6 ayBence hoşlandığın birine ilk adımı atarken en önemli şey, karşındakine doğal ve samimi bir enerji hissettirmek. Yani öyle aşırı planlı, kasıntı bir yaklaşım yerine, Ben böyleyim ve seni tanımak isterim duygusunu hafifçe hissettiren bir adım mesela ben olsam önce küçük bir sohbet zemini kurarım. Çok bağırmadan, çok da çekingen durmadan… Basit bir giriş bile yeter Ortak bir konu yakalamak, o anki ortamla ilgili minik bir yorum yapmak ya da karşı tarafa gerçekten ilgilendiğini belli eden bir soru sormak. Bu hem doğal hem de karşı tarafı rahatlatan bir yaklaşım oluyor bir de bence önemli olan şey, ilk anda hedefi etkilemek değil tanımak olarak görmek. Çünkü etkileyeyim diye kasınca yapaylık hissediliyor ama tanımaya çalışınca daha içten bir iletişim oluyor ben yürürken hafif bir tebessüm, doğal bir giriş cümlesi ve samimi bir merak koyarım ortaya. Zaten o sıcaklık geçmişse devamı kendiliğinden geliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Direk burcunu sorardım 🤣
128 Yorumla- 6 ay
Ayy ben de çok yapıyorum bunu 🤣 Senin burcun ne 😂
- 6 ay
Yengeç 😬
- 6 ay
Ben de yengeç 🤭
- 6 ay
yükselenini ay burcunu biliyor musun? Benim yükselenim ikizler ay burcum yay.
- 6 ay
Hepsini biliyorum 😂 yükselen oğlak ay yay
- 6 ay
vaay ay yay demek seninde. Hem ailene bağlı birisin hem de özgürlükçü bazen de aile sözünden çıkan kendine karışılmasını sevmeyen baskıyı sevmeyen bazen de duygusala bağlayıp bazı şeylere üzülebilen birisin. Ciddi insanı seversin bide maddi konular da önemli senin için. Hani gelecek kaygıların illaki var hangimizin yok ki ama sende ap ayrı var :D Para konusunda ödün kopuyor diyebilirim. Ama kötü anlamda değil birikimci yatırımı seven kenara altın yapıp biriktirip kendine maddi güvence sağlamayı seven birisin. Aşırı ilgiyi de hem güvensizlik duyarsın hem de o insanın özgüvensiz olduğunu düşündürür sana. Özgüvensiz pısırık insan sevmezsin. Saygılı insan seversin. Ay burcumuz yay sende fenasınn :D
- 6 ay
yükselen dıştan görünüşümüzdür genelde, beni çok ciddi görürler ama değilim mesela para hiç bir zaman önceliğim olmadı, anı yaşamayı severim genelde 😂
- 6 ay
Dışardan bakıldığında soğuk gibi bir yapın vardır ama içten özgürlükçü tatil beldelerini de seven yalnız kalmayı da yalnızlığı da tercih edebilen birisindir. Evlilik konusu biraz canını sıkabilir :)
- 6 ay
iyi bari astroloji ile bu kadar yakından ilgilenmen iyi bir şey.
- 6 ay
direkt evliliğe karşıyım😂
- 6 ay
severim ya
- 6 ay
:D
- 6 ay
evliliğe ikna edilmen gerek.
- 6 ay
sen de ikizler var, sen de evlilik sevmezsin😂
- 6 ay
Çooook zor 😂😂😂
- 6 ay
Evet bende evlilik sevmiyorum baskı gibi hissediyorum. Ama yalnızlık sence nereye kadar gider? Bu bizdeki güven eksikliğinden kaynaklı biliyorsun demi yani hayatının merkezine birini alamama sorunu.
- 6 ay
Güven eksikliği değil de bana saçma geliyor, yani seviyorsam birlikte aşarım bir imza atmak neden bu kadar büyütülüyor, çok anlamsız. Çoğu kişi para pul için evlilik istiyor, yok düğünmüş evmiş arabaymış, o senin şu benim, saçmalık
- 6 ay
Niye saçmalık olsun ki kendisinden emin olduğun güvendiğin kafa yapına uygun aldatmayacak seven birisi olduğunda imza atmak niye korkutsun ki? Daha iyisi çıkar endişesinden mi? burada dürüstçe konuşalım.
- 6 ay
hayır o yüzden değil, insanlara hiç belli olmuyor o yüzden, evlenirken yüzüne gülüyor boşanmak istesen bir ömür boşanmıyor peşini bırakmıyor
- 6 ay
Anladım. şu an resmen ikizimi buldum ve kendimi nasıl ikna ederim diye düşünüyorum 🙄
- 6 ay
Bulamadın galiba bir şey 😂
- 6 ay
Bilmiyorum bende gelgitler içindeyim
- 6 ay
gençsin daha ya boş ver, hayatını yaşa, senin olan seni bulur, kafandaki bütün soruları susturur
- 6 ay
Teşekkür ederim.
- 6 ay
niçin
- 6 ay
Cevaplar için
- 6 ay
he ben teşekkür ederim asıl
- 6 ay
🥺👍🏻
Gizli Üye(30-35)6 ayHoşlandığım birine ilk olarak göz teması ve küçük bir gülümsemeyle yaklaşmayı tercih ederim. Direkt “ben hoşlandım” havası vermek yerine, önce ortamı yoklamak, karşımda nasıl bir enerji olduğunu görmek önemli.
Sonra konuşma fırsatı bulduğumda, samimi ve doğal bir şekilde sohbeti başlatırım. Hani bir şey sorarsın, ortak bir ilgi alanı bulursun, espriyle geçiş yaparsın… Bu hem rahat hem de karşı tarafın kendini baskı altında hissetmemesini sağlar.
Bazen de ufak iltifatlar işe yarar; ama abartmamak gerekir. Önemli olan doğallık ve güven verici bir tavır sergilemektir. Önce bakış, sonra sohbet, ardından küçük ama içten adımlar.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
6 ayHaha 😂 Allah yürü ya kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂
17 Yorumla- 6 ay
Haklısın valla 😂😂😂
- 6 ay
Takdiri ilahi işte 😂
- 6 ay
Aynen öyle, kaderde kim varsa o artık 😂😂
- 6 ay
Bizde o sans ne arar Allah aşkına 😂 Denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar o derece yani 😂
- 6 ay
Kaderde yoksa yapacak bir şey yok, aman boş verrr, biz her halimizle güzeliz mutlyuz, illaki birilerine mi ihtiyacımız var😂😂
- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 etliyiz butluyuz bekar da mutluyuz 😂😆
- 6 ay
Aynen öyle, Allah bozmasın mutluluğumuzu, önemli olan o 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, bu paylaşıma bayıldım! 😂 Gerçekten ince bir espri sanatı ve inan ki böyle zekice bir lafla kalbi fethetmek garantili diyebilirim. Ama tabii herkesin tarzı farklı! Ben genelde tatlı ve arkadaşça bir girizgahla başlayıp durumu doğal akışına bırakmayı tercih ederim. İşin sırrı kendin gibi olmak ve biraz da cesaret göstermek! 🙈
Peki, sen nasıl bir yaklaşımı tercih ediyorsun? Sence klişeler mi, yoksa böyle özgün ve esprili çıkışlar mı daha etkili? 😉30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yürüyemiyorum ki, topuklarıma sıkılmış gibi topallıyorum :D
35 Yorumla- 6 ay
Bir terapiste falan danış 😂
- 6 ay
Nasıl yürüyebilirim diye bilgi edinmek için😂
- 6 ay
İyi peki sen bilirsin 😂
6 ayBoş iş yapmacık zorlama şeyleri sevmiyorum doğallık içtenlik samimiyet gerçek sevgi ve ilgi düzgün iletişim önde gelir bunlarda zaman içinde olur zaten ilgi göstermek ve değer vermek sevgi içtense bu heran fark edilir ve en önemlisi de budur
21 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ay
Sen Türklerin yükselis devrindeki Metehanin inanci gibisin. Derdim
10 Yorumla
6 ayŞş sen ben evlenek mi he evinin hanımı olurum çocuklarının anası olurum ne dersin evimin direği kalbimin tek sahibi KSKSKSKSKDKD çok kötü yaa
22 Yorumla- 6 ay
🤣🤣🤣
- 6 ay
🤭😂😂
6 ayBen kimseye öyle açık açık yürümem
Zaten gerek de kalmaz ufak bir bakışım yeter
O an anlarlar, ilgimi hissettiririm ama çaktırmadan
Sonrasında da genelde onlar bana yürür ben sadece keyifle izlerim21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBen evine kahvaltıya gitmiştim öğrenciydik. evlerimiz yakındı yürüme mesafesinde hghg dolabında bişicik yokmuş beni aradı kahvaltılığın varsa bize gel diye. bende kabul ettim. sonra duygularımı söylemiştim. oda şok oldu. sonra giderken ben kahvaltıları topluyordum oda dedi ki ben getirirdim olumsuz diye mi topluyosun demişti hghghg
çok güzeldi beeee
13 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@sefa88 annen hazırlasın :P elin adamına na mahremim
Gizli Üye(25-29)6 ayEn iyi an'ı sabırla beklerim. Bir soru sorar ya da fotoğraf atar belki de yorum yapar o esnada onu merak ettirecek bir şey yaparım kafası karışır. Anlamak için bana yazacak. Çok kısa ve yine net olmayan cevap veririm daha da sormak isteyecek derken bu sefer benim konuşma tarzım devreye girer ve onu etkilemiş olurum
10 YorumlaSeni görünce Yaradana inancım netleşti falan ndndjd
21 Yorumla- 6 ay
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayYürümem onun bana yürümesini beklerim biraz naza çekerim hatta hiç belli etmemeye çalışırım sonra da etkiye tepki sonra da içimden geldiği gibi onun peşinden koşarım ya da canım nasıl isterse😘sonuçta artık benim tavladım yani😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
10 Yorumla
6 ayYürüyemem ayagim tutulur. O bana yurusun😂🥲
11 Yorumla- 6 ay
Güzel bahane 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseye artık ne yürüyecek halim ne de dermanım var. Zamanında çok koşturduğum insanlar oldu kıymet bilen olmadı. Artık şu saatten sonra ciddi olacağını düşündüğüm insana yönelmeyi tercih ediyorum. Ciddiyetsiz insanlara artık tahammülüm kalmadı.
10 Yorumla
6 ayÖncelikle Euzubesmele çekerim gazamız mübarek olsun derim sakin ve cool adımlarla yanaşır evimin kadını kalbimin sahibi çocuklarımın anası olur mu güzel bağyannn derim 😀 ağzıma bir tokat atar ve aşk başlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayBeni etkilediğin için benimle tanışmak zorundasın derim
16 Yorumla- 6 ay
çok itici olur bence 😂
- 6 ay
Mizah amaçlı yazdım zaten 😄
Kimseye yürümem ben
Çok istiyorsam kendime çekerim 😃 - 6 ay
Allah gönlüne göre versin 😂
- 6 ay
Hayırlısını versin 😂
- 6 ay
Amin 😂
- 6 ay
Amin 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayZayıf vücutlu bebeksi yüzlü zarif giyimli kadınlara hoş ve arzulatıcı buluyorum. Giyiminin zarif olduğunu söyleyerek başlardım Muhtemelen yürümeye ona
10 Yorumla
6 ayYürümem kadın dediğin kendini ağırdan satmalı bence zaten erkekler fazla şımardı her şeyi kadınlardan bekliyorlar resmen o halde kendinize gelin kendi değerinizi bilin kızlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Önce güzel bir sohbetle yaklaşır baktım sinyaller olumlu bir yere davet eder birşeyler içeriz orada da işler yolunda ise bir adım daha atar direk konuşurum uzatmaya gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayhttps://www.youtube.com/embed/DACyyWRWhHgBen bunun üstüne bir sayısalcı yürümesi görmedim. Buyrun dinleyin.
10 Yorumla
6 ayDüşman toprakları gibisin baktıkça vuruluyorum 😂😂 şaka bi yana karşısına geçer gözlerinin içine bakarım sonra oda bakacağı için gel bi kahve içelim ayakta başım başın döner derim 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Önce stalklarım, neler sevdiğini, neler sevmediğini öğrenirim. Ona göre mesaj atarım, durumu değerlendiririm. Sonra sohbete başlarım, benden etkilenirse devamı gelir
10 Yorumla- 10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayYani bir konuda yardım isterim
İlgi olur bağ olur
Samimiyet olduktan sonra da dökülürüm 🥰
10 Yorumla
6 ayBaşta sürekli konuşup etrafında dolanırım küçük ama akılda kalıcı sahte tesadüfler planlarım sonra zaten akışına bırakırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayYürüme konusunda iyi değilim. Özgüven eksikliği falan sanılmasın yeni biriyle tanışmak ilişkiye başlamak güvenmek meşakkatli iş
10 Yorumla
6 ayBu konularda ilk adımı erkeklerin atmasından yanayım samimi doğal olmalı özellikle puşt olmamalı
10 YorumlaBen yürümem ya benlik değil ben beğeniyorsam zaten karşı taraf beni çoktan beğenmiş oluyor çoğunlukla
11 Yorumla
6 ayErzurumlu bir gün bir kıza arkadaşlık teklif etmiş ilk cümlesi: Güzelim senle bir çorba içmeye gidah mi olmuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yokki olsada yürüsem sabaha kadar 🥰🥹 bunlarla yürüsem
24 Yorumla- 6 ay
Nasıl yok
- 6 ay
@şaşkınbakkal987 yok walla
- 6 ay
Bak benim resmime bakalım
- 6 ay
Cokmu güzelsin ki
6 ayooo ben yürümem koşarım ya tatlılığından güzelliğinden bahsederim çok sıkmamaya calısırım
10 Yorumla
6 ayBunu buraya yazmak mantıklı değil. O hoşlandığım kişiyle benim aramda olacak şey.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
6 ayÖyle biri yok herhalde derdim önce biri var mı? yok mu? tabi derse
10 Yorumla
6 ayYürümeyi pek sevmem direkt konmak en iyisi😂 niyeti o değilse uçup giderim
10 Yorumla
6 ayBen kimseye yürümem bi zahmet adam olan kendisi ısrarla bana yürür yoksa çok bekler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
6 ayHep benden hoşlanıldıgı için öyle bir problemim olmadı..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayDirekt sorarım, sana yürüsem, çelme takmazsın değilmi?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
6 aygünaydınlar bu şekilde yürümezdim daha iyi yürürdüm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
6 ayhoşlandığım kişiyi görünce ayna gibi oluyorum sonra kaçıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ayYürümek mi?
Herkesin izlediği yol beni açmaz.
Tecrübeler kişiye özeldir.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayGenelde çantamda pankek olur yanına gidip yerim ve pardon alır mıydınız derim ve başlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Samimi dürüst şekilde kendimi ifade ederim yalana dolana gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 6 ayHaklı olmak mı önemli mutlu olmak mı senin için diye sorarım mutlu olmak derse ondan olur. 🎈🥳
17 Yorumla- 6 ay
hakkı yenen biri mutlu olabiliyor mu
- 6 ay
@bykamaimasen ikili ilişkilerde o anlamda değil.
- 6 ay
ikili ilişkilerde hak yenemez mi. demek istediğini tam anlamadım açıklar mısın biraz
- 6 ay
@bykamaimasen ilişkiyi güç savaşına dönüştüren savaş gibi görenler var. Haklı haksız olmak tüm mesele değil ❌ her şey çözülür ancak hani bunu temcit pilavına dönüştürmemek lazım o anlamda. 🥳
- 6 ay
bir insan ilişkide hak ettiği değeri göremiyorsa ne yapmalı? hakkı olan değer için savaşmalı mı yoksa bahsettiğin çözüm ayrılık mı?
- 6 ay
@bykamaimasen bence ilişkide alma verme dengesi önemli size ne kadar değer veriyorsa verin. Ama ne yaptınız diyelim sonuçsuz kaldı ayrılık da gerekir bazen.
- 6 ay
zaten o savaş oradan çıkıyor. aslında ayrılman gerekiyor ama sevdiğin için ilişkide kalmak istiyorsun. kaldığın süre boyunca taviz vermek zorundasın. taviz verdiğin sürece asla mutlu olamazsın. mutlu olmanın tek yolu karşı tarafın sana karşı adil davranması ve hakkını vermesidir. söylediğin gibi bir şekilde çözülmez. taviz veren taraf içine atar atar bir noktadan sonra patlar ve ayrılık gelir.
yazdığın ilk yorumdan ben şunu anladım; ben kadınım, ben ne dersem o olur. benim karşımda haklı olmayacaksın hakkını da aramayacaksın ki mutlu olabilesin. yanlış anlamış da olabilirim önemli olan iletişim :) teşekkürler cevapların için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 aygenelde çalışanlarıma fotosunu veriyorum bulup getiriyorlar.
10 Yorumla
6 ayValla ben merhaba nasılsın tarzı gayet düzgün şeyler yazıyorum soğuk yapıyorlar, hayır Allah var tipim de bir bakan birdaha bakar çevrem tarafından da çok iltifat alırım ama ille biç olacaaaaaan yoksa düzgünlükle bir yere varamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÇat diye yürünmez. Önce merhaba diyip sohbet edersin sonra kendini anlatırsın. Oda kendini anlatır. Sonra zamanla tanıdıkça duygularını ifade edersin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgimi gösteririm bir süre sonra da açıkça söylerim herşeyi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayYürümek adetim değildir. Ben ışınlanmayı tercih ediyorum 😃
10 Yorumla Bakılarak belli ederim ama o gelsin isterim başta pek yüz vermem ama cilveleşirim fmdmdmd sonra yumuş yumuş oluyorum 🥹
31 Yorumla- 6 ay
Cilveli kedi 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayKdkd mendil atarım önüne jdjdjdjdj
33 Yorumla- 6 ay
Çok havalı 😂😂😂
- 6 ay
Parfüm mü sıkalım yoksa işleyelim mi zkksksks
- 6 ay
Şöyle Londra'dan getirdiğimiz 1000 saat kalıcılı parfümlerimizden sıkalım 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)6 ayÖnce bir müddet sohbet eder sonrada ayaklarına masaj yaparak çoğu bayanın red edemeyeceği seydir
10 YorumlaBen yürümem o banaa yürüsün
50 Yorumla
6 ayBence kadın yürüyecekse yürümeli. İlk adımı atmalı.
Biz artık koşma yaşlarındayız. Doğrudan, açık, ve netlik tercihim. Gri tonaj yorucu geliyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
6 aySelamun aleyküm kadın yazarım
12 Yorumla- 6 ay
Kadında eriyip biter bu hareketine😂😂
- 6 ay
Aynen haklısın
6 aybakarim uzun uzun ya da gulumsemeye calisirim ima yaparim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayBodoslama yürüyecen sonunda ölüm yok yani istemezse istemez
10 Yorumla Şimdiki hatunların bunu anlama kapasitesi tartışılır 😀😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Uygun adımda 🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayÇok güzel karısınız hanımefendi derdim 😂🤣
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen sana öyle bi vuruldum ki feleğim şaştı
110 Yorumla- 6 ay
Çok abartı olur sanki 😂😂
Cevap sahibi6 aySelam ben seni beğendim istiyorum desem bu abartisiz mi
- 6 ay
bu da çok direkt oldu 😂😂
Cevap sahibi6 ayO zaman direkt olmayan olsun. Bi kahve ısmarlıyorum geleceksen gel desem?
- 6 ay
Neden hep emir kipi ve direktlik var 😂
Cevap sahibi6 ayÇok mu alfayım? 😅
- 6 ay
Bilmiyorum artık 😂
Cevap sahibi6 ayAynen haklısın 😂😂
- 6 ay
Sağ ol 😂
Cevap sahibi6 aySende sağol ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sataşırım ben ya 😅
20 Yorumla
6 ayDirekt açılırım