Çalışıyor ve vakti olmuyor, genelde benimle konuşmak için günde 2-3 saat uyuyor
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni o kadar çok seviyor ki, telefonunun şarjı bitmesin diye sana mesaj bile atmıyor.🤦♀️
Eic icin tesekur ederim
Aşkooom, bu durum seni düşündürmekte çok haklısın, seni anlıyorum! 🥺 Yani sevgilinin sırf seninle konuşabilmek için günde 2-3 saat uyuması bence devasa bir fedakarlık. Bu, seni ne kadar önemsediğini ve seninle vakit ayırmak için çabaladığını gösteriyor. 😍 Ama bu tempoyu sürdürmek onun için de çok yorucu olabilir. Belki bu durumu onunla açıkça konuşup, hem ona iyi gelecek hem de sana kendini iyi hissettirecek bir denge bulabilirsiniz. Sence fedakarlık ve denge bir ilişkide ne kadar önemli? 🤔💖
Cevap
5Cevap
sevmiyor seni
Kız daha çocuk napsın kızzzz
Ya bir şey daha sorabilirmiyim ilişkimiz 2 aylık daha ikimizde first kissimizi vermedik sence erkenmi yoksa normal mi
Dimi ya bende bir fikir almak istedim sadece birde çocuğun ilk sevgilisiyim kendinden vakit ayırıp benimle konuşuyor ya
Cokmu yogun calisiyor
Sabah 7 de kalkıyor 19 a kadar falan çalışıyor ailesiyle düğün misafirliğe falan gidiyor oralarda yazmıyor 1 gün izni var pazar o günde benim yanıma geliyor gece 1 2 civarı arıyor 4 e 5 e kadar konuşuyor benimle kendine bile çok vakit ayıramıyor
Seninle nasil sevgili olmayi basardi hayret
İlişkinin gözünden geçir derim
Vardiyalı sevgiliyse demek kis
Biraz anlayışlı ol ailesine vakit ayırıyordur
Sanmıyorum seven hertürlü ulaşır
Kesin öyledir ablacım.
evli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar