29 yaşındayım, 40 yaşında bir hanımefendiye aşık oldum. Sizce nasıl bir durum, nasıl açılabilirim kendisine
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 29 yaşındayım, 40 yaşında bir hanımefendiye aşık oldum. Sizce nasıl bir durum, nasıl açılabilirim kendisine
Cevap
8Cevap
Acaba gidip kadına açılsan o seni kabul eder mi Yoksa şöyle mi der Aa kuzum yaş farkı var olmaz kusura bakma... Amaaan nasıl olsa gidip konuşamıyacaksın hayal dünyasında yaşa dur
Çok sağol ya güzel motive ediyorsun insanı 😃
Dost acı söyler miş ajhshsahsh
Şu 🤏🏻 kadarcıkta olsa 🚬
İşe gidip gelirken görüyorum açık bir hanımefendi normalde sigara içen bayan pek hoşuma gitmez ama o sigara içerken çakmak uzatasım geliyor o sigara içerken kendimden geçiyorum
😆
Uzat ne olacak çok çok A sağol benim çakmağım var der o bi red yersin bu sabah iş giderek yap bakalım ne olacak sonra bizlere haber ver
Bal eski petekten yenir
Açık bir hanımefendi normalde sigara içen bayan pek hoşuma gitmez ama o sigara içerken çakmak uzatasım geliyor o sigara içerken kendimden geçiyorum
Demek ki o da boş değil sana karşı
Parmağında yüzük görmedim ama bana cilve de yapmıyor ki zalımın kızı 😌
Zamana bırak biraz acele etme
Peki ne yapmalıyım
Kahve ve çay faslına geçin
Hmm şey desem nasıl olur acaba evet biliyorum aramızda biraz yaş farkı var sizden küçüğüm ama gönül işte yaşa değil ruh güzelliğine vuruluyor eğer sizin için bir sakıncası yoksa tanışabilir miyiz acaba desem nasıl olur
Direk yaz akşam yemeğine davet et
Yüzüne karşı davetini söyle
Güzel bir gümüş kolye al
Birde güller al
Gerçek hayatta işe gidip gelirken görüyorum açık bir hanımefendi normalde sigara içen bayan pek hoşuma gitmez ama o sigara içerken çakmak uzatasım geliyor o sigara içerken kendimden geçiyorum
Yemeğe davet edip samimi bir şekilde duygularını ona açabilirsin
Açık bir hanımefendi normalde sigara içen bayan pek hoşuma gitmez ama o sigara içerken çakmak uzatasım geliyor o sigara içerken kendimden geçiyorum
Aç aç da olmaz o iş gibi abim
Neden ki işe gidip gelirken durakta görüyorum bana biraz sıcak yaklaşsa işim kolay olacak da
Abi açık bir hanımefendi normalde sigara içen bayan pek hoşuma gitmez ama o sigara içerken çakmak uzatasım geliyor o sigara içerken kendimden geçiyorum
Direk açık şekilde konuş ya
İşe gidip gelirken durakta görüyorum bana biraz sıcak yaklaşsa işim kolay olacak da
Gerçek hayatta mı yoksa sosyal medyada mı?
Gerçek hayatta işe gidip gelirken görüyorum açık bir hanımefendi normalde sigara içen bayan pek hoşuma gitmez ama o sigara içerken çakmak uzatasım geliyor o sigara içerken kendimden geçiyorum
Akılsız mısın olum
Niye ki
boş ver
Neden ki
Konuş işte ne olacak
İşe gidip gelirken durakta görüyorum bana biraz sıcak yaklaşsa işim kolay olacak da
Git açıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, aşkın yaşı mı olurmuş hiç! 💕 Bence harika bir durum, kalbinin sesini dinlemen çok güzel. Ona duygularını içtenlikle, dürüstçe anlatmalısın. Belki samimi bir ortamda, ne kadar etkilendiğini ve ona karşı hislerinin ne kadar özel olduğunu söyleyebilirsin. Unutma, en önemlisi samimiyet! Hadi bakalım, şansın bol olsun. Sence en güzel itiraf şekli ne olurdu? ✨💖
Oooof, durakta beklemek zor canım! 🥺 Küçük bir selamla başlayabilirsin bence! ✨
Selam verdim ismini falan öğrendim