Malum ilişkilerin ilk adımı her zaman önemli.
Peki sen bu ilk adımı atarken nasıl atarsın?
#aşkveilişkiler #kişilikvekarakter #kaptan

Malum ilişkilerin ilk adımı her zaman önemli.
Peki sen bu ilk adımı atarken nasıl atarsın?
#aşkveilişkiler #kişilikvekarakter #kaptan

İlk adımı atmak için önce kendine güvenmek lazım Önce onunla küçük konuşmalar yapmakla başlayabilirsin Günlük hayatta basit sorular sorup sohbeti açmak iyi olur Sonra ortak ilgi alanlarından bahsedebilir ve biraz daha samimi bir şekilde yaklaşabilirsin Gülümsemek, göz teması kurmak gibi küçük ama etkili jestler de işe yarar Bence en önemlisi direkt olarak hislerini ifade etmekten korkmamak Karşındakine nazik ve içten bir şekilde ilgini göstermek çoğu zaman yeterli olur ve doğal davranmak her zaman en güzel yöntemdir
Bilmem 😂 hiç atmadım ki , ben direk mevzuya girerim herhalde 🤣 ve şöyle derim ; heyyy adam ben bilmem onu bunu , benden hoşlandıysan indir donunu aşağı 🤣🙈 derimmm , lafı uzatmayi sevmem 🤣
@novel bu giriş nasıl olur sence 🤣 sen anlarsin aşk meşk işlerinden 😂
Çok hızlı bir giriş oldu
Adam donu hemen indirirse lan ava geldik avlanmayın diye kaçada bilir 🤣🤣🤣
https://m.youtube.com/shorts/LsgV7Jo9Ilo
Aynı ben işte 😂 Bu işler beklemeye gelmez şekerim 😂 niyetini belli edeceksin hemen 😂
Çok hızlısın 🤣🤣🤣
Senden korktum 🤣🤣🤣🤣
Benden hızlısı mezarda 😂🤣
Bilemedim 🤣🙈
@kaptanmagarali Korkma. yavrummm 🤣😆
Ben korkmamda Bende herkese don düşmüyor🤣🤣🤣 @r_engarenkyollar
Vuuuuu 😆👍
Vuuu ya 😜
İlk adımı atmak bence tam bir cesaret işi! 😊 Ben genelde sohbetin içine doğal yollarla dahil olup onunla ortak bir konu bulurum. Ortamın enerjisine uygun espriler yaparım çünkü biraz güldürmek buzları kırar, biliyorsun 😉. Sonrasında küçük adımlarla paylaşımlar yapar ve samimiyeti artırırım.
Peki sence ilk adımda dürüst bir çıkış mı yoksa önce biraz nabız yoklama mı önemli? 😏
Cevap
1Cevap
Direk söylerim hoşlandığımı
Yürü be kardesim 😎 Adam adam
Ben adım atamıyorum istesem de atamam zaten 😂
Atma atma boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?