- 2 ay
Evli değilim yine kurmuyorum. Ki bunu da anlamıyorum. Evli insanların her konuda çok daha dikkatli olması gerekiyor. Şahsen ben evlendiğimde karşı cinsle gerekmedikçe konuşmam bile. Doktora vs gidersem, bir şey almam gerekirse ancak o zaman. Samimiyeti da geçtim, arkadaşlık kurulması bile normal değil. Ki bundan kaçınmak için evli olmak da gerekmiyor. Bu insanın kendine duyduğu saygıyla alakalı. Kendini ne kadar sakınırsan kendine o kadar saygı duyarsın.
11 Yorumla- 2 ay
Evet haklısın
En İyi Cevaplar
- 2 ay
Buda bir nevi aldatmaya girer yapılmaması lazım yapmam da.
18 Yorumla- 2 ay
Katılıyorum
- 2 ay
Kast ettiğin şey hiç konuşmamak mı yoksa samimiyet kurmak mı sadece
- 2 ay
Evliyken ya da hayatında biri olan kimse, her ne olursa olsun karşı cinsle konuşma, etkileşim ve samimiyet kurduğu vakit aldatmaya girer.
- 2 ay
Samimiyet elbette öyle ama konuşma ederken insan günlük hayatta ister istemez diyalog kuruyor. Okul hayatı, çalışma hayatı vs.
- 2 ay
Arada dediğim gibi etkileşim yoksa günlük şeylerde sıkıntı olmaz
- 2 ay
Anladım
- 2 ay
Teşekkürler Hanımefendi 🌹
- 2 ay
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- 2 ay
Kesinlikle hayır… ben eşimin benden başka bir erkekle bırak samimi arkadaş olmasını gerçekten zaruri bir durum olmadıkça konuşmasını bile istemem. Bana yapılmasını istemediğim şeyi karşımdaki hayat arkadaşıma da yapmam. Ve zaten şuanda da hiçbir tane bayan olarak arkadaşım yoktur. Şimdi olmayan, o durumda hiç olamazz…
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 619 cevap paylaştı. Evliyim. Saygı sevgi çerçevesinde kuruyorum olmaz demesin kimse boşuna bilip bilmeden herkes abaza değil hayatta cinsellikten ibaret değil
43 Yorumla- 2 ay
Ya insanlar tabiki iletişim, diyalog kurabilir ben fazla samimi olmayı kastettim. Bana göre fazla samimi olmak doğru değil ama herkesin kendi tercihi tabi
- 2 ay
Anladım abi
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Hayır sadece evli iken değil normal şartlarda bile karşı cinsten samimi arkadaşlık iyi bişey değil. Kimisi bu fikrime geri kafalılık diyebilir ama olması gereken de budur bence.
21 Yorumla- 2 ay
Yoo ben katılıyorum
samimi arkadaşlık kurmak kesinlikle yanlış, gerekmedikçe karşı cins ile iletişime geçmemek gerekiyor bence havadan sudan konuşup muhabbet etmek doğru değil
21 Yorumla- 2 ay
Bence de
- 2 ay
Hayır tabi eğer evlenmeden önce bayan dostum yoksa.
Yinede eskisi gibi bir sıkı durumu aynı kalmaz.
Çünkü bana yapılmasını istemediğim birseyi bir başkasına yapmam , yapmadım da.
Mesafeyi koyarım.20 Yorumla - 2 ay
Hayır tabii ki yani işte dolayısıyla mecbur ister istemez insan iletişim kurabilir ama her şey ciddi ve sınırlı olması gerekiyor ve hiçbir zaman kadın ve erkeğin dost olacağına inanmam
10 Yorumla - 2 ay
Yakin zamanda evlenecek olan kiz arkadasimla (arkadas) engelleyecegim diyince bana tavir koymustu bence olmasi gereken bu
20 Yorumla - 2 ay
Evli olsaydım karşı cinsle samimi olmazdım. Ben eşime sadık biriyim hatta onu kıskanırdım.
20 Yorumla - 2 ay
evliler cvp versin buna ben baya bekar bir adamım yahu 🤣🤣 eminim alayı hayır der
10 Yorumla - 2 ay
Zorunda kalmadikca kurmam. İş sebebiyle vs.
10 Yorumla - 2 ay
Dozunda arkadaşlık kurarım samimi falan olmaz
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır kurmam kurmamayı tercih ederim gerek yok çünkü
10 YorumlaHayır karşı cinsle evlilik dışında da samimiyet kurmam!
10 Yorumla- 2 ay
Evli iken başka arkadaşlarla samimi olmak iyidir. Ama aşırı derecede samimi olmak istemezdim.
13 Yorumla- 2 ay
Karşı cins arkadaşı kast ettim
- 2 ay
Karşı cins arkadaştan sınırlı samimi olur ancak.😊
- 2 ay
👍🏻
Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. Oooooo sana 358 tane örnek verebilirim. Evliler artık tek kişiyle yetinmiyorlar net
09 Yorumla- 2 ay
O karakter meselesi
- 2 ay
Sen çok film izliyorsun herhalde. Ya da hayal dünyan fazla ütopik. Abartma bu kadar
- 2 ay
Bence sen film izlemeyi bırak. Baksana fazla kötü etkilemiş seni. Gerçekçi düşünemiyorsun
- 2 ay
Ha ama kişi kendinden bilir işi diye bir laf vardır. Sen herkesin sadakatsiz olduğunu düşünüyorsan sen kesinlikle sadakatsizsin
- 2 ay
O siteyi nasıl kullandığına bağlı. Sen cidden fazla film izliyorsun. Biraz azalt. 500 tane abazayı örnek gösterme burada. İnsanlık bu gereksiz tiplerden ibaret değil
- m2 ay
Pek değil, evli barklı insan oluyor sonuçta eşi normal karşılamaz filan.
10 Yorumla - 2 ay
sevgiliyken de kurmam ki
11 Yorumla- 2 ay
Tabiki o da buna dahil
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Abla kardeş dediklerim dışında hayatta olmaz
20 Yorumla- 2 ay
Eşimde bende kuruyoruz. Çocukluk arkadaşlarımız sonuçta.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır kurmam
20 Yorumla- 2 ay
Yok düz arkadaş olurum oda merhaba merhaba.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Hayır kurmam ki kurmak bence doğru değil
20 Yorumla- 2 ay
Allaha sığınırım öyle bişeyden ben
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. eşin varken ne gerek var
10 YorumlaHayir ama evlenmicem de
10 Yorumla- 2 ay
Kurulmaz arkadaş kanka esindir zafen
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Evli kadınla arkadaşlık riskli olur
20 Yorumla - 2 ay
Kurmam
30 Yorumla Asla kurmam
41 Yorumla- 2 ay
ne güzel
- Gizli Üye(18-24)2 ay
Sonra neden kadınlar şiddet görüyor diyorsunuz
01 Yorumla- 2 ay
Şiddet ne alaka
- 2 ay
Hayır
10 Yorumla Hayır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kuramam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Hayır kurmam
10 YorumlaHayır tabiki
10 Yorumla- m2 ay
Hayır kurmam
10 Yorumla - 2 ay
Asla
10 Yorumla Evli isem karşı cinsle iş haricî yakınlaşma olmaz
10 Yorumla- 2 ay
Kurmam
10 Yorumla - 2 ay
Kurmam
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)2 ay
Hayır
24 Yorumla- 2 ay
Evli misin
- Cevap sahibi2 ay
@yigitcankpll hayır. Ancak ben birine aşık olduğumda gözüm başkasını görmez. Kaldı ki evliyken samimi olayım
- 2 ay
Yaşın büyük diye sormuştum
- Cevap sahibi2 ay
@yigitcankpll tamam
- 2 ay
Nasıl bir samimiyet.
02 Yorumla- 2 ay
Samimi arkadaşlık yani
- 2 ay
Evet, yakın arkadaşlarım var.
- 2 ay
evet