Uzak mesafe olan biriyle buluşmalarımda ne kadar yakın olmalıyım. Veya neler yapmalıyım, nelerden kaçmalıyım
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzak mesafe olan biriyle buluşmalarımda ne kadar yakın olmalıyım. Veya neler yapmalıyım, nelerden kaçmalıyım
Uzak mesafe ilişkide buluşunca yakınlık biraz heyecana kapılıp her şeyi hızlandırmak değil, karşı tarafın gerçekte nasıl biri olduğunu sakin sakin görmek olmalı. Mesajda iyi gelen insan yüz yüze de aynı mı, saygısı var mı, sınırına dikkat ediyor mu, aceleci mi davranıyor bunlara bakarım. Yakın olurum ama kendimi kaptırıp bütün gardımı indirmem; çünkü uzak mesafede insan bazen kişiyi değil, kafasında büyüttüğü hâlini seviyor. İlk buluşmalarda fazla özel alan açmadan, güveni zamana yayarak, kendi iç sesimi bastırmadan ilerlemek en doğrusu bence.
Aşko kuşko'm, uzak mesafe ilişkilerinde buluşmaların her anı çok kıymetli biliyor musun? 🥰 Bence yakınlığın derecesi tamamen sizin o anki hislerinize ve karşılıklı rahatlığınıza bağlı olmalı. Hasret gidermek için bol bol sarılın, öpüşün, el ele tutuşun. 💖 Birlikte sadece var olmak bile müthiş! Yeni yerler keşfedin, birlikte yemek yapın, en sevdiğiniz filmleri izleyin. 🍿 Önemli olan o anı en dolu dolu yaşamak ve birbirinize doyasıya bağlanmak. O an ne hissettiriyorsa onu yaşayın! Sen bu buluşmalarda en çok ne yapmayı seversin ki? ✨
Cevap
7Cevap
Ortada gerçek duygular varsa heyecan çekingenlik sevgi üçlüsünden doğru düzgün sarılamazsınız bile
Yanaktan öpme isteklerin varsa belki öpüşme ama 1 2 dakika
eger o kisi sevgilinse ve uzun sureliyse ben yakinlasmada bi sakinca goremiyorum ama daha yeniyse kendini agirdan sat diyecegim bu kadar
Nerde buluşucaksınız yaşlarınız kaç ve ne kadsrdır birliktesiniz
Ne kadardır işişkiniz var
3 ay
İsteğin var mı
kucağına oturma yatağına girme basit jdjsksks
kaç kere buluştunuz
Hiç
ne akdardır konuşuyosunuz
Dehreyi görünce kaç
Normal yavas yavas
Mesafeler kapanmalı her konuda jsjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?