Hayir neden veriyimki? Aralarinda konuşulacak birseyleri yok olmamasi lazim? Hayatinin neresinde bir deger yer edinmisde goruscek? Anlamsiz bence izin vermem onunda bana vermesini istemem verirse rahat bir karakterde oldugunu düşünürüm buda itici yapar
hayır!!! zaten yok ama olursa da beraber gideriz bir yere sırf onun arkadaşı olamaz! 😏 çok saçma zaten öyle ☹️ ne o flört ediyor gibi bide izin vermek anlamsız..
ikimizde olduğumuz sürece izin veririm. mesela esimin karsi cins arkadasini evime davet ederim veya beraber biz ona gideriz. o sekilde gorusebilir ayni sekilde bende. veya arkadas toplumlarinda gorusebilir ama ozel basbasa asla izin vermem
Eşimin bir kişiliği var. Kiminle görüşüp, kiminle görüşmeyeceğine kendisi karar verir. İzin vermek ne demek. Ben bir arkadaşımla görüşmek için eşimden izin mi alıcam. Tabi ki hayır. Sadece bilgi veririm. Nerede ve kiminle olduğumu bilmek hakkıdır. İzin vermek deyimi bence çok ilkel...
Bu soruyu medeni bir ülkede sorsaydın herkes sana gülerdi ve sende kendi aklından şüphe ederdin. Ama Türkiyede özelliklede kurtlar vadisinin yetiştirdiği bu nesilde elbetteki görüşemezsiniz hatta üstüne bir kadın daha alsa ağzınızı açamazsınız :)
İnsan eşine güvenmeli tabii ki ama önemli olan görüşecek kişinin güvenli biri olması. Güvenli biriyse ve ben de tanıyorsam olabilir. Eğer tanımıyorsam asla olmaz.
Otur Bobi Pati ver Bobi Kalk Bobi Mama ye Bobi Karşı cinsten arkadaşların ile görüşmeni istemiyorum artık Bobi Merve'ye kocası tam tur yüzük almış bana da sen al Bobi.
Karışamazsın ki bir noktadan sonra. 10 yıllık bir arkdşıdır ne diyebilceksin. Senin için thlike arzediyosa tabi ki kafa göz dal müdehale et ama haricinde akılcı hareket etmek lazım
benden izin almasına gerek yok çünkü benimle evlendi ise benim sınırlarımı kurallarımı bilir kimle nasıl ne kadar ne samimiyetle görüşmesi gerektiğini bilir
En İyi Cevaplar