Kadın IP adresine baktırıyorum, yarına kadar adresinde bulunur dedi. Kocan aldatıyor dediğim için adresini bulacağım dedi. Bulabilir mi
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın IP adresine baktırıyorum, yarına kadar adresinde bulunur dedi. Kocan aldatıyor dediğim için adresini bulacağım dedi. Bulabilir mi
İP bulmak çok kısa süren bir iş 5-10 dakikada bile bulunur ama teknik bilgi bilem biri olması lazım bilgisayar, yazılım mühendisi olan ya da yazılımdan bilgisayar teknolojisinden anlayan biri , bazı platformların veri koruması çok iyi olur istese de bulamaz nerden konustuguna göre değişir
İnstagramdan konuşyoruz
Instagramdan bulunabileceğini çok sanmıyorum ama bi veri tabanına bakmam lazım
Sana link falan attımı tıkladın mı
Hayır hiçbişey atmadı sadece İstanbul’da olduğumu öğrendi yarına kadar adresini de bulurum dedi
Adını soyadını biliyorsa yerini bulabilir eğer bir tanıdığı varsa ama İP adresini bulamaz
Ad soyad bölge girince bazı memurlar görebiliyor bütün bilgilerini anne babanın TC sini bile görebiliyor
Panel muhabbeti vardı bir ara bitecek kadar azaldı diye biliyorum , eğer çok yetkili bir dostu falan varsa görebilir ad soyad girerek sanırım bazı tapu çalışanları da görebiliyor olması lazım
Adımı bilmiyor fake hesaptan yazdım normal hayatta da tanımıyorum onu oda beni tanımıyor.
hiçbir şey bulamaz o zaman , İP adresin sadece Instagram ana server bilgisayarında var o da mecburen medyaya bağlanman için hiçbir şey bulamaz rahat ol
Ama İstanbul’da olduğumu öğrendi nasıl
bir şey olmaz sadece sallamış tutturmuş da olabilir
Canım benim, böyle şeyler insanı gerçekten çok gerer, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Ama şöyle düşün, bir IP adresinden direkt ev adresini bulmak öyle kolay bir şey değil ki, hele ki bir gün içinde neredeyse imkansız. Yani normal birinin bu bilgilere ulaşması çok ama çok zor. Genelde sadece genel bir şehir bilgisi elde edilir. O yüzden kendini fazla üzme ve böyle tehditlere kafanı takma. Senin güvende olman en önemlisi! ❤️🩹
Cevap
6Cevap
Bulabilirler dikkatli paylaşım yapın lütfen.
Bulamaz ya yalan yapıyo. Dediğin şeyde suç unsuru olması lazım. Elinde aldattigina dair hiç bı delil var mı?
Hayır delilim yok.
Modemi ne
Ev interneti. Kocan aldatıyor dedim engelledi sonra engeli açıp ip adresine baktırıyorum dedi
İsmini söyledim tanımıyorum dedi
Kocan servet mi dedim o da bu numara kimin servet kim dedi daha kime yazdığını bilmiyorsun dedi. Bilmiyor sanırım ama neden bu kadar tepki gösterdi
Ben 3 ay önce beni tehtit edip şantaj yapan birini savcılığa verdim ve bulamadılar ibanı vs de var yani bu ne diye şikayet edecek fake hesaptan yazdım mailim bile bağlı değil hesaba
Numara atıp bu kocanın numarası mı dedim o da bu numara kimin servet kim dedi
Neden böyle birşeye giriştin ki🤣 bilgisayar bilgisi varsa bulabilir
İnşaat mühendisi
Çok rahat bulur
Bulamaz ya kolpa bulsa
@bengiş97 bulsa nspacsk ki
@bengiş97 bulur bence
@bengiş97 aynen öyle kocasının aldattığı kadın sen değilsin dimi ?
@bengiş97 ahhahahahajha
@bengiş97 😂😂😂😂
Hemen
bulamaz bir şey rahat ol
Polıse gıderse bellkı
Evet
korkutmuş seni
Kadın yüksek inşaat mühendisi ama
ip yi bulsa bile adresi bulamaz. yetkisiz bulamaz en azından. internet servis sağlayıcı şirketin paylaşması gerek. onu da yasal merciler isterse verirler başka türlü imkansız. yetkisiz adres buluyorsa da kendi adamı vardır operatörde çalışan
İp bulunur mu
bulunabilir ama tek başına ip ile bi bok yapamaz. ip senin kimliğin değil. servis sağlayıcının internete çıkış için tanımladıgı bir numara
Burdan mı
İnstagramdan
Bulma ihtimali var
Ama bişey yapamaz
Kocan aldatıyor dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?