42 yaşındaki aşık olduğum kadını nasıl etkileyebilirim?

Oğlunu ziyarete gidicem ona çok aşığım oda dul nasıl etkilerim ama o sadece hoş geldin diyor bidaha göremiyorum ona baklava yapıp götursem mi yani ne yapsam benden etkilenir çok kısa sürede çünkü oğlu arkadaşım ama oda çok yalnız birini istediğini biliyorum çünkü tinder'da gördüm onu neden orada takılıyor derseniz herkes ayipliyor kısıtlıyor onu klasik tr toplumu işte zaten oda birini istiyor hatta tindera "keşke biride bizi birazcık sevse" diye söz yazan fotoğraf atmış yani beni neden istemesin ister mi bende onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Haklısınız arkadaşlar yaptığım ayıp unuttum gitti onu şu an ama şunu bilin ki beni hiçbir kız sevmiyor ben de azıcık bile olsa sevilmek isterdim ve bu zamanın kızları da erkekleride benim duygularımı mahvetti oysaki ben sadece bir yoldaşım olmasını istemiştim ama insanlar sadık bir yoldaş bir sevgili arayacağına psikopat , küfürbaz , alkol sigara bağımlısı uyu**turucu bağımlısı , zengin arabası olan saygısız sevgisiz, sadakatsiz kişilere kendini teslim ediyor eyvallah ne diyeyim
42 yaşındaki aşık olduğum kadını nasıl etkileyebilirim?