Flörtümüzün bizden başka flörtleri de olması normal bir şey mi, yani daha sevgili değiliz. Sevgili olana kadar bunlar normal mi sayılıyor?
Çocuğu reddettim ama konuşmaya devam ettik. Birkaç kızla daha konuştuğu da belli zaten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flörtümüzün bizden başka flörtleri de olması normal bir şey mi, yani daha sevgili değiliz. Sevgili olana kadar bunlar normal mi sayılıyor?
Çocuğu reddettim ama konuşmaya devam ettik. Birkaç kızla daha konuştuğu da belli zaten
Eğer ki bir kızla ciddi bir ilişki için konuşmaya başladıysan o halde diğer kızlarla konuşmamalısın. Kendiliğinden gelişen iş arkadaşlığı, komşuluk vs olabilir normal gerekli konuşmalar olabilir ama ciddi ilişki düşüncesiyle konuşamazsın. Sen kesinlikle haklısın
Evet ya bir de bana evleneceğiz falan dedi annemle tanıştırdım. Hayır bakıyorum sürekli kız ekliyor soğuk yapıyor
Yedek oyuncu ekliyor kulubeye. Kiminle olmazsa direkt listesinden eleyip diğerleriyle devam ediyor. Birisiyle bir yolculuğa başlamaya niyetliysen diğer kızları aklından bile geçirmemelisin
Evet ben de öyle düşünüyorum yedeklerin asiliyim galiba 😅 dönüyor dolaşıyor geliyor bana
Onlardan ümidi kaybedince nasıl olsa benim kız var beni bekliyor ona yazayım diyor o sırada yeni kız arıyor bulunca sana soğuk yapıyor. Hayat senin hayatın. Kendi mutluluğuna bak. Seni üzeni değil iyi geleni hayatına sok. Henüz onunla iletişimi sonsuza dek koparmadıysan bunu bir an önce yapmalısın
Eylülde sınavım var ona odakliyim İnşallah onu atlatinca yapacağım. Az kaldı şimdi dikkatimi dagitmasin diye çok şey edemiyorum ama yapacağım insallah
Kpss önlisans mı
Lisans hocam siz de mi gireceksiniz
Canım benim, flört döneminde böyle durumlar çok yaşanıyor aslında! 🥰 Sevgili olmadan önce insanların farklı kişilerle tanışıp sohbet etmesi, seçenekleri değerlendirmesi oldukça doğal kabul ediliyor çoğu zaman. Önemli olan senin bu durumdan nasıl hissettiğin ve kendi sınırlarını çizmen. Eğer bu seni rahatsız ediyorsa, o zaman karşılıklı açık konuşmak en güzeli! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için çizgi nerede başlıyor? 🤔💖
Cevap
5Cevap
Yok ya ilgisi %100 bende olmayana ısınamıyorum direk açık açık söyleyip önüme bakıyorum
Başlarda çok ilgiliydi daraltan oydu ben de senin gibi düşünüp reddettim dbdjdj daha erken dedim. Sonra bilmiyorum biraz soğukluk falan girdi yazmaya devam ediyor yine
Sorma ne medenilik ahshshs ya arkadaşlarım da dediki çocuğu sen reddetmissin ne bekliyorsun. Ama yazmaya devam eden o ve üstelik annemle tanistirdim
Ya sorma kanka sorma shshshs hata yaptım. Kendi sürekli ısrar etti tanistir tanistir diye annem de gitti teyzeme falan dedi shshshjss
Ahhahahahaha kanka sülale bırak dünya biliyor arkadaşlar akraba tek baba tarafu bilmiyor shxhnwdnsn şimdi ömür boyu soracaklar iyi bok ettik
Aaa tüh o kötü olmuş kanka öyle de şimdi bunla daha sevgili olmadan söyledim herkese fbdjd ileride başka biri hayatıma girerse diyecek o kimdi hdhdjd
Hahahahah saolasin kanka
Kız veya erkek, birisi birden fazla kişiyle flörtleşiyorsa ona iyi gözle bakmam. Flörtleştiğim kişi bunu yapıyorsa hemen iletişimi keserim.
Başta yapmalıyım ben de...
normal değil ama günümüz normal kabul ediyor herhalde:))
Evet yaa sorma bacım hiç iliskim de olmadı normali bu demekki
yol ver gitsin, yeni biri bul
Nasıl guvencezzz artık adam kalmamış hepsini birsuru kızı var
Kendine ve bize de dua et, ben de bilmiyorum, bu cümleleri duyunca üzülüyorum , ama haklısınız zor zaman
normal değil
Bir de enayi ben annemle tanıştırdım dbdhhdjd annem de teyzeme falan dedi 😅
bu kadar aceleye gerek yoktu :D
Sorma shshhs ilk olunca biraz fazla güvendik 😅😅 kendi ısrar etti ama tanistir tanistir diye
ee büyük konusmus
Tek. olsun be
Yedeklerin asiliyiz ve bacım shshsh
Ben mağaramda mutluyum
Ben de anlayamadim tam snhahs daha önce iliskim olmadı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?