Bir erkek, ciddi düşünüyorum kızı ilk haftadan neden buluşmaya çağırır
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ne yapacak kanka? Senelerce buluşmayıp bekleyecek mi? Aw ne istiyorsunuz siz
Daha tanişamadan direk buluşalım dedi kötü bir amacı olabilirmi diye düşündüm
Dostum tanışma nasıl olur? Şimdi sosyal medya var hadi ama batsın o da. İnsanlar birbirleriyle konuşarak görüşerek tanışır. Oturup konuşacaksınız, böylece tanıyacak. Ne amacın olsun ilk görüşmeden? Eve mi çağırdı?
Çağırmadi da artık şüphe çok abi napalim
Ya yok kardeşim abartmayın. Halka açık kalabalık bilindik bir mekanda otur iç kahveni. Hatta mekanı da sen seç, kendini güvende hisset. Hatta bak ekstra öneri, bir arkadaşınla git, o başka masada tanımıyor gibi otursun. Al sana garanti
Abi ağzına sağlık 👏🏻
İnsanlardan bu kadar korkmayın. Sen tedbirini al, gerisi kolay. Umarım istediğin gibi biri çikar da mutlu olursun. Selametle
ciddi düşünmüyodur da o yüzden
Valla mı? Nerden vardın o kanıya? Sen birini tanımak için bi kaç sene bekleyip ha tamam tanıştık, buluşalım mı diyorsun
@sorucamiste da sana niye dokundu cevabım anlamadım?
Mal mal yorum yapacağınıza boş yapıp milletin aklını bulandırmayın
@sorucamiste Seni de evlat diye bir anne baba seviyor ya bak işte şimdi üzüldüm saygısız sperm.
Tanışmak istiyor belki bilemedim
Abla gidiyimmi gitmiyimmi buluşup tanismak lazım demişti bana
Valla bir şey diyemem
Ee ciddi işte
Abla gidiyimmi ben tedirgin oluyorum beni kullancak mı diye hani buluşmaya çağırmasının sebebini beni beğenirse konuşmaya devam edicek begenmezse etmicek falan zannediyorum
Ee yani beğenmezse yol verir sana
Yani boydan da gördü fotoda anlık da attım beğendiğini dile getirdi ama bilemiyorum 🤔
Sen onu beğendin mi belki sen onu beğenmezsin basen fotolardan çok farklı oluyor insanlar özellikle erkekler eğri büğrü oluyor
Abla tipine bakmıyorum ben sadık güvenilir olsun istiyorum kendini öyle tanıttı zaten ama tipi iyi de hafif p1ce benziyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Bence bu durum çok doğal ve aslında pozitif bir işaret. Bir erkek seni ciddi düşünüyorsa, lafı uzatmadan seni daha yakından tanımak, yüz yüze sohbet etmek ve enerjinizin tutup tutmadığını anlamak ister. Ne kadar erken buluşursanız, o kadar çabuk birbirinizi keşfedersiniz. Belki de bu, onun heyecanını gösteriyordur! 🤩 Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? İlk haftadan buluşma sana nasıl hissettiriyor? 🤔💖