Uzak mesafe ilişkisi ve buluşamamak?

Tam iki yıl oldu arkadaşlar Allah buluşmayı nasip etmedi. Bir kere kalkıp geldi ama yine onu göremedim. Şimdi de gelmesini bekliyorum markette çalışıyor kafasının estiği gibi de izin kullanıp gelemiyor. İzin günü bile yok yani. Beni çok sevdiğini değer verdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Tüm hayatımın merkezi o oldu. Sesini görüntüsünü o kadar benimsedim ki şimdi ayrılmak çok zor geliyor. Bitiremiyoruz, kafası işten dolayı yoğun ben de üstüne gitmiyorum. Benimle ilgilenmediğini söyleyip üzülüyor. Bir de ciddi düşündüğümüz için ileride çocuğum babam A101’e mi çalışıyor desin diyor. İçim paramparça oluyor. Her zaman destek olmaya çalışıyorum fakat nafile. Böyle de devam etmek istemediğini söylüyor. Sorun şu ki bitiremiyoruz. İki sene boyunca aralıksız konuştuğum adam. Her şeyimi onun için bıraktım. Ama bencil olmak da istemiyorum. Şimdi biraz yalnız kalayım tek düşünmek tek ilerlemek istiyorum sonra da gelip seni alacağım evleneceğiz diyor. Lütfen ön yargılı olmayın ne yapacağımı şaşırdım bu akşam bi konuşma yapmalıyım bitirmek için ama içim gidiyor onu bırakma düşüncesi mahvediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar
Uzak mesafe ilişkisi ve buluşamamak?