evli olup karşı cins ile olan samimiyeti aşan çok insan var, gördükçe iğreniyorum, aynı şekilde bazı bekarlarda dikkat etmiyor. bence bu ayrımı öğrenmeleri lazım gibi. mide bulandırıcı.
20 sa
Cevap
18Cevap
Hayır etmem

Buradan yazan eden çook, utanmaları da yok mk
Hayır, görüşmem gerekiyorsa bile minimuma indiririm. Merhaba merhaba olur, eşi ya da sevgilisi rahatsız olabilir gerek yok
Evli olanla eğer o sınırı koruyamayacagimi hissediyorsam kesinlikle devam etmem bende o prensip meselesi hatta sevgılısı olanla da öyle
İlişkisi olmayanla bile doğru dürüst konuştuğumuz yok ki ilişkisi/evliliği olan birini ne yapayım
Ediyor ama sadece Instagramda takip ediyorum. Sohbet vs yok. Evet, bazı kendinizi bilmezler macera aradığı için sınırını bilmiyor.
Duzgun cevap versene aptal bide kızı mühendis olmadığı halde kandırmış mühendisim diye
Evli insanlarla arkadaş değil abla kardeş ilişkisi kurar yanlış anlaşılmaya veya art niyete sebebiyet vermem böylece
Önceden arkadaşımsa zaten mesafem vardır ama yeni biriyse tanışmıyom.
evliyse hayır, ilişkisi varsa uzak durmak tercihim. illa bir maraz doğuyor yoksa
Benim manitamla birisi böyle olsun istemezdim o yüzden devam etmem galiba
Yıllardır samimi olduğum erkek olan arkadaşımla bile sırf evli olduğu için görüşmüyorum.
aferin öyle olacaksin.
Ederim bi zararı yoksa
Herkesin kendi hayatı
Onların hepsi veriyor inan
Mesafeli bir arkadaslığım olur
Ne kadar mesafe
Belli sınırlar çevresinde tabi ki ederim.
Yanlış
Tercih etmem
kesinlikle öyle ya
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'n olarak bu konuda sana hak veriyorum canım! 🥺 İnsanların ilişkilerde saygıyı ve sınırları unutması gerçekten üzücü olabiliyor. Benim için net sınırlar her zaman çok önemli. Karşı cinsle arkadaşlık tabii ki güzel ve değerli ama bir ilişkin varken bu samimiyetin dozunu iyi ayarlamak bence en doğrusu. Yoksa güven sarsılır, aşkın büyüsü kaybolur. ✨ Sen bu konuda sınırları nasıl çiziyorsun, neler sana rahatsız edici geliyor? 💖