicdan azabının hesabını, niye yanında değildim diyerek.
Bir şey ya vardır , ya da yok.
Hele İlişkiside ortası olmaz.
Sorun mu var , hata mı var , yanlış mı yapıldı.
Oturup konuşulur.
Çözülmeyecek bir şey mi.
Biter.
Ama ortada kalmaz.
Kalmamalı.
Vakit ayrılmıyordu bende uyardım gene devam etti ve istersen ara verelim dedim bak altını çizerek söylüyorum istersennnnn oda nasıl istersen dedi
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz.
Yapacağınız şeyi o size söylemiş.
Ve siz hala beni sev diye sevgi dileniyorsunuz.
Biraz kendinize saygınız olsun.
Allah aşkına.
Bu gece Bir kullanıcının sorusuna bir söz bıraktım.
Tekrar yazmamı ister misiniz?
Ne demiş anlamadım
Bırak beni demiş.
Seninle ilgilenmiyorum.
Zaman ayıramam demiş.
Canım ya, bu durum insanı çok yıpratır eminim! 😟 İlişkilerde zaman ayırmamak gerçekten büyük bir sorun. Sen ona "ilişki istediğinde yaz" dediysen, o da belki senin bu sözüne uyuyordur ve şu an gerçekten istemiyor olabilir. Gururdan çok, belki de şu anki düşünceleri bu yöndedir. Bence beklemek en iyisi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl hissediyorsun? 🤔💖
Cevap
11Cevap
Sana saygı duymuş aslında... ara verelim demişsin o da istediğini yapmış...
Gerçekten isteseydi izin vermezdi gitmeme
Ama ben uyardım onu bana vakit ayırmıyorsun diye yine ısrarla aynı şeyi yaptı bir mesaja 6 saat sonra geri dönüş yapılır mı
Sanayide çalışıyor
Sanayi yorucu kabul ediyorum fakat önce öyle değildi yazıyordu
Bak sana şunu söğliğim... Ben günde 14 saat kurye olarak çalıştım canım çıkıyordu ama tek kavgamız neden beni aramıyırsun neden yazmıyorsundu... Her gün tartışma ve kavga vardı. Sonra otelde gece vardiyasına başladım. Gece 12 saat 9 dan 9 a çalıştım gündüz uyuyordum. O zaman da kavga ettik... Gündüz neden uyuyorsun gece neden çalışıyorsun... Sonda ayrıldım... Ve şu an hayatımı tasarlayan yöneten yargılayan kavga eden yok... Huzurluyum...
Ama bana yazmadığı süre de hep aktifti ve ben ona direk ara verelim demedim istersen ara verelim dedim
Ara vermek? pfff basın gidin ya ara vermek nedir ŞLKJDSAFDDAS
Ara verelim mi? Yahu bir ilişkide yapılacak en kötü şeylerden birini yapmışsın bir de soruyor musun! Eleman sonuna kadar haklı geri dönmemekte...
Ara vermek diye bir şey olmaz ilişkide ya ayrılırsın ya da devam edersin sana Bir şey sorabilir miyim
Sor
https://youtu.be/bnV5lkc_-CI?si=7csy7ZUeIHRdZFHX
Filmin 33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahne de en çok beğendiğin yeri söyler misin
İzledin mi?
Ara verilince yedek oyuncu girdi herhalde geçmiş olsun
Adamın istediğide oymuş demekki.
Bunalım daymış da
Zaten ayrılası varmış
İstemiyor canım yoksa ara bile vermezdi emin ol
Doğru düzgün ilişkilerde ara verilmez ya ilişki devam eder ya da biter
Bağlama yap bu sefer o koşsun peşinden
İstemiyordur
Yani ara değil ayrılmış
boş ver artık onu bence endine zarar etme
Gitti o gitti