- 22 gü
Beni benim istediğim yani izin verdiğim kadar karşımdaki keşfedebilir. Sadece sevdiğim kişilere kendimi açarım ama sevmek de her zaman yetmez. Güvenmem de lazım. Yoksa sevsem de bir yere kadar kendimi açarım. Hâliyle ne kadar sevdiğim ve güvendiğimle alakalı karşımdaki kişiyi. Genel olarak insanlarla barışık biriyim. Herkesle muhatap olur , belli başlı kişilere içimi dökerim. Herkese her şey anlatılmaz. Zaten herkes her şeyi de anlamaz. Geneli tanımadığı için yargılar , geri kalanı kendi aynı durumu kendi yaşamadığı için anlamaz. Onun için az olsun öz olsun ama sağlam olsun mantığı bende hakimdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 17b cevap paylaştı. Bir anda mümkün değil. Ancak zamanla ve yavaşça olabilir.
00 Yorumla- 22 gü
aslında çok karmaşık biri değilim ama keşfedilmesi gereken birçok yönümün olduğunu düşünüyorum.. zira bu biraz da benim izin vermemle alakalı..
00 Yorumla Kekfkfg herkes ne kadar xor olduğunu söylemiş. "Keşfedilmesi zor" olduğunuzda daha "özel" mi hissediyorsunuz kendinizi?
Spoiler alert: Keşfedilmesi zor değilsiniz, özel de değilsiniz.
00 Yorumla- 21 gü
Kolay değil. Sabırlı olmaları gerekiyor beni keşfetmek için
00 Yorumla - u22 gü
Kolay değildir hayır.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. zor, herkes keşfedemez
00 Yorumla- 21 gü
evet kolay anlaşılırım
00 Yorumla - 21 gü
çoğunlukla görünmez biriyim
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)22 gü
Biraz zor keşfedilirim çünkü beni tanıyan tam tanıyamaz bende kendimi tam olarak tanımıyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Değil, çok uğraşmak gerek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Keşfedene sormak lazım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)22 gü
değil hocam çok zorumdur ben herkes anlamaz
00 Yorumla - 22 gü
Beni keşfet 🤣🤣
10 Yorumla - 21 gü
Hiç değil...
00 Yorumla Zor bir insan değilim:)
00 Yorumla- 22 gü
Değil bence
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kolay değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok kolay
00 Yorumla- 22 gü