Sevgilim beni seviyor mu sizce yoksa bıktı mı?

Merhaba arkadaşlar selamlar. 4 yıllık ilişkinin içindeyim sevgilim çalışıyor ciddi düşünüyoruz evlilik falan konuşuyoruz fakat şöyle bir konu var.
işyerindeyken bazen arayıp ortamı dinliyorum yanında çalışan erkekler var toplantı falan oluyor başka yerden de kişiler geliyor. Velhasıl kelam ben bunu kıskanıyorum ve kimseyle iş dışında konuşmaması ve hiç bir erkeğin yaptığı şakaya espriye gülmemesini istiyorum. Kabul ediyor. Daha sonra dinlediğim zamanda erkeğe güldüğünü duyuyorum soruyorum gülmedim diyor. Neyse 6-7 kere böyle yapınca bende kanıt için ses kaydı aldım en son yine gülmedi dedi attım ses kaydını bu seferde sırıttım falan diyor gülmedim. Bugün de toplantıda dinledim adam konuşup bişey diyor buda gülüyor karşılıklı. sesi atıyorum yine bi kıza güldüm diyor (kızın sesi yok) yemin et diyorum (4 yıldır bana yemin ettiriyor her konuda bende inanmadığımdan değil * olsun diye yemin ettiriyorum) isyanlara giriyor bana güvenmiyorsun vs vs yahu ses ortada bir şekilde kaytarıyor ben napacam şimdi bu kızla derdim var ya

not: normal konuşurken işyerinde yanına gelip dengesiz konuşan adamları duydum bu yüzden tartışmamızı istememesinden dolayı söylemek istememesinden şüpheleniyorum bu yüzden dinliyorum

Sevgilim beni seviyor mu sizce yoksa bıktı mı?