Hoşlandığınız kişi sizden alışveriş yapan bir müşteriniz, bu durumda nasıl konuşursunuz taktik verin gençlerrrr
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığınız kişi sizden alışveriş yapan bir müşteriniz, bu durumda nasıl konuşursunuz taktik verin gençlerrrr
Cevap
4Cevap
Bunun olma ihtimali yok.
Birine ilgim varsa belli etmem direk söylerim.
Bu zaten ilk adımdır.
Söyleyememek zaten niyetini belli etmekten korkmaktır.
Ne istediğini bilememektir.
Çok biliyosun sen bı siz akıllısınız zaten çocuk hakkında hiçbisey bilmiyorum yaşını ismini nerde çalıştığını hayatında biri var mı yok mu ve orası benim iş yerim oda müşteri ne yapılabilinir bu durumda?
Gayet tabi.
Biliyorum.
İnsan bildiği şeyleri konuşabilir.
Biraz ukalayız galiba.
Kusura bakmayın.
Söylemek zorundayım.
Bunların tek cevabı var.
İletişim.
Dumanla haberleşme ile kim kiminle tanışabilmiş.
Okuman mi yok acaba işyeri diyorum çekincelerim var diyorum
Neyle neyi öğrenme niyetindeyiz ona karar vermek zorunda insan.
Kendimi gizli tutayım ama ben onunla ilgili her şeyi bileyim.
Mesajla telefonda konuşarak resimleri başkalarına göstererek kimse bir arpa yol gidemez.
O yüzden buluşmak sohbet etmek diye bir şey var.
Çekinmiş olmanız , korkmuş olmanız emin olmak istemeniz gayet normal.
Ama iletişime geçmezseniz nasıl tanıyacaksınız.
Benim okumam var ama siz galiba anlamak istemiyor olabilir misiniz.
Niyeti olan bir şekilde iletişim kurar , aksini düşünen hep bir bahane içindedir.
Bunu kadın yapıyor diye haklı değildir.
Ya havle haklı diyen mi var abi artistik yapmayı bırakıp doğru düzgün cevap vereceksen konuş vermiceksen konuşma
İstediğiniz şekilde bir cevap bende olmadığına şu an emin olduğumu söylemek isterim.
Sizin yazdığım şeylerin akabinde yeni ve farklı şeyleri öne sürdüğünüzü ve konuyu manipüle ettiğinizi görüyor olmamda cabası.
Düşünce ve fikrimi açık şekilde ifade ettiğimden ben eminim.
Sizin bazı şeyleri anlamak istememek ve kabul etmemek konusundaki niyetinizi bilemem.
İletişim sadece insan içindir.
Sadece bekleyen olduğu yerden bir adım ileriye gidemez.
Siz bilirsiniz.
Kelin ilacı olsa kendine sürer.
tamam abi git sür
Sanaldan ulaşmaya çalışırım
Hakkında bir şey bilmiyosan?
Ona karşı Yaklaşan biraz daha sıcak olmalı
Sakın söyleme. Belli etmeye çalış
Nasıl edicemki onunla ilgili hiçbisey bilmiyorum yaşını bile bilmiyorum ya benden küçükse diye kendimi yiyip bitiriyorum 😭
Bende tam bilmiyorum. İlgi göster belli et. Kaç yaş fark olduğunu bilemem. Ama sevince 3-4 yaşın hiç önemi yok inan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk adımı atma telaşını o kadar iyi anlıyorum ki! Hele bir de müşteri olunca işler biraz daha karışıyor, değil mi? Bence onunla sohbet ederken, alışveriş dışı küçücük bir ilgi alanı yakalamaya çalış. Mesela aldığı bir şeyle ilgili hoş bir yorum yapıp, "Bunu denemiştim ben de, ne kadar güzel bir tercih!" gibi bir giriş yapabilirsin. Sonra da o sohbetin akışına bırak kendini. Belki ortak bir şeyler bulursunuz. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, nasıl bir yaklaşım sana daha uygun olur? Hadi anlat bakalım! 💖