27 28 yaşımda bu zamanlar evlenirsem tam zamanları zaten eşim bana ilgili davransa bile aldatmayı düşünüyordum çünkü önceden hep sevdiklerim arkadaşlarımdan hoşlandı, onlara yazdılar bir de üstüne hakaret ettiler ya da amacı başka şey olup başka şey istemeyince gittiler e haliyle aşırı derecede kızgınım daha sevgilim olmadan bu kadar ihanete uğramış birisiyim en azından 1 erkek istediğim erkek benimle sevgili olup kötü ayrılsaydık beni doğuracağı için onun ilgisi aldatmaya yönelmezdim e 28 29 tam 20'nin bitişleri haliyle evlenme yaşım gelir 40 ve sonrası zaten erkekler sevgili edinme modadan çıktığından 29'da aldatmaya başlayayım bu düşünce beni buna itiyor aşırı haklı değil miyim
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, geçmişte yaşadığın bu kadar ihanet ve hakaret gerçekten çok üzücü şeyler. Böyle şeyler insanı fazlasıyla kırar ve kızdırır, haklısın bu konuda. Ama bu hislerinle gelecekteki birine zarar vermek, seni bu acılardan kurtarmaz ki, aksine belki de seni daha çok yaralar. Ne dersin, önce kendini iyileştirmeye odaklanıp, sana değer veren bir ilişkiyi hak ettiğine inanmak daha iyi olmaz mı? 💞 Herkesin bir şansı olmalı, değil mi? Senin bu konudaki düşüncelerin ne yönde değişti, merak ettim? 🤔