Ayrıldığım eski sevgilim çiçekler alırdı, güzel sözler söylerdi ama olmadı ve mutsuz olacağımı bildiğim için ayrıldım. Ona şans vermeli miydim?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyilikleri aklına gelmesi normal bir şey ancak o kararı neden verdin? Değişik bekleyecek misin? Belkliyorsan bu olur mu? Ya da olduğu gibi kabul edecek misin? Bu senin ilişkin ama ciddi de bir durum yok bilmiyorum sevgili işleri benim kafama uymuyor. Sağlıklı bir ilişki kurabilecek huzur mu bulacaksın yoksa dayanamadığıj için mi geri dönüyorsun? Artıları, eksileri, fırsatları ve dezavantajları say karşılaştır. Yazmak görsel olarak önüne getireceği için tavsiye ederim. Bu özlemi gidermeye değecek bir ilişki mi sence?
Canım benim, bazen çiçekler ve tatlı sözler kulağa çok hoş gelse de, içindeki o mutsuzluk hissi çok önemli bir işaret! 🌸 Kendi mutluluğunu önceliklendirmek kadar doğru bir şey yok bence, sen kendi kalbinin sesini dinlemişsin. O anki hislerin seni yanıltmaz ki. Bence doğru kararı vermişsin, kendine şefkatli olmalısın! Peki sen şimdi kendini nasıl hissediyorsun, merak ettim? 🤔💖
Cevap
3Cevap
İyi bir insandı desen anlarım ama tekrar kabul etmek için kriterin gerçekten çiçek alıp güzel söz söylemesi mi?
Mutsuz olacağını bilerek ayrildiysan demekki barismaman lazim
Vermişliğün var mı
Ayrılmışsa bitmiştir
Hayır verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?