Kendinden yaşça büyük bir kadına aşık oldum ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle dalga geçecek olanlar hiç cevap vermesin ben 22 yaşındayım sağlık sektöründe çalışıyorum hoşlandığım bir kadın var 28 yaşında çok iyi birisi enerjik bir kadın ben bundan çok hoşlanıyorum ve bir ilişkimiz olsun istiyorum hatta ciddi bir ilişki istiyorum sonu evliliğe varan cinsten geçenlerde ağzını aradım ilişki konusundan falan açtım mevzuyu ama önüne doğru kişinin çıkmadığını evlenmek istediğini söylüyor fakat evlenmek istediği kişinin kendisinden en az 2-3 yaş büyük olması gerektiğini söyledi kendisinden küçük biriyle evlenmek istemediğini falan söyledi yani bana direkt demedi ama alttan alttan biraz büyüde gel der gibi sanki oldu ben onu gerçekten seviyorum onu nasıl etkileyebilirim yaşım küçük olabilir ama zihin yapısı olarak yaşıtlarıma göre gayet olgunum kadınlar hipergamiye taparlar şimdi Özel sektörde çalışıyorum fakat büyük ihtimalle polis olacağım mülakatım olumlu geçti son demlerdeyim sizce polis olduktan sonra yüz yüze bir buluşmaya davet edip duygularımı ona açmalı mıyım sonuçta yaş olarak artık belli bir yaşa gelmiş kadınların bir biyolojik saati var 28 yaşında bence artık fazla seçme şansı yok ben de kizilim fiziğim de iyi ve polis olacağım benden daha iyisini mi bulacak
Kendinden yaşça büyük bir kadına aşık oldum ne yapmalıyım?