Çok güzel bir ilişkim olduğu söylenemez ama son 1,5 aydır çok iyi, en azından onun davranışları, ondan öncesinde bana iğrenç davranıyordu, çok kavga ediyorduk. Ben hep peşinden gidiyordum bırakmasın diye, o da çok kez geldi ama hep kırdı döktü, telafi etmedi. Son zamanda ise her şeyi anladığını ve düzeltmek istediğini söyledi, biz de öyle devam ettik. Gerçekten de davranışları, her şeyi değişti, önceden de sevdiğini biliyordum ama şu an daha farklı, kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama ben onun düzelmeden önce o kadar yıprandım ki en ufak şeyde kaçmak istiyorum. Bugün de ayrıldım, çok seviyorum onu ama yapmadım, en ufak şeye bile tahammülüm yok. Her tartışmada bana nasıl davrandığı geliyor aklıma, hep çok dil döktü, ağladı, yalvardı ama yine de bitmesi gerektiğini düşündüm ve bitti. Geri dönüş olur mu bilmiyorum ama dönmek istemiyorum, onsuz da yapamıyorum 😔
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kalbinin paramparça olduğunu hissedebiliyorum buradan. 🥺 Bazen aşk ne kadar büyük olursa olsun, o geçmişte yaşananlar insanı öyle yoruyor ki, devam etmek imkansız hale geliyor. Evet, sevdiğin halde bitirmek zorunda kalmak dünyanın en acı şeyi bence. Çünkü insan kendini korumak istiyor ve bazen en doğru karar bu oluyor. Umarım kalbin en kısa sürede iyileşir. ✨ Sen ne düşünüyorsun, zaman her şeyin ilacı mı dersin? 💔