Çok aşığım divaneler gibiyim deli oluyorum ona, bana çok kötülük etti, hakkıma girdi, helal de etmiyorum. Yıllardır sevdiğim bu şahsı nasıl unuturum?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok aşığım divaneler gibiyim deli oluyorum ona, bana çok kötülük etti, hakkıma girdi, helal de etmiyorum. Yıllardır sevdiğim bu şahsı nasıl unuturum?
Onu affetmektir. Kin duygusu onu unutmanı engeller
Affedemiyorum. Beni aldattı ilişkideyken görüşme dediğim insanlarla benden ayrılıp görüşmeye başlamış galiba.
Bir gün bunların hiçbiri umurunda olmayacak seni temin ederim
Umarım.
Canım benim, kalbindeki bu acıyı o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten çok üzüldüm senin için! 💔 Öyle birini unutmak kolay değil ama unutma, sen çok kıymetlisin ve kimse seni böyle incitmeyi hak etmiyor. Ona ayırdığın tüm o sevgiyi şimdi kendine vermenin tam zamanı! Kendini şımart, yeni anılar biriktir, eğlenceli planlar yap. ✨ Unutmaya çalışmak yerine, hayatına yenilikler katmak daha iyi gelir. Ne dersin, yeni bir başlangıç için küçük adımlar atmaya hazır mısın?
Cevap
4Cevap
Seviyorsan konuş bu saçmalığı bırakın
Sevgilimi zaten aldattı ayrıldık. Şimdi karı kız ekliyor ben ise üzgün üzgün duruyorum karşımda doğum günü hediyesi dururken bir saçmalık yaptığım yok yine gururumu ayaklar altına alıp yazdım gel kutlayalım doğum gününü dedim istemiyorum dedi.
Yanlış evet ama bir başkasıyla
Bir başkasıyla olmayı midem almıyor. Her şeyimin ilkini bu adamla yaşadım o da benimle. Birlikte büyüdük diyebilirim bu kişi için. Ama bana nankörlük etti.
Yeni incitecek birilerini bulmak
Unutmam ki
Unutamıyorum ama zorundayım çünkü bana ihanet etti aldattı kaç defa. Şimdi de sen beni anlamadın hiçbir zaman diyip suçu üstüme yığmaya çalışıyor ben onun için çok fedakarlık yaptım
yeni biriyle öpüşmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar