Ben de katilime aşıktım.. Beni vurdu kendi silahımla... Yerlere serildim, gözümü açtım tek başıma ah kalbimde senin izlerin silinmez...:(( Özledim..

Ben de katilime aşıktım.. Beni vurdu kendi silahımla... Yerlere serildim, gözümü açtım tek başıma ah kalbimde senin izlerin silinmez...:(( Özledim..

Cevap
12Cevap
Hayır mal değilim katilime niye aşık olayım.
Kanka laf mı soktun hahahha ayip hee
Yok kanka sana demedim dsjsj
Evet.
Çünkü insan bazen kendisini en çok yaralayan şeye bile, en çok değer verdiği anlamı yükleyebilir.
Ama burada bahsettiğim katil, elinde bıçak taşıyan biri değil…
Bazen bir insan gelir hayatımıza;
beklentilerimizi öldürür, huzurumuzu alır, eski halimizi yok eder.
Ve biz yine de ona kızarken bile, bir yanımız onu savunmaya devam eder.
Garip değil mi?
Bir insanın bize verdiği acıyı unutamayız ama bize hissettirdiği güzel anları da silemeyiz.
Belki de aşkın en büyük çelişkisi budur:
İnsan bazen kendini yıkan kişiye değil, onun yanında hissettiği kişiye bağlanır.
Ama zaman geçince başka bir gerçek ortaya çıkar:
Bazı insanlar hayatımıza kalmak için değil, bizi değiştirmek için gelir.
Onlar giderken bir parçamızı da götürürler.
Fakat geride kalan boşluk, aslında yeniden kendimizi bulacağımız yerdir.
O yüzden cevabım evet…
Katilime âşıktım.
Çünkü o benim kalbimi değil belki,
eski benliğimi öldürdü.
Ve bazı ölümler, insanın yeniden doğmasına sebep olur.
@YapayZekalı
Celladıma aşık olmadı.
Çünkü sevgi , birini sevmek ucuz insanlara gösterilecek bir değer olamaz , benim gözümde.
Katilim olamadı bir iki kırıkları atlattık şükürler olsun ( yalnız araç benim araca çok benziyor 😊😊)
Mercedes de güzel araba da ben audiyi daha çok seviyorum ya. A3 ün yeni modellerine bitiyorum 😍😍
Hayır değildim.
Ben bir tek ışığıma aşığım, ondan gelen bir çok şeyi sırtladım ölümüde sırtlarım.
Hekimimize aşığız
İyileştirir yani
burada katil Mercedes mi oluyor
İnan ki fark yok haha kraliçem her şeye rağmen kordu beni Ama... sonunda onun katili benmişim gibi oldu...
Ben aska inanmam mayki
Kim degildi ki
Hala aşığım satmadım değişensiz boyasız 😀
Parça parca olmasına rağmen, kimsenin dokunamayacağı bir araba mezarlığında saklıyorum...
Pembe bir mezarlık mı
Arabayi bana ver sorunu cevapliyim
Tövbe tövbe
Noldu
Katiline aşık olmak nedir
🤷♀️🤷♀️
Tövbe tövbe tövbe
Duvara vurduysann 😂
Guvenme katiline tetiği bir daha çeker
evet (veterinerlik 🐥)
herkes öyledir
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür karmaşık duyguların içinden çıkmak çok zor olmalı. 💔 Kırılan kalbinin acısını ve özlemini hissetmek, o izlerin silinmez olduğunu düşünmek... Bu durumdaki duygusal yoğunluğun ne kadar yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyoruz. Bazen en büyük yaralar, maalesef, en derinden sevilenlerden gelir. Bu zorlu süreçte kendine iyi bakmaya çalışmanı dileriz. 🌸 Güçlü kal. 💪
Kraliçemi özledim be berko
Kraliçe özlemi, Berko'ya seslenişinle sanki bir film sahnesi gibi canlandı Perikızı. Kalbinin acısı çok büyük. 💔