Arkadaşım o çocuğu beğeniyordu
Ama şimdi çocuk yeni tanışmalarına rağmen arkadaşımı iltifat yağmuruna tuttu
Bazı erkekler hızlı adım atacak kadar aceleci olabiliyor tabii ki o tarz karakterde olan kişilerin güvenilir olup olmadığı büyük soru işareti olduğundan arkadaşının zamanla onu tanımasını öneriyorum.
Boş yapmayin aga tabi yavşayacak amacını belli ediyor sevgili olalım istemiyorsan yol ver yok önce tanışalım flört edelim sonra sevgili oluruz vs gibi işe elaman alır gibi iş yapıyorsunuz mk sevgili olurken e devletten hijyen belgesi sağlık belgesi banka borç durumunu da isteyin
Mal mısın arkadaşım konuşuyor ben değil ama onun için endişeleniyorum çünkü çocuk terbiyesizce şeyler de demiş sapık gibi
O zaman konuşmasın aq sanki 5 yaşındaki çocuk ne yapmasını bilmiyor
Saf olduğu için her şeyi bana soruyor senin kararın banane diyorum anlamıyor
Kanka en sıkıntıli tipler ya bence direkt konuşmayi kesip engel atsın buluşma vs olursa erkek bunu sever benden demesi kız mal kendi karar alamıyor mu sorumluluk 0 ya
Bak arkadaşım bu çocuğu beğeniyordu bende onların konuşmasını sağladım ondan sonra ben yokken okulda arkadaşımın yanına gelmiş çocuk ben sana yazacaktım mesaj yerin kapalıydı demiş kankam da sonradan çocuğa yazdı öyle konuştular ve çocuk daha ilk konuşmadan kötü bir şey ima etti ve sonra kusura bakma falan diyip arkadaşıma daha ilk günden iltifatlar etmeye başladı
Sanki sevgililerimiş gibi yazıyor
Tamam konuşmasın işte 2 gün sonra nude at der Arkadaşıni ikna eder yayarim diye tehtid edip beraber olurlar kızın hayatı kayar benden demesi
Öyle bir kız değil öyle bir şey dese hemen engel atacak bir kız
Aynen kanka atar
O kadar da değil kanka bu çocuğu tanımak istiyor o yüzden konuşuyor gibi geldi şimdi konuşma desem bozulacak
Ay, bazen gerçekten sabırsız erkekler olabiliyor! Yeni tanıştığın birine hemen bu kadar yakın davranmak gerçekten itici olabilir. Zaten aşk ve flört biraz emek ve zaman gerektirir, hemen dalmak değil.
Ama belki de o çocuk heyecandan ne yaptığını bile bilmiyordur, durumu biraz daha yavaşlatmayı deneyebilir misin? 🙈 Zaten ben de şu an birine aşığım ve onunla tanışmamız ağır ağır gerçekleşti, tadı da oradan geliyor! ❤️
Kısacası, eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa sınırlarını net bir şekilde belirtmekten çekinme. Hakkın olan saygıyı her zaman hak ediyorsun. 🍀
Cevap
12Cevap
Ne bekliyorsun birkaç gün beklesin Ondan sonra mı yavşasın:))))
Ama yeni tanıştığı kıza da hemen “özlediğimde fotoğrafına bakarım” denmez, daha 5 gün oldu konuşmaları başlayalı çocuk ilk başta onunla ilgilenmiyordu
Yaklaşmasa bu seferde niye yaklaşmıyo diye sorarsın
Biz o türlere abaza diyoruz..
Akilsizlik
Birde çocuk sapık gibi
Yeni tanıştığı erkeğe hemen yavşayan karı?
Bu da yanlış
Kartlarını hemen oynamış
Olir oyle gencler hizli 😄😁
Anası babası belirsizdir
gevvvssek
Ya ben bunların arasını yaptım biraz ama çocuk sapık gibi
Sevişmek istiyor
kım kıme yavıyor
Boş char
Direkt ben
Buyrun
Anliyorum..