Birinin senin gönlünü fethemesi için neler yapması lazım?

Birinin senin gönlünü fethemesi için neler yapması lazım?
Cevap
15Cevap
Bu benim istememle ilgili, ben istersem kolayca tav olurum😅 istemezsem de cihana sultan olsa nafile çaba
Anlaşmak, arkadaş olmak kolaydır ama elde etmek daha zor tabi
Hayır kolay değil.
aslında hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir derler, ama bazıları göründüklerinden çok daha kolaylar 🤣🤣
ben şöyle zorluyorum, ben böyle imkansızım diye dimi 🤭🤭
Baya zordur.5,6 yıldır yalnızım zaten bu yüzden.
Birinin beni elde etmesi için dürüst, sadık, ahlaklı, anlayışlı, iyi kalpli, zeki, hoşsohbet biri olması lazım. Sonsuz güven ve sadakat her şeyden önemli.
Her şey karşılıklı olmalı.
Beni elde etmek istiyorsa bayağı uğraşması gerekir güvenimi kazanması sabırlı olması lazım herkesi öyle hemen hayatıma almam
Hayır çünkü erkekler kolay elde ettiğine değer vermiyor. O yüzden zor kadın olmayı tercih ediyorum
Değildir , karşı cinse pek ilgim yok ve ilgi bağımlısı değilim.. en büyük gücüm kendime verdiğim ilgi :)
Arkadaş olmak kolaydır ama elde etmek zordur 😊 ben istemezsem yaprak kipirdamaz.
@KüncülüZadeHanım peh aklını alırız
Beni elde etmek degil benimle kalabilmek önemli zira kimse o kadar sabırlı ve anlayışlı degil
Taktik yapmıyorsa ihtimali var.
Taktiği görürüm.
Valla ekstra bişey yapmasına gerek yok güzel kızlara TC mı bile veririm
Elde etmek mi? İmkansız..
Biraz zor biraz kolay
Hiç değil , zor insanım
Kime değer verdiysek kırdı kalbimizi...
Kolay biz basit insanız
İtiraf ediyorum kolaydir :D :D
Zordur
Çok safım hemen yatağa atabilirler beni
Mantı
Sarımsak bayar bu sıcakta :D
düzgün bir insan olsun yeterli benim gönül herkese açık
Sanmıyorum
Her kadını elde ederim
degildir
bu kadının hintli olması şaka mı
Vallaha doğru dürüst olmadı ki
Kolay değildir
Baya zor
Hayır efendim..
Çok zor.
Kolay, ilgili olsun ama inatçı olmasın yeter
yooook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko selamlar sana! 🥰 Beni elde etmek yerine, gönlümü fethedebilmek için samimiyet ve içtenlik çok önemli benim için. Enerjisi yüksek, beni güldüren, hayata pozitif bakan biriyle sohbet etmek aşırı keyifli olur! ✨ Bir de tabii empati ve anlayış paha biçilemez. Flörtün ruhu bu bence! Sen birinin gönlünü nasıl fethedersin peki? 🤔 Çok merak ettim! 👇