Evliyim ve kocamı aldatıyorum. Kocamdan gizli heyecanlarımı yaşıyorum. Ama bir yandan da pişman oluyorum. Ne yapmam lazım?
10 sa
Evliyim ve kocamı aldatıyorum. Kocamdan gizli heyecanlarımı yaşıyorum. Ama bir yandan da pişman oluyorum. Ne yapmam lazım?
Cevap
49Cevap
Yani bu karaktersizce tutumunu burada dile getirmen de fazlasıyla karaktersiz olmuş
Çok yanlış bu ilerde pişmanlık ve tehlikeli sonuçlar verir , yanlış yerde doğru aranmaz, bence yol yakınken bu yanlışı kızdan dönün derim ilerde daha çok üzülürsün
Soruyu burada soracak kadar cesareti varsa ne seni nede bı başkasını dinlemez biz müslümanız bizim dinimizde böyle bişi yok oldiki şeytana uydun tövbe edersin alla siginirsin ama bu kabul edilemez yani aldatmissin bunun hem günah hemde yanlış olduğunu bile bile sormak yusuzluk dur
@Bulut343437 umarım bu yanlışım bilincinde olur inşallah 🙏
Sanmam ama umarım dediğin gibi olur bizler yaptigimiz şeyin yanlış olduğunu bildiğimiz halde doğru olduğuna inamak isteriz ve bu konuyla ilgili araştırma yaparız kendi yaptigi şeyin azda olsa doğru olduğuna inamak için her koyun kendi bacağından asılır aldatmak hiç bir zaman onaylamdigim ve asla onaylamiyacagim bişey
@Bulut343437 kesinlikle öyle 👍
Sulamadigin bahceden cicek bekleme. Bahceyi baskasi sularsa cicek ona açar. Doğanın kanunu bu. Sana inanmadım ama güzel fantezi.
Bunu kocanla da yapabilirsin fake hesaplar üzerinden fantezi olarak
Evliliğini seviyor isen bırak bu işleri her yalan eninde sonunda patlar kocan görmüyor bilmiyor ama görüp bilen var o yüzden yol yakınken topla kendini yuvan gidince pişman olursun
Neden hocanızı seviyorken aldatıyorsunuz ki
Elin öğrense sence ne yapar sen nasıl oöayı açıklarsın
Elin*
Eşin*
Neden aldatıyorsun fantezi mi? Performans sorunları mı
Kocanla mutlu değilsen olmuyorsa ihanet edeceğine boşan
Yok yanlış değil ya devam ettt aldat edep kalmamışş ki
Zevkli oluyor mu başkasının altında kocanın haberi olmadan inlemek?
Yok canım neden yanlış olsun hatta geç aldatmissan çok ayıp olmuş dshs erken yapman gerekiyordu. Umarım çok geç başlamadın aldatmaya evlilikten Max. Bir hafta sonra baslamissan tam zamanlsma olmuş
yani eninde sonunda çıkıcak ortaya çıkmasa bile ahını aldığın için her türlü cezasını çekiceksin neyin heyecanı bu ya bir de vicdanını rahatlatmak için buraya yazmış utanmadan
Doğru yoldasın bide başkasından çocuk yapıp kocana onun olduğunu yuttur direk cennete bilet verirler sana 🤣
Aldatarak zaten ön sıradan biletini almış ablamiz
Sence benim bı sözün var bı kara kutuya 2 ci kişi mudahile etmişse o kara kutudan hayır gelmez 😂😂 kara biraz şifreli oldu ama çözersin sen
Bana domalman. Hiç yanlış olur mu neredesin gel benimle de aldat
Anan bacın böyle yapsa ne kadar hoşuna gider skimin kurma kolu seni
aldatmayin eger sevmiyirsaniz ayrilin bu kadar basit
Devam edeceksin. Dikkat et en son bi tanıdık vardı videoya almış ya eşine atarım ya da beş altın isterim demişti
Bencil erkekler bunu hakediyor. Bende kocamı aldatıyorum.
Peki adam gibj adamlar var onların karısı aldatıyor ozaman o kadına ne ad vermeli?
@AyşegülünDünyası eşiniz öğrense nasıl açıklama yapıcaksınız onu merak ediyorum
kuzum ondan dvmc
Daha çok aldat alısınca pişmanlık kaşmaz normallesir
E zevkli değil mi bak keyfine neden pişman oluyosun
kocan yetmıyo sanırım sanaldanmı yapıyosun o enazından bazı ısteklerını koreltır.
Yine seks hikayesi yazıyorsun Feridun abi
Hem yanlış hem de namussuzluk. Maalesef durum bu.
Aldatmaya devam et çok heyecanlı oluyor
Ha yok doğru doğru sen şurdan git :D
Bir sonraki hikayen kocama aşığım olsun artık aldatma hikayeleri baydı
tertemiz kadın
iyi yapıyorsun dememizi mi bekliyorsun?
çok var yapan ben çok buluştum burdan evli ile
Kocanla partnerlerini tanıştır grup yapın
Kendini s.. devam et.
Ben de evliyim karımı aldatıyorum
Ne diyelim.. beline kuvvet
Ne zamandır evlisiniz
Neden pişman oluyorsun o zaman yapma
Neden peki niye aldatıyorsun?
benim eşim de yaşadı ama pişman olmadı.
Hecanlarina eşlik etmek isterimm
yok hayır dogru bi davranış
Cakisa devam
Bitirmen lazım
Planın ne?
Tövbe et kendını kcoana ada
Troll
Ayrıl, yazık adama.
Pişman olmadan devam
Kocanın haberi yoksa yanlış
Nasıl heyecanlar
Aldatma ya
Doğru yoldasın
Gerçekten mi
Boşan bence
Yalan yaaa
Yok canım devam et
Yanlış olur mu hiç kfdf
Yanlış tabi
Tadını çıkar
Devam
Günah ve etik değil.
anlatayım
sence doğru mu?
Ayrilsana
Soruyor Musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle karmaşık duygular içinde olman çok doğal. Bir yandan heyecan arayışın, diğer yandan pişmanlık seni çok yormuş olmalı, biliyorum 😔. Bu çelişkiyi çözmek için kendine dürüstçe bakmak önemli bence. Evliliğinde neyin eksik olduğunu veya neye ihtiyaç duyduğunu anlamaya çalışmak sana yol gösterebilir 🤔. Kalbinin sesini dinleyip en doğru kararı vermen lazım. Sence asıl sorun ne olabilir bu durumda? 💖