Obez olduğum için mi sevgilim olmuyor? Beni seven olmuyor? Karakterimi tanımak isteyen ya da seven olmuyor? 1.50 boyunda 80 kiloyum :( depresyondan dolayı veremiyorum
1 gü
Obez olduğum için mi sevgilim olmuyor? Beni seven olmuyor? Karakterimi tanımak isteyen ya da seven olmuyor? 1.50 boyunda 80 kiloyum :( depresyondan dolayı veremiyorum
Cevap
44Cevap
Kilo denen şey verilirde alınır da. İlkçağlardan bu güne dillere destan güzelliği olan hatunlar, süt gibi gacılar bile yeri gelmiş beğenilmemişken senin yok şöyle, yok böyle deyip kendini dışlaman çok küstahça. Çünkü önce insan kendini sevmeli. Eee sende seni sevmeyince kim sevecek seni. Şöyle her sabah bi aynaya bak "çokk güzelim beee" de. Özgüvenini yerine getir. Gene ye, iç, gez. Ama yaşa. Zira sen kendini gene kendin yıpratıyorsun, yapma gülüm benim. Kilodur, verilir. Kalbin temizse mükk. Bin yaşında da değilsin ki, gençsin. Verirsin. Bunları da öğüt vs diye alma sakın, hakikat olarak al benden. Sev kendini daaa. Sık ponçik yanaklarını, kal bi yerinden. Yoga, fitness, spor neyse onlar dene. Sürüyle diyetisyen var. Git anam, babam. Her şey senin elinde ve sen durmuş cart curt diyorsun. Olmaz öyle gülüm benim
80 kilo obez değil balık etlidir gadası
165 boya öyle, 150 boya obez
Sanmam
Sorunu kendin biliyor ve söylüyorsun.. çözümü için neyapıyorsun? çaban var mı?
Bu arada ilerisi için çok önemli bir detay konu daha var:
kilo azimle verilir OK
fakat
kilo veren bir kadın kilo verdi diye etraftaki kadınlar gibi şımarık soytarı , kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp saçma sapan saygısız kibirli hareketler yapmaya ya da kendini göklerde görmeye başlarsa ozaman verdiği kilonun hiçbir anlamı yoktur !
GENEL YAZIYORUM SANA ÖZEL DEĞİL = Erkekler kibirli şımarık ukala kendini sosyete sanan para yiyici kuaför güzeli hayvanları değil "İNSAN" arıyorlar, en azından aklı olan ve abaza gibi her kadını üstüne saldırmayan düzgün ileriyi düşünen erkeklerden bahsediyorum!
Bu zamandan sonra elinde telefon oradan erkekleri kovalayan+durmadan telefondan yazışan telefona bakarak yaşayan embesil maymunlar, erkeğe saygısı sevgisi olmayan aklı PARAda olan vampirler sadece belalarını bulacaklardır..
Aşkı gerçek hayatta doğal şekilde yüzyüze bakışıp insan gibi yüzyüze konuşup iletişim kurarak tanışarak değil internette 5dk. elinde telefonla 100lerce 1000lerde insanla konuşup bulacağını sananlar artık hep kötülüğü bulacaklardır.
Annelerimiz babalarımız teyzelerimiz amcalarımız internetten tanışmadılar ,
5dk. internetten LIKE atıp tanışmalar bu ülkeye felaketi kötülüğü getirdi ve dahada büyük felaketler kötülükler getirmeye devam edecek.
Ben de 100 kiloyum ben de çok zor zamanlar geçirdim insan böyle dışarı bakıp ne kadar güzel giyimli rahat bedeniyle barışık olduğunu görünce bir üzülmüyor değil ama kendine haksızlık etme şu an hayatında birinin olmaması belki de farkında olmadan dışarda insanlara iletişime yeni birine kapalıyım mesajı verdiğin için öyle. Yoksa kilosu olup sevgilisi olan bir sürü kız var ayrıca önceliğin kendini iyileştirmek olsun sana bunun için çok güzel YouTube kanalları kitaplar önerebilirim. İmkanın varsa terapi zaten gitmen en iyisi. Sana ne oldu seni neler böyle hissettirdi bastırdığın duygular kaygılar korkular... Önce anlaman gereken şeyler bunlar. Kilolarından nefret etme sen de çok zor zamanlar gecirmissin ki kendini yemeye vermişsin haklı olarak çünkü duygusal destek veren tek şey oydu belki de. İyileşmek de istediğin bir forma girmek de hepsi gayet mümkün ve senin elinde olan şeyler çözümü olan şeyler eminim her halinle de çok güzel bir kızsın zaten ben dolgun bir vücuda sahip olmanın ayrı daha formunda zayıf bir vücuda sahip olmanın da ayrı bir güzelliğinin olduğunun farkında olan biriyim. 💗
İyi ama normal değil mi? İşin görüntüsünü geçtim fazla kilo sağlık risklerini de beraberinde getiriyor. Kalp damar hastalık riski artıyor. ve erkeklere aynısını kadınlar da feci biçimde yapıyor. sen kadın olarak obez birine bakmak istemediğin gibi başkası da bakmaz. Yağ yakmaya çabaladın da yakamadın mı
Obezite öncelikle bir sağlık problemidir ama sevmeye sevilmeye engel değildir herkesin öyle ya da böyle bir dengi vardır hatta yurt dışında senin durumunu yaşayan bir bayan vardı fenomen oldu elemanın biriyle tanıştı işi evliliğe kadar götürdüler sonradan durumunu düzeltmişti biraz diye hatırlıyorum neyse konunun özü karalar baglama engel senin bedenin değil zihnin yüreğini ferah tut ayağını serin dusunme derin derin diye boşa dememişler
Sevgili olmak için değil ama kendin için bir güncelleme yapmalısın.. Bende 70 kedi gördüm şu an dikkat ediyorum çok fark ediyor insanın yaşam kalitesi düşüyor bence kendin için yap önce başkalarından ziyade.. Eminim depresif ruh halinden de çıkacaksın böylece.
Bu kilo sağlıklı değil spor ve diyeti de kilo verebilirsin depresyon bunu engel değil Ben de depresyondaydım kilo almadım insanlar seni sadece dış görünüşü için sevmeyecek ama Sağlığın için kilo vermen şart Çünkü kilom bayağı bir yüksek İnşallah seni seven birine denk gelirsin🥺💞
Eşimle tanıştığımızda hayatımın en kilolu dönemindeydim 46 beden falandım. Bence kilo bir etken ama tamamen engel değil
dış görünüşün pek bir önemi yok bunlar düzelmeyecek şeyler değil bunların çözümü var önemli olan kendini sevip kendini sevdiğin biçimde etrafındaki insanlara kulak asmadan yaşamaya çalışmak. özgüvenini toparlamalısın yardıma ihtiyacın varsa her konuda yardımcı olabilirim birdm kadar yakinindayim🤍
Depresyondan cıkıp en başta kendi sağlıgın için en azından 60 lara 55 lere düşmen gerkli depresyon sana zarardan başka bişey katmaz
:((
Obezite sağlıksız bir durum bildiğin gibi. Önce sağlığın için kilo kontrolü yapmalısın. Ağırlık çalışmanı tavsiye ederim.
Bende 1.55 62 kiloyum obez sayılmam ama yinede bacak basen bölgem fazla 55 52 olmam gerek sende kafana takma diyet yap ben yapiyorum mesela. Şekerli şeyleri minimuma düşürdüm dondurma dışında birsey yemiyorum tatlı. Ekmek tüketme. Zayiflarsin ztn
Psikolojik kilo alımlarında bu dedikleriniz işe yaramıyor.
Bence harikasın bende sizin gibi olmak istiyorum daha kadınsı hissettiriyor bence
İnsanların aslında karakteri ve davranışları uygun değilken kilolarına suç bulmaya yatkınlar. Çünkü daha kolay ve bunu kusur bulup suçlamak daha basit. Bence senin sorunun tamamen bakış açısı ve insanlarla iletişim tarzında.
Sen ben misin? Kilo boy aynı (ydı). Kilo için psikolojini iyileştirmen lazım. Bir şeylere başla devamı gelir. Destek al
Hem obez hem depresyon böyle birini ben bile istemezdim kusura bakma da canım benim dost acı söyler hemen toparlanmalısın bian önce
Çok kilolu değilsin bu arada
Aşırı kilo veren birisi olarak seni temin ediyorum ki kilo vermekte aşırı zor değil
Sıkıntı yapma kendini sev. İllaki biri çıkar karşına. Kimseyi takma ve yapmak istediğine biran önce başla. Başarabilirsin
Depresyondan dolayı değil irade veya hormonal hastalıklardan dolayı veremiyorsun. Bir doktora başvurman gerekiyor. Tabii profesyonel biriyle
Hayır kendine değer vermediğin içindir.
Enerjin onu yansıtır.
Aksine olgun ve kilolu kadın severim, fakat sizin enerjiniz muhtemelen auranıza olumsuz işliyor ve etkiliyor.
Işte erkekler görselliğe bakıyor biz de parasına bakiyoruz
Zayıfla sen de aw. Fil gibi birini kim alsın ne yapsın..
kismetse gelir Yemen' den, degilse ne gelir elden.. 🤷🏻♂️
Sevgilim olsa aynı kiloda verdirirdim kesin
Sen kendini sev kendinle barışık ol her şey düzelir sadece birazcık irade
aşıır değilsin ama kilo vere bilirsin çok tatlı görünmelisin şu an öyle düşündüm
Kilo vermeyi zorunluluk değil eğlence gibi koyacaksın kafaya mesela yürüyüş koşu sporu seveceksin önce sonra da akşamları ekmek yeme yemek ye sadece bu da çok kolay alışınca
Vallahi seven seviyor sosyal medyada bir hanımefendi var zengin de değil sadece çalışıyor kendisi bayağı kilolu evli eşi de çok yakışıklı. Benim abimin eşi de kilolu abim ince uzun. Biraz da aşk, merhamet, karakter meselesi
Ben obez değilim aynı durumdayım alakası yok yani
Saçmalama benim ex lerimin 2 side kiloluydu önemli olan karakteri kiloyu kim takar
Biri 100 dü diğeri 90 80 arasi
Obez değil de biraz fazlan var verirsin onu da nolcak
Ekmeği keserseniz kilo verirsiniz hem de rahatlıkla
Evet bende öyleyim zır millet yiyip yiyip kilo almıyor
Böyle sevenler de var açıkcası ben beğeniyorum ve senin gibi olmaya çalışıyorum ve bunu seven erkekler de var ama kadınsı olman gerek biraz işte. Detaylar için özelden yazabilirsin
Bu konu ile ilgili olarak istişare edip seni tanımak istiyorum.
150 boy 80 kilo obez değil önce bunu öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Bende obezim aynı şekilde depresyon dolayısıyla baya bi kilo aldım sevgilimde oldu önemli olan senin kendini beğenmen
Sanmam. O zaman kilolu insanların sevgili yapmaması evlenmemesi gerek. Bende zayıfım mesela ama benimle de tanismak isteyen yok. Bu kilo boy vs olayi değil. Tamamen şans faktörü
Selam. Böyle bir şey düşünmen bile saçma. Kilo verilir, alınır. Dert etme. İçini rahatlatmak istersen mesaj atabilirsin.
80 kilo obez değil ki
Bursa'daysan gel sevgilim ol
İzzet güllüyü dinle depresyon meğresyon kalmazz
evet kilolusun maalesef. bununla ilgili bir yardım almayı düşündün mü? çünkü sorun sadece kilolu olman değil.
Evet canısı… tabikide hayır bende kiloluyum ve aşk hayatım gayet iyi gidiyor. Bakımlı olmak şart… sonra kendini sevmelisin
Maddesel insanlar işte
Maalesef
Benim sevgilim seviyor kilolu olmamı üzerine oturuyorum
Kilolu var kilolu var boy kilo kaç
🤣🤣🤣 aleti kırma
olur bea neden olmasın
Etkisi var tabi
Ama kendin gibi birini bulursan sorun etmeyebilir. Ama ülkede aynaya bakmadan kusursuz kadını isteyen daha çok🤣
Bitli baklanın kör alıcısı vardır
80 kilo ne hatun
Sağlığın için vermen lazım ama..
Dişilik enerjin nasıl
😄
Soruyu soran ben degilim ki
Ben, sizin yoruma gulenim.
Galaksi mi 😂😂😂
Kilo verdirtiriz ayıpsın
Dış görünüşün etkisi İllaki vardır
sağlıksız bir durum. kilo vermeye çalış.
Bende obezite de bana bayılıyorlar
Boy kilo kaç
Boyum 1.52 kilo 94
Erkeklere çok inanma bana da kilolu kadın daha iyi diyorlar ama amaçları farklı. Zayıf kadınları takip ediyorlar ya da eski flörtleri hep zayıf oluyor. Her şeyi söylerler yatmak için güvenme.
Yok ya nişanlım var gerisi boş
O zaman seviyor
Evet. Sende kendini sakın küçümseme ayrıca kilon aşırı değil
Öyle düşünme
Seni seven vardır
Kilon iyi
150ye göre fazla. 65 olsam iyi olabilirdi. Kimse kalbimi karakterimi sevmiyo
Sevenler vardır
Kendini sev 😊
Kendimi seviyorum
Kilon vs iyi
Seni seven sen olduğun için seviyor
Kalbin için
Bazılarının haayalisin benim mesela
Akil fikir...
Ya Allah aşkına neyin aklı fikri Kız 150 boya 80 kilo balık etli kız hayalim derken niye kötü oluyor
buna takılma bence seni seven öyle sevsin
Bir çıkar karşına birisi karamsar olma
Yaş kaç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama sakın öyle düşünme olur mu? 🥺 İnsanların seni tanıması ve sevmesi için dış görünüşünden çok daha fazlasısın. Karakterin, iç güzelliğin, gülüşün, kalbin… Bunlar çok daha önemli! Kendine bu kadar haksızlık etme asla. Unutma ki seni gerçekten seven kişi, seni sen olduğun için sevecek. Kendine iyi bak, seni mutlu eden şeylere odaklan! Ne dersin, sence de öyle değil mi? 💖✨