Sorunun şahsımla alakası yok. Kimseyi unutmaya çalışmıyorum. Açıklamamı yaptığıma göre Henry Miller’in sözüne atıfta bulunalım;
Bir kadını unutmanın en iyi yolu, onu edebi esere dönüştürmektir.

Sorunun şahsımla alakası yok. Kimseyi unutmaya çalışmıyorum. Açıklamamı yaptığıma göre Henry Miller’in sözüne atıfta bulunalım;

En başında hayatımıza insanların girebileceği gibi çıkabileceğinin de bilincinde olmak iyi bir tercih olabilir. Klasik ama zaman ve bazı şeyleri kabullenmek sonrasında, yakın arkadaşlarla daha çok vakit geçirmek iyi gelir. Zamanı geldiğinde de yeni iletişimler kurmayı denemek etkili olabilir.
Sorularımda benimde hiç kendimle ilgili olmaz fakat neylersin soruya birçok kişi senin sorunun gibi cevap verir. Aşk ilişkisi kategoriyse adeta bir ilişki koçu gibi cevaplar gelir😂😂
Hayata devam edip sosyal mecralarda stalk yapmamak. Onu görecek hatırlatacak izlerle kendini buluşturmamak.63 gün kuralı bilimseldir bunları yaparken ve sürekli yalnız vakit geçirmemek, iş hayatında biraz daha fazla işkolik olup zihni meşgul etmek ve bağ kesme meditasyonlarıda işe yarıyor. Tuzlu su banyosuda duş çıkışı. Enerjisel ve bilimsel hepsi.
Nokta konmuş.
Teşekkürler eig içinde ayrıca:)
Ben teşekkür ederim yorumun için.
Rica ederim aşk sorularımda kendim için olmamasını buradan demem senin sorunla kamu spotum gibi oldu ahahaha😂😂
Bunu dikkate almalı KS :)
👍🏻👍🏻
Unutmak diye bir şey yok. Sadece zamanla bıraktığı o koca boşluğun etkisi azalır. Yoksa aklının hep bir köşesinde kalır o kişi...
Öyle deme be
Üzgünüm öyle
Kabul etmeyeceğim bunu.
Etmek zorundasın
Hayır, zorunda değilim. Etmeyeceğim.
Edeceksin diyorum
Niye ya
Çünkü dost acı söyler. Gerçekler acı olur.
Ben bu gerçeği reddediyorum. Benim doğrularım toplum tarafından genel kabul görmüş olma zorunluluğu taşımıyor :)
İyi etme o zaman
Öyle
Yav goy goy yapıyorum.😀 O kişi sen de nasıl bir iz bıraktı önemli olan o unurtursun , unutamazsın değişir bu kişiden kişiye göre
Ciddiye mi aldım sandın 😂
Elbette öyle, ben ona inanıyorum unuturum.
Öyle sandım:( 😀
Hayır ya :)) Anladım herhalde koskoca editörüz 😂😂
😀😀😀
Teşekkürler 😌
🍃
Unutmak öyle basit değil be reis. Ne kadar kırmış olurlarsa olsunlar, insan hatırlarken güzel anıları hatırlar hep. Unutmayı imkansız kılan da budur aslında...
Yanarız be kral
Cevap
13Cevap
Tabi ki de zamana bırakmaktır zaman en güzel ilaçtır
Allah'a dua etmek gadası
Bir insanı unutmak münkün değil. Ama bizde bıraktıği acıları zamanla iyileştirebiliriz. İyileşeceğiz ama unutmadan , ders alarak
Edebi esere dönüşen kadın yaşar, içinde ölmez ki. Biri anınca yazarın yanında hatırlar, imza günü olur. Yine hatırlar.
Birini unutmanın en iyi yolu hafızanı kaybetmektir. Çünkü harici olarak unutmak denmez ona, vazgeçmek denir.
Unutmaya çalışmamaktır.
Çaba harcamamaktır.
Akışına bırakmak, zamana bırakmaktır.
Görmezden gelmek nasıl kral bi hareket be
Bazen yaşanmışlıklara saygı duymak, kendine saygısızlık da olabilir mi?
Unutmak diye bir eylemin varlığını sadece şahsa özgü hissizlik olarak tanımlayabilirim. Yani şahsı unutmayız hissettirdiklerini unuturuz. Bunun da yolu zamanla kesişiyor.
Onu hatırlatan her şeyden kurtulmak olabilir. Belki bazılarınıza sacma ve yanlış gelebilir ama bence başkasına yönelmekte etkili bir yöntem fakat yöneldiğiniz kişide unutmaya çalıştığınız kişiyi aramamalısınız bu yüzden aradan az da olsa bir süre boş veya platonik olarak geçebilir kafanızda yeni bir kisi yaratmak için
Bu o kadını saygı çerçevesinde dönüştürmekse evet güzel bir söz...
Zamanla herkes herkesi unutur yok erkekler ilk aşkını unutmaz vs deniliyor bal gibide unutulur hersey
Ehemmiyet vermeyerek akılda ve kalpteki belirsizler sektöründen geri dönüşüm kutusuna atıp zamanla imha etmek çözümdür bana göre
Zamana bırakıp, yalnız kalınan süreyi epey minimalize etmek
Zamana güvenilir ve zamanla da kayıtsızlaşılır diye
Dü şü nü yo rum
Çok zor 3 yıldır deli gibi aşık olduğum çocuk var ve ne yaparam yapayim çocugu unutamıyorum her buluştuğumuz da da umut bagliyorum daha çok aşık oluyorum... Eğer varsa bana da söyleyin yöntemini
Buluşma
Eğer unutamıyorsan bağımlısın. Unutmak istersen mantık çerçevesinde olayı düşün ve olmayacağını anla ve bitir
Yerine başkasını koymak
Başka şeylere odaklanmak
Giden insanın boşluğunu dolduracak uğraşlar edinmek
Zaman en büyük ilaçtır
Bir yolu yoktur. Zamanla yokluğuna alışılır o kadar. O boşluk kalır hep.
Yolu yok bunun, tek çaresi zaman.
Zaman sadece benim için başka yolu yok
Kalbine beynine çimento dökmek
Kötü yanlarını sürekli hatırlayarak
Zamana bırakmak ve onunla ilgili anıları silmek
Onu düşünmemek ve başka şeylerle uğraşmak
Spora başlamak, kendine vakit ayırmak
Başka birini takıntı yapmak.
Ondan iğrenmek
yeni insanlarla tanışarak..
Hobilerine yoğunlaşmak.
Bilen varsa söylesin
Halledeceğiz
Bekliyorum
Cevabını bulursanız banada söyleyin
Tamam
😅😉
Hayatn aşktan ve ondan ibaret olmadığını kavramak
Bilemiyorum, düşünmeyerek veya umursamayarak.
Çok şükür saygı ile unuttum
tüm fotoğraflarını silmek
Fotolarini silerek ve yeni biri bularak
Yok saymak
Henry Miller 🤧 ne nahif adamsın be
Meyhanede içerek
Soğumak
Onu düşünmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?