Obez olduğum için mi sevgilim olmuyor? Beni seven olmuyor? Karakterimi tanımak isteyen ya da seven olmuyor? 1.50 boyunda 80 kiloyum :( depresyondan dolayı veremiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Obez olduğum için mi sevgilim olmuyor? Beni seven olmuyor? Karakterimi tanımak isteyen ya da seven olmuyor? 1.50 boyunda 80 kiloyum :( depresyondan dolayı veremiyorum
Ben de 100 kiloyum ben de çok zor zamanlar geçirdim insan böyle dışarı bakıp ne kadar güzel giyimli rahat bedeniyle barışık olduğunu görünce bir üzülmüyor değil ama kendine haksızlık etme şu an hayatında birinin olmaması belki de farkında olmadan dışarda insanlara iletişime yeni birine kapalıyım mesajı verdiğin için öyle. Yoksa kilosu olup sevgilisi olan bir sürü kız var ayrıca önceliğin kendini iyileştirmek olsun sana bunun için çok güzel YouTube kanalları kitaplar önerebilirim. İmkanın varsa terapi zaten gitmen en iyisi. Sana ne oldu seni neler böyle hissettirdi bastırdığın duygular kaygılar korkular... Önce anlaman gereken şeyler bunlar. Kilolarından nefret etme sen de çok zor zamanlar gecirmissin ki kendini yemeye vermişsin haklı olarak çünkü duygusal destek veren tek şey oydu belki de. İyileşmek de istediğin bir forma girmek de hepsi gayet mümkün ve senin elinde olan şeyler çözümü olan şeyler eminim her halinle de çok güzel bir kızsın zaten ben dolgun bir vücuda sahip olmanın ayrı daha formunda zayıf bir vücuda sahip olmanın da ayrı bir güzelliğinin olduğunun farkında olan biriyim. 💗
Bacım ben de 1.62 boy 78 79 kilo civarıyım. Şu an konuştuğum bi çocuk var mesela. Normalde İstanbul'da oturuyorum ama şu an yazlıktayım ve ben dönünce buluşalım dedim. O gelmek istedi çünkü mesafe fazla yoktu. İstanbula dönene kadar 3 ayda 15 kilo her türlü veririm ve sen de verebilirsin. Bence kilonu ver ondan sonra adaylara bak.
Ben kpss sürecinde çok kilo aldım ve önceden aktif bir aşk hayatım vardı. İnsanın kilosu normal olunca sevgililik için datelerde falan kendine daha bi özgüveni oluyor. Bu yüzden kilomu vermeden hiç bulaşmıyorum:) Ben kendimi daha beğenmiyorken başkasına nasıl beğendireyim? Kilo da her şey değil bu arada. Ama en azından ben daha rahat/daha çekici hissedicem kilomu verince. Ben böyle düşünüyorum. Bu arada ben 800 kalori ile kilo veriyorum her zaman ve 0 şeker (çikolata nescafe ve kahve çaya nerdeyse hiç şeker yok) diyetisyenlerin verdiği gibi 1200 1500 lük kalorili diyetlerle zor. 1800 kalori yakıyoruz hepi topu. Sporda sandığımız kadar çok kalori gitmiyor. Gününü 200 300 300 kalori diye böl. Sabah bi tost ye kaşarlı 200 kalori mesela. Atıştırma kültürünü tamamen çıkar her şey çok kalorili. 5 6 aya istediğimiz kiloya garanti ulaşırız. Ben hep böyle yaptım ama sonra kilolarca şey yediğim için yine 70e çıktım maalesef. Sonra kötü bi ilişki yaşayıp ordan da 80e çıktım. Bundan sonra verdiğim zaman asla geri almamak için yöntemler belirleyeceğim
Beraber kilo verme sürecinde birbirimize destek olsak ne güzel olurdu. Kilo vermek istiyorum bende ve biliyorum ki bu konuda motivasyon herşeyden önemli. Eğer tanışmak ve kilo verme sürecinde birbirimizi gazlamak istersen yazabilirsin. Diğer kız arkadaşlar için de geçerli aynısı 🤍
@PessimisticPollyanna ben birisiyle bu yola girdim ama kendisi sürekli uzun süreler bozup diyete geri dönmüyordu. Eğer gerçekten kararlıysan ve bu sürecin biraz aç kalmadan ve kalori kısıtlayarak olduğunu benimle birlikte kabul etmek mantığına yatıyorsa birlikte yapalım. Bazı diyetisyenler çıkıp çıkıp kalori sayarak kilo veremezsiniz sağlığınız bozulur deyip bu süreyi 2 3 katına çıkarıyorlar ya da kilo azar azar gidiyor bunun gibi şeyler yüzünden. Sen de düşün ona göre birlikte bi yola çıkalım. Bu yol biraz da aç kalmayı gerektiriyo maalesef iradeli disiplinli olmayı gerektiriyo. Ben bıktım açıkçası 23 yaşında 80 kilo civarında olmaktan. En güzel yaşlarımızı heba ediyoruz…
@PessimisticPollyanna oluur ama mesaj atamadım
Nasıl edeyim gözükmüyorsun
Açtım şimdi atabilirsin mesaj
Kısmak gerekiyor yemeden evet bende koşu bandı da var bir ara düzenli yürüdüm sıkılaşma sağlıyor ama kiloya yansımıyordu pek. Pcosum ve insülin direncim var ayrıca kpss çalışıyorum hepsi etkiliyor. Dediğin gibi yemeyi kısmadan olmuyor.
@PessimisticPollyanna sanırım soru sahibi de senle aynı anda istek atmış bana. Şimdi istek yolladım sana
Evet pardon benim de kafam karşı
Karıştı
@PessimisticPollyanna isteğimi kabul etmeni bekliyorum sana mesaj atılmıyor xper yetersiz kalıyor benim
Tamamdır ediyorum hemen
@PessimisticPollyanna takipleşsek bile ben sana mesaj atamıyorum xper az diyor. Senin mesaj atman lazım:(
@PessimisticPollyanna Merhaba bana mesaj atman gerekiyor ben sana yazamıyorum xperim yetersiz.
Kilo denen şey verilirde alınır da. İlkçağlardan bu güne dillere destan güzelliği olan hatunlar, süt gibi gacılar bile yeri gelmiş beğenilmemişken senin yok şöyle, yok böyle deyip kendini dışlaman çok küstahça. Çünkü önce insan kendini sevmeli. Eee sende seni sevmeyince kim sevecek seni. Şöyle her sabah bi aynaya bak "çokk güzelim beee" de. Özgüvenini yerine getir. Gene ye, iç, gez. Ama yaşa. Zira sen kendini gene kendin yıpratıyorsun, yapma gülüm benim. Kilodur, verilir. Kalbin temizse mükk. Bin yaşında da değilsin ki, gençsin. Verirsin. Bunları da öğüt vs diye alma sakın, hakikat olarak al benden. Sev kendini daaa. Sık ponçik yanaklarını, kal bi yerinden. Yoga, fitness, spor neyse onlar dene. Sürüyle diyetisyen var. Git anam, babam. Her şey senin elinde ve sen durmuş cart curt diyorsun. Olmaz öyle gülüm benim
Sorunu kendin biliyor ve söylüyorsun.. çözümü için neyapıyorsun? çaban var mı?
Bu arada ilerisi için çok önemli bir detay konu daha var:
kilo azimle verilir OK
fakat
kilo veren bir kadın kilo verdi diye etraftaki kadınlar gibi şımarık soytarı , kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp saçma sapan saygısız kibirli hareketler yapmaya ya da kendini göklerde görmeye başlarsa ozaman verdiği kilonun hiçbir anlamı yoktur !
GENEL YAZIYORUM SANA ÖZEL DEĞİL = Erkekler kibirli şımarık ukala kendini sosyete sanan para yiyici kuaför güzeli hayvanları değil "İNSAN" arıyorlar, en azından aklı olan ve abaza gibi her kadını üstüne saldırmayan düzgün ileriyi düşünen erkeklerden bahsediyorum!
Bu zamandan sonra elinde telefon oradan erkekleri kovalayan+durmadan telefondan yazışan telefona bakarak yaşayan embesil maymunlar, erkeğe saygısı sevgisi olmayan aklı PARAda olan vampirler sadece belalarını bulacaklardır..
Aşkı gerçek hayatta doğal şekilde yüzyüze bakışıp insan gibi yüzyüze konuşup iletişim kurarak tanışarak değil internette 5dk. elinde telefonla 100lerce 1000lerde insanla konuşup bulacağını sananlar artık hep kötülüğü bulacaklardır.
Annelerimiz babalarımız teyzelerimiz amcalarımız internetten tanışmadılar ,
5dk. internetten LIKE atıp tanışmalar bu ülkeye felaketi kötülüğü getirdi ve dahada büyük felaketler kötülükler getirmeye devam edecek.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama sakın öyle düşünme olur mu? 🥺 İnsanların seni tanıması ve sevmesi için dış görünüşünden çok daha fazlasısın. Karakterin, iç güzelliğin, gülüşün, kalbin… Bunlar çok daha önemli! Kendine bu kadar haksızlık etme asla. Unutma ki seni gerçekten seven kişi, seni sen olduğun için sevecek. Kendine iyi bak, seni mutlu eden şeylere odaklan! Ne dersin, sence de öyle değil mi? 💖✨
Cevap
77Cevap
80 kilo obez değil balık etlidir gadası
165 boya öyle, 150 boya obez
Sanmam
150 boy diyor Gadasi. Tabiki obez.
@SerotoninLetters boyu küçük
@SerotoninLetters aynı şeyi söylüyorum zaten nesine tartışıyorsun
Yanlış anlama ama zaten kendin için kilo vermeye çalışmalısın. Depresyona girmek bahane gibi geldi bana. Çünkü neredeyse çoğu insan depresyona giriyor ve sonrasında düzeliyor. Diyetisyene gidebilirsin. Sevgilin olmasını istemeden önce kendin için kilo vermelisin. Sağlığın için.. Sonrası zaten seni bulur
Depresyon da tek çeşit tek tür değil. Dereceleri, derinlikleri var.
Belki de negatif birisindir. Kilolu oldugun için birisi seninle konuşsa o anda "nasıl olsa beğenmez" diyerek bunu yansitiyorsundur.
Ben de güzel kızları gözümde büyütürdüm ama onların çok basit hatalar yaptığını, onların da mutsuz olabildiklerini görünce bakış açım değişti az çok
İyi ama normal değil mi? İşin görüntüsünü geçtim fazla kilo sağlık risklerini de beraberinde getiriyor. Kalp damar hastalık riski artıyor. ve erkeklere aynısını kadınlar da feci biçimde yapıyor. sen kadın olarak obez birine bakmak istemediğin gibi başkası da bakmaz. Yağ yakmaya çabaladın da yakamadın mı
Çok sevdiğim bi söz vardır insan ne ederse kendine eder kendi kendine.. Bunu sen kendine yapıyorsun hayatını ya sen düzene sokarsın ya da öyle devam eder ailenden başka elinden tutan olmaz bi düzen oluştur kendine öyle yaşa (bu durumu bende yaşadım) obez olmadan ama bizim genetik kilo almayız 5 ay yatım ev bilgisayar hep aynı kilodaydım kendine bi düzen kur hayatı sev kendini sev pek sevilecek bi tarafı yokta neyse saçmalıyorum 🤣🤣
Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama iyi bir diyetisyene gider ve onun gözetiminde beslenip spor yaparsan gayet güzel sonuç alırsın.
Erkekler dış görünüşe bakarlar ve obez kadını istemezler, maalesef öyle, üzücü bir gerçek ama işin iyi tarafı söylediklerimi yaprasan obezlikten kurtulursun.
Kendi kafana göre kilo vermeye kalkma, tehlikeli olabilir, profesyonel gözetiminde yap.
Obezite öncelikle bir sağlık problemidir ama sevmeye sevilmeye engel değildir herkesin öyle ya da böyle bir dengi vardır hatta yurt dışında senin durumunu yaşayan bir bayan vardı fenomen oldu elemanın biriyle tanıştı işi evliliğe kadar götürdüler sonradan durumunu düzeltmişti biraz diye hatırlıyorum neyse konunun özü karalar baglama engel senin bedenin değil zihnin yüreğini ferah tut ayağını serin dusunme derin derin diye boşa dememişler
Sevgili olmak için değil ama kendin için bir güncelleme yapmalısın.. Bende 70 kedi gördüm şu an dikkat ediyorum çok fark ediyor insanın yaşam kalitesi düşüyor bence kendin için yap önce başkalarından ziyade.. Eminim depresif ruh halinden de çıkacaksın böylece.
Obez değildir ula o kendini öyle şeylere şartlandırma her şeyin zamanı var hayırlı değildir belki o yüzden çıkmıyordur belki insanın görüşüne bakıpta karar verenlerin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum da
Bu kilo sağlıklı değil spor ve diyeti de kilo verebilirsin depresyon bunu engel değil Ben de depresyondaydım kilo almadım insanlar seni sadece dış görünüşü için sevmeyecek ama Sağlığın için kilo vermen şart Çünkü kilom bayağı bir yüksek İnşallah seni seven birine denk gelirsin🥺💞
Eşimle tanıştığımızda hayatımın en kilolu dönemindeydim 46 beden falandım. Bence kilo bir etken ama tamamen engel değil
Canım ben de seninle aynı durumdayım. Maalesef görünüşe göre farklı davranıyor insanlar. 20 kilosunu verdim, bu sefer de gelip "ne Güzel olmuşsun" demediler ama. İnsanlar kötü niyetli.
Asla kilo veremezdim sonra birden Pazar günü başladım ve az yemek ve çok su günde en az bilinçli zorlayarakta 3-4 litre su ic ben öyle yapa yapa 1 ayda 9 kilo kalıcı verdim ama sana önermem yavaş yavaş ver ve sonra meslek okul iş öğren bakım yapınca zaten erkekler kendiliğinden gelir erkek olduğum için söylüyorum İnan bana
dış görünüşün pek bir önemi yok bunlar düzelmeyecek şeyler değil bunların çözümü var önemli olan kendini sevip kendini sevdiğin biçimde etrafındaki insanlara kulak asmadan yaşamaya çalışmak. özgüvenini toparlamalısın yardıma ihtiyacın varsa her konuda yardımcı olabilirim birdm kadar yakinindayim🤍
Hem obez hem depresyon böyle birini ben bile istemezdim kusura bakma da canım benim dost acı söyler hemen toparlanmalısın bian önce
Sen erkek misin
Hayır değilim
Depresyondan cıkıp en başta kendi sağlıgın için en azından 60 lara 55 lere düşmen gerkli depresyon sana zarardan başka bişey katmaz
:((
İnsanlar görüntüyü değil karakteri sevmeyi öğrenecek er ya da geç bence değerini bilenlere denk gelmemişsin
Çok kilolu değilsin bu arada
Aşırı kilo veren birisi olarak seni temin ediyorum ki kilo vermekte aşırı zor değil
Obezite sağlıksız bir durum bildiğin gibi. Önce sağlığın için kilo kontrolü yapmalısın. Ağırlık çalışmanı tavsiye ederim.
Bende obezim aynı şekilde depresyon dolayısıyla baya bi kilo aldım sevgilimde oldu önemli olan senin kendini beğenmen
Bende 1.55 62 kiloyum obez sayılmam ama yinede bacak basen bölgem fazla 55 52 olmam gerek sende kafana takma diyet yap ben yapiyorum mesela. Şekerli şeyleri minimuma düşürdüm dondurma dışında birsey yemiyorum tatlı. Ekmek tüketme. Zayiflarsin ztn
Psikolojik kilo alımlarında bu dedikleriniz işe yaramıyor.
Bence harikasın bende sizin gibi olmak istiyorum daha kadınsı hissettiriyor bence
Büyük ölçüde haklısın maalesef ama istisnai durumlar illaki olacak seni içini merak edip tanıyıp alışıp sevecek birisi
Kilon boyuna göre fazla olabilir ama biraz egzersizle vücuduna kıvrım verirsen hoş balık etli görünüm olur
İnsanların aslında karakteri ve davranışları uygun değilken kilolarına suç bulmaya yatkınlar. Çünkü daha kolay ve bunu kusur bulup suçlamak daha basit. Bence senin sorunun tamamen bakış açısı ve insanlarla iletişim tarzında.
Sen ben misin? Kilo boy aynı (ydı). Kilo için psikolojini iyileştirmen lazım. Bir şeylere başla devamı gelir. Destek al
Sıkıntı yapma kendini sev. İllaki biri çıkar karşına. Kimseyi takma ve yapmak istediğine biran önce başla. Başarabilirsin
Depresyondan dolayı değil irade veya hormonal hastalıklardan dolayı veremiyorsun. Bir doktora başvurman gerekiyor. Tabii profesyonel biriyle
Kilo vermeyi zorunluluk değil eğlence gibi koyacaksın kafaya mesela yürüyüş koşu sporu seveceksin önce sonra da akşamları ekmek yeme yemek ye sadece bu da çok kolay alışınca
Neden istemesinler, galiba küçük bir şehirde yaşıyorsun
Ya biz zayifiz da ne... gelen de irr düşmanı ya da ağır narsist oluyor
Yani senin aglamani cekecegime çok mantıklı
Hayır kendine değer vermediğin içindir.
Enerjin onu yansıtır.
Aksine olgun ve kilolu kadın severim, fakat sizin enerjiniz muhtemelen auranıza olumsuz işliyor ve etkiliyor.
Işte erkekler görselliğe bakıyor biz de parasına bakiyoruz
Zayıfla sen de aw. Fil gibi birini kim alsın ne yapsın..
kismetse gelir Yemen' den, degilse ne gelir elden.. 🤷🏻♂️
Sevgilim olsa aynı kiloda verdirirdim kesin
Sen kendini sev kendinle barışık ol her şey düzelir sadece birazcık irade
aşıır değilsin ama kilo vere bilirsin çok tatlı görünmelisin şu an öyle düşündüm
:D derdin de baya dertmiş he 1.75 kiloya 125 kiloyum sanırım akşam yemekte lahmacun yiyeceğim şaka bir yana kilolu olmak falan filan neyse akşam lahmacun yemeye gelecek misin?
Hangi şehirdesin 😂😂 lahmacun sevmem ama çay içip tatlı yiyebilirirz 😂😂
Ya sevmem demeyim de çok arada severim pek aklıma gelmez
Tekirdağ :D Ama İstanbula gelirim fark etmez profilime bir göz at bana ulaşabilirsin
yalnız yemek date de sadece gülmek eğlenmek serbest negatiflik yok :D bu kırmızı çizgim
Beni takip etmeni bekliyorum bu arada profilimde instagramımda var
Sürekli body shaming yapan insanlardanda bunaldım
Ettim
Xperım düşük mesaj atamıyorum l0l
mesaj kutun kapalı onu diyorm
Xper kasmaya devam ediyorum 😃 inş 4 olcak
Ayarlardan mesaj kutunu aç
Ayarladımm
Takip isteğini kabul edip takip etsenndaha kokay olmaz mı bu ayrıca profilimde instagrmım yazıo zatennnn.
Vallahi seven seviyor sosyal medyada bir hanımefendi var zengin de değil sadece çalışıyor kendisi bayağı kilolu evli eşi de çok yakışıklı. Benim abimin eşi de kilolu abim ince uzun. Biraz da aşk, merhamet, karakter meselesi
150 boy 80 kilo obez değil önce bunu öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Kitle beden indeksinde ve diyetisyenin dediğnie göre obez kategorisinde. Sen neye dayanıyorsun peki cahilliğine mi?
cahil kim cahilBir tartışmada haklı olduğunu düşünmek, karşındakine 'cahil' deme haddini sana vermez. Karşındaki insanla düzgün iletişim kurmayı beceremeyip, kelimelerini bir silah gibi kullanmaya çalışman asıl seviyeyi gösteriyor. Doğruları savunurken bile üslubun bu kadar çiğ ve saldırgansa, savunduğun bilginin de bir değeri kalmıyor. Önce insanlara nasıl hitap etmen gerektiğini öğren, sonra boy kilo endeksi tartışırsın
Bilmediği halde bir şeyi bildiğini sanıp doğrusunu söyleyen insana gelip burada "öyle değil önce doğrusunu öğren, öğrenmemek ayıp değil" şeklinde bir iddada bulunuyorsan kusura bakma cahilsindir. Önce bir araştır, bir öğren sonra gelip bilene ve doğruyu söyleyene kendini komik duruma düşürme 🤣🤣 internet denen bir şey var hiç mi utanmadın yazarken bari önce ona baksaydın
yine ben obez olmadığını savunuyorum komik duruma düşen sensin obez ne demek öğrenmek istiyorsan tlc de ağır hayatlar programını izlemeni tavsiye ederim 150 boy 80 kilo obez değil kilo fazlası olan demek ama sen obezlikte ısrar ediyorsan o senin bileceğin bir şey sen utan önce ben değil
Benim sevgilim seviyor kilolu olmamı üzerine oturuyorum
Kilolu var kilolu var boy kilo kaç
🤣🤣🤣 aleti kırma
Çok kaba cevap vermişler bence ama benim düşüncem aura diye bir sey var fiziksel değilde ruhsal çekim kendine biraz güvenmen ve birinin seni sevmesi için önce kendini sevmen lazım.
@Sırkalsın aynen öyle
Sen peki memnun musun kilondan
Bu çok iyi en azından fiziğinle karışık birisin
Bu arada ilk üyeliğin mi sitede 🤔
Anladım
Bende diyorum ki neden attığım takibe karşılık vermiyor demekki yenisin ve hala özellikleri bilmiyosun o yüzdenmiş 😊
Ben obez değilim aynı durumdayım alakası yok yani
Saçmalama benim ex lerimin 2 side kiloluydu önemli olan karakteri kiloyu kim takar
Biri 100 dü diğeri 90 80 arasi
Bir noktada haklısın önyargılılar illa oluyor ama zayıflara da kemik torbası falan diyorlar yani sen kendini sevdikten sonra zaten seni sevenler felmeye başlar önce kendi enerjini beslemen lazım
Bence saçma abimin eşi 90 kilo var abim kurban ediyor kendini
Pasadena yasadigim ulkede. Obezler. 150-170. Kilo. oluyorlar. Ve devlet yardimi aliyorlar calisamadiklari icin.. Turkiyede. obezlik saglik sorunu sayilip yardim veriliyor mu?
Obez değil de biraz fazlan var verirsin onu da nolcak
Ekmeği keserseniz kilo verirsiniz hem de rahatlıkla
Evet bende öyleyim zır millet yiyip yiyip kilo almıyor
Böyle sevenler de var açıkcası ben beğeniyorum ve senin gibi olmaya çalışıyorum ve bunu seven erkekler de var ama kadınsı olman gerek biraz işte. Detaylar için özelden yazabilirsin
Bu konu ile ilgili olarak istişare edip seni tanımak istiyorum.
Sanmam. O zaman kilolu insanların sevgili yapmaması evlenmemesi gerek. Bende zayıfım mesela ama benimle de tanismak isteyen yok. Bu kilo boy vs olayi değil. Tamamen şans faktörü
Selam. Böyle bir şey düşünmen bile saçma. Kilo verilir, alınır. Dert etme. İçini rahatlatmak istersen mesaj atabilirsin.
150 olupda kilon fazla olunca tabi istemezler ancak seni olduğun gibi seven birini bulmalısın
80 kilo obez değil ki
Bursa'daysan gel sevgilim ol
İzzet güllüyü dinle depresyon meğresyon kalmazz
Kokuyorsundur yazın şimdi sen kışı bekle
Kilolular kokar diye bir algı var ama o biraz tenle alakalı. Tenin pek kokmuyorsa çok terlesen bile zayıf birisi kat be kat kötü kokabilir. Kiloluların dezavantajı sadece daha fazla terlemesi. Deodorant ve baharat yüketmemek çözer
O kiloya salata ve ananas yiyerek ulaştın ztn demi lahmacunlar yağlı baharatlı hamburgerler yemezsiniz hiç🤣
Kortizon ve antidepresanlarla... Yargılama senin de başına gelir
Kac yasındasın, bide hangi sehirde yasıyosun
Manisada yasıyosan istersen seni tanıdıgım biriyle tanıstırabilirim
Çanakkaledeyim :( 33 olucam ağustosta
evet kilolusun maalesef. bununla ilgili bir yardım almayı düşündün mü? çünkü sorun sadece kilolu olman değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?