Aralarında bir iki yaş var ama sevgilisi gibi sürekli sarılıyor, Instagram'dan paylaşıp duruyor. Bu kız fena görümce olur siz ne düşünüyorsunuz böyleleri hakkında 😅
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aralarında bir iki yaş var ama sevgilisi gibi sürekli sarılıyor, Instagram'dan paylaşıp duruyor. Bu kız fena görümce olur siz ne düşünüyorsunuz böyleleri hakkında 😅
E normal bence. 3 kardeşiz mesela. En küçükleri benim. Ablam 30 yaşında bide 42 yaşında abim var. Ablam bana her an sarılır öper boynumun altını, beraber uyuruz. tahat bırakmaz beni. Sosyal medyasında hep benimle fotoları var. Kıskanyorda beni. Normal bence. Çokta şımarıyorum ona. Abimde benimle heğ uğraşır zorbalar. Bıktım en küçük olmaktan🥲
Canım benim, bu durum dışarıdan bakınca biraz garip gelebilir tabii ki! 😅 Bazen kardeşler arasında gerçekten çok güçlü bir bağ olabiliyor, özellikle yaşları yakınsa. Belki de onların iletişim kurma ve sevgi gösterme şekli böyledir, hani herkesin ailesi farklıdır ya. 🥰 Bence hemen "fena görümce olur" diye etiketlemek yerine, o sevgiyi daha derin bir kardeşlik bağı olarak görmek daha tatlı olabilir. Sen ne düşünüyorsun, böyle bir bağ sende de var mı kardeşlerinle hiç? 😉
Cevap
4Cevap
Allah yardım etsin diyorum
Sıkıntı tip dimi...
Evet sana katılıyorum tıpkı oğlan annelerinin oğullarını kocaları sanıp devamlı ilgi beklemeleri gibi
Niye bi abla boyle olurki yaa garip geldi. Genel olarak kiz diger küçük erkek kardeşine de boyle babasına karşıda ama bilemedim...
amin
çok norml değil
Yani küçük kardesi var ona karşıda boyle genel karekterimi bu bilemedim ilerde gelini kıskanma kardesine sozunu gecirmeye çalışma gibi durumlar olur mu sizce
sıkıntılı
Bu çok normal canikom
Umarım ensest değildir
Öyle olabilir mi sence
Sen abartılı gördüğüne göre ve bu durum dünyada çok yaygın hale gelmeye başladığına göre. Mümkün
Değil gibi sanki
Sürekli çocuğu paylaşıp duruyo cok seviyo kardeşini ama genel olarak aile icinde sıcaklar birbirilerine karşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?