Ilk buluşmada kızı beğenmeyen erkek, aramalarını aniden mi keser, yoksa alıştıra alıştıra mı?

Arkadaşlar iki haftadır devamlı yazışıyorduk, birkaç günde bir arıyordu. Ben hastalandığım için hemen yüz yüze buluşamadık ama iyileşmeme yakın ilk fırsatta yüz yüze görüştük.

kısacık bir görüşme oldu. Görüşmenin sonunda dedi ki ‘iyi oldu bak birbirimizi görmüş olduk yüz yüze. Mesajlaşmakla teşefonlaşmak bir yere kadar olur’.

ayrıldıktan yarım saat sonra ‘eve vardın mı’ diye mesaj attı. O gün gayet de hoş sohbetimiz oldu mesajla ama biraz işlerim olduğundan akşama doğru yavaş cevaplamaya başladım. Ertesi sabah günaydın mesajını ben attım. Cevapladı ve tüm gün evde işleri olduğu için pek uzun uzun yazamadık. Akşam hastalandım galiba deyip yattı.
Ertesi sabah işe gitmiş benden önce uyanmış ama mesaj atmamış. Dedim nezaketlik olsun hasta sonuçta. Yine ilk mesajı ben attım. Tüm gün ne hatır sordu ne bişey varsa yoksa yorgunum hastayım uyumaya çalışcam vs. Sonunda Aniden iyi geceler dedi kapattı mesajlaşmayı. Bu sabah artık ben de yazmadım. Anladım artık ilgilenmiyor benimle, hastalık da bir yere kadar bahanedir yazmamak için..

benim Tek anlamadığım, madem ilgisi bitti ilk buluşmadan sonra, neden hemen kesmedi ilgisini de, ilk gün yazmaya devam etti? Bana devam ediyormuşuz gibi gelmişti.. anlayışsız da davranmak istemiyorum. Erkektir hep o yazsın demiyorum ama dün davranışına biraz kırışdım. Ben buluşmadan önce günlerce evde hasta kaldığımda bile saatlerce yazışmıştım onunla.
Aniden keser. Bir daha arayıp sormaz
İlk önce yazar ama azar azar irtibatı keser
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ya önce herşey normalmiş gibi davranıp bir açıklama yapmadan gitmeyi daha kırıcı bulan bir tek benmiyim? Beğenmediğim bir insanla neden yazışmaya devam edeyim ki?
Ilk buluşmada kızı beğenmeyen erkek, aramalarını aniden mi keser, yoksa alıştıra alıştıra mı?