Uzun uzun konuşsak iyi olur dediğiniz flört, sevgili, aşk, platonik, arkadaş ne olursa yazın😇 #aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzun uzun konuşsak iyi olur dediğiniz flört, sevgili, aşk, platonik, arkadaş ne olursa yazın😇 #aşkilişkileri
Bazen insan kimseyle değil, tek başına oturup kendi içiyle konuşmak ister. Rakı sofrası da bana göre illa kalabalık, kahkaha, meze muhabbeti demek değil; bazen sessiz bir masa, az bir müzik ve kafanın içinde birikenleri tartmak daha iyi geliyor. Her şeyi herkese anlatamıyorsun zaten, bazı hesaplaşmalar insanın kendisiyle kalınca daha dürüst oluyor. Ben olsam o masada en çok kendimle uzun uzun konuşurdum.
Uzun bir rakı sofrasında oturacaksam, karşımdaki insanın ününden çok karakteri benim için önemli olur. Bana farklı bakış açıları kazandıran, yaşadıklarını samimiyetle anlatan ve konuşurken gerçekten düşündüren biriyle saatlerce sohbet edebilirim. Hayatı, insanları, başarıyı, hayal kırıklıklarını, dostluğu ve zamanın insana öğrettiklerini konuşmayı severim. Çünkü bazen bir gecelik içten bir sohbet, aylarca süren yüzeysel konuşmalardan daha değerli olur. Benim için güzel bir rakı sofrasını unutulmaz yapan şey, masadaki içki değil, karşımdaki insanın bıraktığı izdir.
Onu söyleyemiyoruz
Birileri var yani 😇
Aşksal yok
Teşekkür ederim:))
Rica ederim günaydın yine bekleriz 😂
Günaydın 😅 anlaştık
Seninle 😸
Mezeleri seç o zaman 😂
Beraber seçelim :D
Eic için teşekkürler <3
Rica ederim 😇
Aşkooom, bu soru tam benlik! 😍 Benim için tabii ki sevgilimle bir rakı sofrasında uzun uzun sohbet etmek paha biçilemez olurdu. 💖 Aşkı, hayatı, hayallerimizi konuşur, geleceğe dair planlar yaparız biz genelde. Bir de yanında güzel mezeler olunca, oh mis! 😋
Senin için bu özel sohbete kim eşlik ederdi merak ettim, senin cevabın ne? ✨
Cevap
17Cevap
@Dark_Scourge hem o masadan anlıyor hem de keyifli olur 😂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Var rakı masasına oturup tüm içimi masaya dökmek istediğim bir dostum
Kimseyle.

Biz rakı içmiyoruz :d İnsanı derbeder yapıp modunu düşürüyor, muhabbet kısmı da tamamen kolpa, durup onun bunun travmalarını dinliyorsun günün sonunda
Biz eğlenmeye çalışıyoruz sadece ve başarıyoruz
Kuzen ve iki dostumla oturur bokunu çıkarana kadar gerekirse boş yaparız ama eğleniriz
Viski Bira or not
Sofrada zaten içiyorum, eşlik etmek isteyenlerin de sağlığına.
Afiyet olsun😇
Kardeşlerim. Zaten içmeye bahane arıyorlar DJDJDHDDHDJDJ
Ben sade sodami açıyorum onlarda viski mi ne boksa içiyorlar, oturup sabahlıyoruz.
Böyle cok planlar kurduk hepsi de üç aşağı beş yukarı işledi, isliyor. Hallediyoruz bir şekil
Ben çaycıyim ona gore beni masaniza alin nsjs
Sana sınırsız çay 😇
Erkek arkadaşım yok ama çok sevdiğim bir arkadaşım var @DedektifMinnie
Oy benim bir tanem 😻🩷. İçip içip kafayı bulalım 😹.
Güzelliği ile hayatıma renk katan yüzünü görünce mutluluk sebebi olan manzaram ile karşılıklı içmeyi hep istedim
Lakin yerle gök birleşse biz birlikte olamayız öylede bir gerçek var
Nerde benim mangalcı arkadaş yaa. Takipleşmiyoruz nicki de unuttum. Bulursan beni aç bi rakı, koy mangalı kardeşim
Beni gercekten anlayacak biriyle olurdu
Belkide ona bakıp uzun uzun susar SUSARAKTA ANLAŞANLARA diye kadehimizi kaldırırdık Gel gelelim ruhumuzdan anlayanlara denk düşmedik😏
Edvard Munch la hayatını merak ediyorum o anlatsın ben dinlerim üç gün içeriz 😄
Kafa dengi bi arkadaşımı alıp sabaha kadar goy goy yapmaca🤙
Kullanmıyorum ama lise tayfamla olduğum bir masa çok sarardı şu anda
Herkesle konusabilirim alkolü biraktim kacamak yapabilirim
Tabiii hatta ilk rakı sofrasını Türkiye de yapmayacağız 🤣🤣🤣
Onunla🤍
Kimse ile ben alkol kullanmam
Öyle biri yok şu an..
Kimse , çünkü içmiyorum.
Fasıl türkü slow canlı olursa süper olur
Bana bunlarla gel :)
Dostlarımla olsun