Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgi sadece duygudur. Herkese hissedilir. Ama Arzu, libido aşkın kendisidir.
1107 Yorumla
Soran12 güYaaa libido yüksekse
Soran12 güHayır tek kişi ama aşk mı libido anlamıyorum. Heves olsun istemiyorum nasıl anlayacağım
Soran12 güSeviyorum hoşlanıyorum ama aşırı derecede yükseliyorum. Şimdi ondan emin değilim çünkü çok istekli öpüyor. Ve fırsatını bulsa istediğini alır ama cinsellik konuşmuyoruz eğleniyor muhabbet ediyoruz. O seviyor mu yoksa arzu mu duyuyor
Yani aşık olduğun kadına nasıl davranırsın aynı zamanda arzu duyduğun birine- 12 gü
Anlıyorum. Senin söylediklerinden hem duygu hem de arzu olduğu anlaşılıyor. Sende sorun pek göremedim. Sadece şuna dikkat et derim. Libido'nun seni yaniltmasina izin verme. Daha evvel başıma geldi çünkü. Libido hissettiğinden eğleniyor sanmisim kendimi. Yani ne bileyim normalde gelmeyeceğim şeylere gülmüş, kizdaki redflaglari görmemistim. Onun samimi olup olmadığı konusunda iş sana düşüyor. Çünkü inan erkekler istediklerini alabilmek için on numara rol keser. Şu an role bı girsem dünyadaki son erkek aşık hem de en nezaketli en beyefendi en en en sanarsin. İnce detaylara bakman lazım. İyi biri mi mesela özellikle ona bak. Senden ayrı konulardaki düşünceleri güzel ipuçları verir
Soran12 güOffff ne zormuş
Soran12 güŞimdi nasıl anlayacağım sevdiğini tüm dediğin gibi ilgili nazik
Soran12 gü3 aydır ama önceden arkadaştık. Tlf de cilve oluyor ama ileri gidilmiyor. Yan yana gelince de deli gibi temas ediyoruz o öperken fazla arzuluyor resmen yiyor
Soran12 güYani cinsellik yok. Bir defa süründü bu cinsellik mi oluyor ama illeri gitmedi ya özgüveni yoktu ya da yakalanma korkusu vardı elle tatmin etti ama aşırı sert yaptı kanattı orada bile ne kadar istekli olduğunu anladım.
- 12 gü
Yani bı erkeğin bı kızı cinsel yönden istemesi ne ayıptır ne de yanlış. Hayır hangi erkek istemez cinselligi. Sırf bu yüzden kötülemem hatta iyi derim. Bütün mesele sadece cinsellik olarak mı bakiyo mu bakmiyo mu? Ha ben bunu sallayan biri diilim. Kızlar böyle şeylere dikkat ediyor diye söylüyorum. Sürtünme cinsellik mi sorusu da kişiden kişiye değişir. Yalnız kanattı derken. İçine sokmasindan dolayı mı? Ayrıca özel soru olcak ama bakire misin ve o bunu biliyor mu? Hayır öyleyse iyi diil. İzinsiz bozmaya çalışmış demek oluyo.
Soran12 güIslanma yoktu o yüzden tahriş oldu. Çünkü iki gün kan geldi ve deli gibi de acıyordu. Bakirelik için emin değilim kendimi tatmin edince parmak atıyorum. Yani seni elle tatmin edebilir miyim diye sormalı mıydı neden elle yaptı neden illeri gitmedi anlamıyorum çünkü teslim olmuştum. Ya sorumluluk almak istemedi ya da parmakla bozulmaz sandı
- 12 gü
Hım ıslanma yoksa tahristen olmuş doğru. Parmakla bozulabilir nasıl davrandığına bağlı. Bı kabile var hidistanda. İnsanlar evlenince bakirelik bozma pis sayıldığından kaynana bozuyormus parmağıyla. Elini kullanmayı ben de yaparım da sürtme yoluyla. Bakireyse ve bozukmak istemiyorsa içine sokmam ama. O parmağını içine soktu mu? Çünkü erkekler parmak girmesiyle bozulur diye bilir. Dediğin şey doğru. Sorumluluk almak istememiş. Burdan konuştuğum iki kız vardı. Ayrı ayrı tabi. Sevgilileri "bakiresin git elinle boz gel" demiş.
Soran11 güHatırladığım şey baya içine giriyordu. Elle nasıl hoşunuza gidiyor ki hem nasıl olurda illeri gitmedi çünkü baya istekliydim
Soran11 güBaşkasıyla olmadığımı sınırlarımı biliyor
Soran11 güSevdiğini nasıl anlarım
Soran11 güLütfen net söyler misin bana aşık olduğunu söylüyor. Ben nasıl anlayacağım
Soran11 güŞey diyor karım gözüyle bakıyorum sana gelecek seneye düğün yaparız dedi. Şu an borcu var ve sabit işi yok
Soran11 güBu cevabın kötü oldu. Yani beni sevmiyor. Şu an düzen kurmaya çalışıyor
Soran11 güİnanıyorum ama şimdi işin içine arzu girdi birkaç defa da yanaştı seven sevdiğine evliliğe kadar bekler yaa çünkü öperken yiyor yani sadece arzu duyabilir mi
Soran11 güBen kendimden eminim sadece onun dediğin gibi aşık yapma numarasını yapıyor mu diye bilmiyorum.
- 11 gü
Yani bunu anlamanın tek yolu onla cinsellik yaşamaman. Bunu net ona söylemen ve söylediğinin arkasında durman. Eğer cinsellik olmasa bile yanındaysa, gitmiyorsa yani seni gerçekten seviyor demektir. Erkekler inan bana aşık rolünü çok fena kesebiliyor. Yaşı kaç bı de onun onu da sorayım. Tabi senin de?
Soran11 güAma sen sürekli oyun diyorsun üzülüyorum
Soran11 güİkimizde 28 yaşındayız arkadaşız komuşuyuz 3 aylık sevgiliyiz aramızda inanılmaz bir cinsel çekim var ya da ben öyle sanıyorum deli gibi temas var ve yiyecek gibi de öpüyor
Soran11 güKafam karışık samimiyetine inanarak fikir almak istiyorum. Geçen böyle bir şey yaşandı. Gece eve bıraktı ara sokakta öpüşüp koklaşıp vedalaşcaktık sonra birden durmadı eli falan orada burada gezindi daha istekli öpüyordu ben her seferinde yeter biri görecek ayıp falan filan daha istekli ve arzulu oldu ki bende ona seni istiyorum dedim ama burada değil çünkü yer müsait değil dedim. Neyse durmadı zorla yere uzattı o sırada devam etti en sonunda p*si çıkardı hayır sakın dedim o yalvardı duramıyorum ben durmazsan konuşmam dedim sonra arkadan dedi ona da hayır bu sürede durmuyordu ısrar üzerine durdu kalktığımda sinirliydim üstüme boşaldın dedi hayır dedi. Ama pantolon ıslaktı konuşmadan eve gittim.
Lütfen ben suçlu muyum
Ayrıca boşalmasaydı devam eder miydi- 11 gü
Sorun yok sorabilirsin. Nasıl sokak ortasında mi yapti bunu. Himm valla bunlar biraz olumsuz açıkçası. Seviyorsan evleneceksindir zaten. Hiç olmasa adını koydurursun aileler arasında. Ama şunu anlamadım. Kıyafetin üstünden mi yaoti. Nasıl pantolunu islaniyo. Pi p. sini çıkardı demistin
Soran11 güBorç var sabit işi yok. İlk geldiğin de direk evleneceğiz falan ama kaptırmama çünkü dedim önce yüzük olacak. Ve olgun olduğun beli başlığı tamamen bu şekilde açtım. Yani orada ikimizde istekliydik. Sadece meydan da olması ve çok şükür ki kimse geçmedi.
Evet çıkardı gördüm ben sakın diyorum yaparsan konuşmam diye o da arkadan dedi. Ama asla izin vermedim kendimi sıktım temas ettiği gibi boşaldı yani aşık mı fazla mı arzu var
Görüntülü görüşme sırasında tipik aşıklar gibi kamera açık günler işler yapılıyor kamera açık uyuyoruz bu kart yalan mı rol mu
Soran11 güVallah bu yaşıma kadar sınırım hep oldu asla kimseyle öpüşme yakınlaşma olmadı ama onu görünce eriyorum
Soran11 güŞimdi sen dedin ya erkekler rol yapıyor acaba çok mu zeki cinsellikten bahsetmiyor hep evlilik ve bunun içinde çalışıyor. Ama ikidir baş başa kalıyoruz ben izin versem tam olacak. Güvenim sarıldı iki gündür konuşmuyorum ayrılmak hiç istemiyorum ama yaa daha fazla giderse
- 11 gü
Valla ne yalan söyleyeyim söyledigin aşırı mantıklı. Cinsellikten hiç bahsetmeyip yakaladığı ilk anda sokak ortasında seni önlü veya arkalı yapmaya kalkması açıkçası başta olumsuz degerlendirmesem de biraz düşününce aşırı fena kötü bı durum. Bilerek bahsetmiyor ki kacmayasin ama fırsat olmasa bile coşup kopmasi ciddi tezat olusturuyo. Ve evet erkekler olarak biz de sizin az çok neleri duymayı istediğinizi biliyoruz emin ol.
Soran11 güTamam napayım
- 11 gü
Ya hani demiştim ya burdan bı kızla tanıştım diye. Öyle muhabbet ediyoz instadan sesli. Arkadaşça tabi kesinlikle. Neyse işte ona dedim kızın biri böyle bı şey yaşamış. (Seni zaten tanımıyorum isim misim yok. Özel paylaşmış gibi algılama lütfen). Neyse işte dedim eleman hiç cinsellik konusmuyo ama yüzyüze gelince falan falan yapmış. Ya dedi aynısı başıma geldi. Hiç cinsellik konusmuyodu. Yanyana gelince delirdi. Hiç beklemiyordum ondan. Ona söyle (yani sana) çakallık yapiyo. Bilerek acmiyo cinselliği ürküp kacmasin diye. Ne yapacağına gelince de bence açıkça cinselliksiz devam edeceksen devam edelim de ona. Bu onun sınavı olsun. Bı de bak ben de erkeğim inan cinsellik yaşadığında kız ne olursa olsun istediğini aldın psikolojisine giriyo insan. Elde edilemeyen her zaman daha yücedir.
Soran10 güŞimdi ona dedim asla böyle bir şey yaşanmayacak diye o da özür diledi tutamadım falan bir daha olmaz
- 10 gü
Yani ins. Sağlam redflag vermiş. Sen yine de tek kalma bı özel mekanda. Hayır kendimden biliyorum kızlar da bı yerden sonra tahrik oluyo. Kontrolünü kaybedersin iyi olmaz. Aklını kullanırsan, eleman da iyiyse yani istediğin gibi biriyse, evliliğe gider bu olay. Şu an onun sana fena yükselmesi var. Bu avantajı kullan. İnan bu evlenen kadınların hepsi bu taktikle evleniyo. Biz erkekler evlilik falan istemiyoz. Mecbur kaliyoz da evleniyoz
Soran10 güYaaa bu arzusu sönerse ya zaten libidosu çok yüksek olduğu için normal herhangi biri için böyle olursa evlendik ve arzu giderse
Ya da erkekler arzu duymadığı birine böyle cinsel manada ister mi- 10 gü
Sönmez. Ben arada söyledim sen ne kadar önemli olduğunu anlamadın. Zaten arkadaş olmaktan gelen bı libidosu var sana. Bu çok önemli. Dışarda bı sürü kız var. İnsan ister istemez farklı olsun diyo. Senin sadece bu farklılıktan gelen cinsel yükselişi ona sıradanlastirmaman lazım. İstediğini verirsen siradanlasir. Verme. Ha hafif koklar tabi. Giyimle ten temasiyla ama zirvesine bayrak dikilen dağ olduğun gün başka dağlar arayacaktır.
Soran10 güNe güzel anlatıyorsun
Soran10 güZaten kendimi zor tutuyorum. Müsait bir zaman olsa bende giderim. Ama artık baş başa korkuyorum benim demek istediğim heves değil mi çünkü evlilik aşkı arzuyu öldürür mü
Soran10 güYanlış anlamam aksine dürüst olmak hoş
Çocuk Zengin değil asla eli açık değil yer yer hesabı öderim dolmuşla gezeriz ama işte seviyorum tüm bunlar umrumda olmuyor
Ama hediye yok çiçek yok bilinç altına çok yükledim ama yok
Soran10 güNasıl iyi çözerim sen şimdiye kadar birini hiç öyle arzu duydun mu ve aşırı yükselen anlattığım gibi deli öpsen eee bide kalkmış nasıl hakim olursun
Soran10 güAma küçük şeyler beni mutlu ediyor hele aşık olduğun birinden bir şey almak çok mutlu eder. Her buluşmada elli boş.
Soran10 güSen bu kızlara rol mu yapıyordun
Ve cinsellik yaşadığın kızlara nasıl bakıyordun
Soran10 güBide parmaklamak neden hoşunuza gider ki sonuçta o da bekareti bozmuyor mu
- 10 gü
İlk söylediğin şey de olumsuz baya ya. Seven kişi sırf o mutlu olsun diye değil ona bı seyleer yapmaktan sevk aldigi için binseyler verir. Ne bileyim illa maddi olmasında gerekmiyo. Yok ben rolcu diilim. Benim olayım başka. Ben açık açık söylüyorum ne pozisyonda olduğumuzu. Yakıştırıyorum kendime. Ama erkekler böyle diil. Biri ile tanışmıştım. Erkek. Öyle konuşuyorduk durum ne diye. Valla dedim göründüğü kadar dusmuyo kızlar. Neden dedi. Ben de her kızın kafasında evlilik var. Bende de o yok. Direk şey demişti. Ya evleniriz dicen gecicen. Akıllı ol falan. Ya dedim aklıma gelmiyo mu sence. Bana yakışmaz demiştim. Ama erkeklerin hepsi inan bu kafada. Parmaklamaya gelince, kız bakireyse parmaklanmaz ya. O bence orada senin bakire olup olmadığını test etmiş. Kan gelirse yanlışlıkla oldu falan yapcak. Gelmiyosa olasi sekste ne kadar ileri gidebileceğini annlayacak. Bilmiyorum çok çakal gibi geldi. Sen daha iyi taniyosun tabi
Soran10 güTamam hadi bana tüm bunlara rağmen ne yapmam gerektiğini söyle
- 10 gü
Valla yapacağın şey belli. Aslında fena düşünmüşsün onu. Asla cinsellik yaşama. Bu kişi seni manipüle etmeye falan çalışırsa kanma. Başta da demiştim. Erkekler sevmez. Sevdiği sandirilir, diye. Ha hafif yakınlaşmalar falan olsun tabi. Açlıktan da öldürme ama sana olan bu arzusunu silah olarak kullan. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Soran10 güHayır asla cinsellik istemedi dile getirmiyor muhabbeti bile yok. Ama işte o ara öyle gelişti. Buluşmaya çağırıyor özür diliyor seviyorum da onu da sevdiğine inanmak istiyorum. Dedim asla evliliğe kadar öyle bir şey olmayacak diye nasıl istiyorsan diyor ama dedim ya baş başa kalırsak güvenim sarsıldı mesela film izlemek yemek yapmak bunlar kalacak mı
Soran10 güŞimdi erkekler sevmez mi aşık olmaz mı
Soran10 gübir şey daha sevmediğin birine böyle yükselir misin maksat sadece cinsellik olsa e*c her yerde ya da dert etmeyenler var
- 10 gü
Sevdiklerini aşık olduklarını sanarlar. Aşk dediğin de zaten libidodur. Yani yükselebilir. Bizim cinsellik için duyguya ihtiyacımız yok. Sen bı de bunun eski arkadasiymissin. Eskiden beri sana libidosu var. Arkadaskenki sinirlanmislik kalkınca kontrolünü kaybedecek seviyeye gelmiş. Seni elde edince libidosu düşer inan bana. Beyninden arkadaş olduğunu silmesi ve normal bı libido duyması için zamana gerek var. Valla artık yalnız kaldığınızda ne olur bilmiyorum. Sokak ortasında kontrolünü kaybeden yalnız kaldığınızda mutlaka seni tahrik edip bı şeyler yaşamaya çalışacaktır. Sana kaliyo burada durum. Sen de kontrolünü kaybedebilirsin veya kaybetmesen de onu durduramayabilirsin soylim
Soran10 güPeki senin dediğin şeyle evlilik de arzu aşk bitiyor
Soran10 güBuluşmaya çağırıyor özür diliyor bir daha yapmaz falan filan şimdi gidip bitireyim mi
Soran10 güDedin yaaa sevmiyordur diye şüphe ediyorum
Soran10 güBaş başa kalmayı korkuyorum ki ben romantik bir insanım örneğin film izler yemek yapılmasını isterim
- 10 gü
Ya sana libidosu var. Zaten aşk dediğimiz şey libido inan bana. Ha karakterini falan da seviyosa tamamdır. Senin aşktan anladiginla benim anladığım aynı diil. Yani bence zaten başbaşa kalma. Eğer sözünü yiyecekse geçen sefere olduğu gibi yine ortalık yerde bile yapmaya kalkacaktır.
Soran10 güBunun için test edeyim mi
Soran10 güYaaa işte bunlardan hiç ısrar etmedi birkaç defa otele gidelim mi dedi nikahı bas olur dedim uzatmadı
Soran10 güBide boşalması hızlı olmadı mı beş dakika içinde falan oldu. Ve boşalmasaydı devam eder miydi zorlar mıydı
- 10 gü
Hım anladım. Yani normalde performansı nasıl olur bilemem. Dedim sana hala arkadaş çekimi yaşıyor. Yani bilirsin yasak olan daha çeker ya. Arkadaş da yasaktır bı yerde. Ondan erken boşalmış olabilir. Ama bosalmasaydi devam ederdi tabiki. Tam durasin boşalmasına mi denk geldi daha neler.
Soran10 güYaa arkadaşım değil sevgilim daha önce arkadaştık. Evet tam yapma istemiyorum dedim dokundurtu boşaldı sonra kalkıp gittim ve hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyordu
Soran10 güAma arkadaş dediğim 8 aylık bir arkadaş daha önce konuşma yoktu bu konuştuğumuz dan beri flörttük sonra iş ciddiye binsin dedi. Buluşmalar hep sevgi dolu ve güzel geçiyordu tlf konuşmalar dahil şimdi yan yana gelince temas ve deli gibi öpüşme oluyor cinsel ya da ten uyumu olduğu için olabilir mi
Yoksa o da mı yalan
Ayrıca erken boşalması heyecandan mı yoksa istemediğim diye ısrar edip o yüzden mi yoksa sorunu mu var
- 9 gü
Yani ten uyumu dediğin yanyana oturup el kol temasıyla da sağlanır. İlla birbirine dalmaya gerek yok. Sen bunu sexizlikle simamadikca gerçek niyetini anlayamazsın emin ol. Valla bilmiyorum onu. Hani içine falan da girmemiş bile. Ben o şekilde bosalamam hiç. Ama şu var. Ortam müsait olmadığından hemen boşalmaya çalışmış da olabilir.
Soran9 güNasıl hemen kalkıp nasıl hemen boşalıyor dakikalar içinde oldu
Bunlar olmadan önce sürekli el ele göz gözeydik yani ten uyumu yalan olabilir erkekler sevmediğini arzular mı dokunur öper mi- 9 gü
Valla afedersin kabaca soylicem anla diye. Anuna bile kor sevmeden 😅 yani kusura bakma ama cidden umurunda olmaz erkeğin. Duygusuz Seksi geç üste para bile verir duygusuz sexe (esc vs.). Yani on saniyede bile kalkar erkek penisi o zor bı şey diil ki. El ele göz göze love bombing yapmış olabilir. Bı anda hayvan gibi kontrolünü kaybetmesein ya haksız mıyım.
Soran9 güYani farkında mısın bu kadar uzatmamamın sebebi tamamen belki bir hata yaptı ama seviyordur diye ama sen her bir şey söylediğinde görüşmeyi erteliyorum engel de koymadım yazıyor yapmam etmem ama emin değilim güvenim çok kırıldı
- 9 gü
Yani inan ben de elimden geldikçe doğru yorum yapmak istiyorum. Normalde kim olsa atar tutar ayrıl falan der. Ben her ihtimali gözönüne almaya çalışıyorum. acaba demekten kendimi alamıyorum. O yüzden bazen olumlu bazen olumsuz yorum cikiyo. Valla bence bu durumu da yararına kullan. Bu şimdi bı daha yapmicam falan diye kendini ispat çabasına girecek. İyice kendine takıntı haline getirt. (Seven erkek yoktur, sevdiğini sanan erkek vardır)
Soran9 güBu durumda sen hiç aşık olmadın
Soran9 güVerdiğin tüm cevaplar için teşekkür ederim sevilmediğimi anladım kalbim gerçekten çok kırgın
Soran9 güŞu an kafamda ki şey görüşmeye çağırıyor gidip ne fark edeyim
Soran9 güCiddi manada çok teşekkür ederim 💖
Soran7 güSelam yine ben bu özür diledi yazdı aradı ama soğumuş olduğum için görmek istemedim şimdi gün içinde birkaç defa yazdı soğuk cevap verdim. Bitirdim. O da hemen kabullendi. Çünkü ben fazla sert ve soğuk yazdım. Dayanamadım aynı gün tekrar yazdım sonra sen yazınca bitmediğini anladım dedi. Şimdi yine soğukluk var günaydın iyi geceler yok gün içinde bir iki mesaj günün güzel geçsin gibi o kadar şimdi bizden olur mu
Ona dedim seni engellemiyorum. Böyle iletişim az olunca soğuruz çünkü şu an ikimizde ki heyecan söndü ya da yan yana gelince yine eskisi gibi olur mu- 7 gü
Bı kaç noktayı kaciriyorsun. Birincisi seven kişi kız soğuk yaparsa daha çok üstüne düşer. Eğer dusmuyorsa sorun var demektir. Sen seks olmayacak dediğin andan itibaren üstüne düşmüyor. Devamında da aynı durum var. Hayırdır niye bunu yapıyor. Hafiften seni manipüle de etmeye çalışıyor haberin olsun. Bence yanyana gel. Daha evvel de dedim. Aşk=libido. Seni görünce yine libidolanir ve aşka bağlar. Ama dikkat et. İnan bana yine seni yapmaya calisacaktir
Soran7 güOna kızlık zarım bozulmuş olabilir dedim. Parmakla nasıl bozulur dedi. İnanmadı bilmediğini söyledi sadece zevk alman için yaptım dedi. Sonra uzatmadım ısrarla even benimle dedi. Bende şu bitirmek zor geliyor senden emin olana kadar yazma arama dedim birgün durdu sonra ara ara yazdı ama iletişim soğuk yani ben öyleyim o da yapımı biliyor yanisi bizden olur mu
Soran7 güMesela nasıl bir eylem
Soran7 güAnladım 🥲
Soran7 güTeşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu arzu ve aşk ikilemi ne çok kişinin kafanı karıştırır biliyor musun? 🤔 Bence arzu daha çok o tutku, o ilk çekim, o fiziksel kıvılcım gibi. Aşk ise daha derin, ruhsal bir bağ, güven ve huzur demek. 🥰 Ve evet, tabii ki ikisini bir arada yaşayabiliriz! Hatta tam da o zaman ilişki efsane olur! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence ikisi bir arada olmazsa bir şeyler eksik kalır mı? 💕
03 Yorumla
Soran12 güBen arzu mu duyuyorum yoksa seviyor muyum nasıl anlarım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen12 güAşko'm, arzu daha fiziksel bir çekim, aşk ise ruhunun huzur bulduğu yerdir! ❤️ Hangisi sana daha ağır basıyor?
- 10 gü
o kadarına izin verdiysen arzu da var sevgin de. ama onda sadece arzu
işin kötüsü bir defa yapsanız sen daha çok bağlanırsın o ise bağı koparır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
12 güArzu bir insanı cinsel olarak istersin diğeri kalpten seversin
05 Yorumla
Soran12 güİşte her ikisi varsa nasıl anlarım
- 12 gü
Dediklerimi hissedersin işte
Soran11 güO seviyor mu nasıl anlarım
- 11 gü
Onu anlamak biraz zor
Soran11 güAşık olduğuna nasıl davranırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
12 güAşk olsaydı arzusuz olmazdı aşk değildir o
112 Yorumla- 12 gü
Her arzuladığına aşık olmazsın belki ama aşık olduğunu arzularsın
Soran12 güPeki o bana aşık mı nasıl anlarım
- 11 gü
Hissedersin ya bunu tarif etmek zor
Soran11 güSen aşık olduğunu nasıl gösteriyorsun
- 11 gü
Kısaca herkese akıllı bi ona aptal oldum gözüm kör oldu hayatımın merkezi yaptım
Soran11 güÜç kuruş paran yok yine de hediye alır mısın hesabı öder misin
- 11 gü
Üç kuruş param yokken birini sevdim tek Arzum onunla hayat kurmaktı eşşek gibi çalıştım 6 ay kadar günün 20 saati çoğu zaman ve hatrı sayılır para topladım alın terimle bugün bi apart alabilirim o paraya düğün dernek yapayım iş kurayım diue kız ilgilenmiyorsun benimle diyip ayrıldı cevabı almışsındır bence
Soran11 güİnsanın kendi dengine gelmemesi ne kadar kötü
- 11 gü
Bunu sana anlatmamın sebebi karşındakinin aşkını sorgulamadan kendi kalbinde yanan ateşe bak önce kimseye sadece o seviyor diye sevgisizliğinle cehennemi yaşatma önce kendine sonra ona bak karşılığı varsa birbirinizs cenneti yaşatın
Soran11 güİnşaata çalışıyor. Elleri yıpranmış diye öpüyordum. Sadece bol kremle diyordum. Ve öyle alnının teriyle çalışması erkeksi oluyordu. Asla parasını harcasın istemedim çoğu zaman hesabı ödedim. Ama ne hediye ne de çiçek aldım ilk açıldığı zaman tek almıştı şu an çok üzüldüm. Sevilmiyor muyum. Ama sürekli aşığım diyor. Seninle evleneceğim düzenim olsun falan
- 11 gü
Ya hediye çiçek bunları böyle çaktırmadan söyle istek belirtmezsen bir şey aklına gelmez erkekler düz mantıktır bunun sevilmeme ile alakası yok
Soran11 güYaaa asıl bu bahaneden sıkıldım isteyen gerçekten yapar ki belirtmiştim. Ona rağmen yok yaa paraya kıyamıyor ya da bana layık görmüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
12 güAşk arzuyu getirir
11 Yorumla
Soran12 güOnun asık olduğunu nasıl anlarım
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
12 güduyarız tabi , ama aşıksak sabırla bekleriz
024 Yorumla
Soran12 güFırsat varsa peki
- 11 gü
olsun genede sınırı geçmemek lazım
Soran10 güOda sende istiyorsunuz ve kalkmış yine durur muydun
- 10 gü
evet hep dururum. durdum da. yalvardıkları halde durdum.
Soran10 güNasıl yaaa sorumluluk almamak için mi durdun
- 10 gü
yok biliyorum sonra pişman olur . ya ölürsem? benim yüzümden sıkıntı çeksin istemedim kimse istemem de
Soran10 güKafam karışık samimiyetine inanarak fikir almak istiyorum. Geçen böyle bir şey yaşandı. Gece eve bıraktı ara sokakta öpüşüp koklaşıp vedalaşcaktık sonra birden durmadı eli falan orada burada gezindi daha istekli öpüyordu ben her seferinde yeter biri görecek ayıp falan filan daha istekli ve arzulu oldu ki bende ona seni istiyorum dedim ama burada değil çünkü yer müsait değil dedim. Neyse durmadı zorla yere uzattı o sırada devam etti en sonunda p*si çıkardı hayır sakın dedim o yalvardı duramıyorum ben durmazsan konuşmam dedim sonra arkadan dedi ona da hayır bu sürede durmuyordu ısrar üzerine durdu kalktığımda sinirliydim üstüme boşaldın dedi hayır dedi. Ama pantolon ıslaktı konuşmadan eve gittim.
Lütfen ben suçlu muyum
Ayrıca boşalmasaydı devam eder miydi- 10 gü
evet ederdi. sakın uygun ortamlı bir yerde görüşme. çok pişman olursun. o kadar odaklanmış sokmaya o kadar gözü dönmüşki arkadan bile istemiş. iyi ki boşalmış.
o gözü dönmüşlükle zaten arka derken öne de sokardı - 10 gü
seviyorum aşığım da diyor mu :)
Soran10 güBunlar hep var. Ama artık acaba cinsellik için mi istiyor diye şüphe ediyorum
Bu sevgi sözleri yetmiyor ki tlf konuşurken asla bunlar yok cilveler tek oluyor.
Sen böyle bir duruma hiç denk geldin mi tutamadığın zamanlar karşılıklı istek var tam dediğim olay gibi- 10 gü
hayır ben öyle bir şey yaşamadım. çünki kimseye onun sana baktığı gözle bakmadım. onun beynini hormanları ve zükü ele geçirmiş durumda. bunun aşk sandığı şey sadece cinsel arzu. bu kişi senin için hayal kırıklığı olacak. seni yapmak onun için heves. asla duyguları olduğunu düşünmüyorum.
Soran10 güAramızda cinsel bir çekim olabilir mi
- 10 gü
:) herkeste olur o cinsel çekim. size özgü değil.
Soran10 güÇünkü yan yana gelince deli gibi temas ediyoruz öperken yiyor gibi ergen gibi el ele göz göze bakıyoruz tlf da sürekli kamera açık o şekilde oturuyoruz şimdi aşık rolu yapıyor olabilir mi
Soran10 güBen ilk defa birine karşı bu kadar temas halindeyim ve rahatsız etmiyor
- 10 gü
öpüşür sarılırsın tamam ama ileri gitmeyi göze almak kadar istemek sadece heves belirtisi. seni düşündüğünü sanmıyorum. üstelik yaptığınızda tanımadığın birine dönüşecek. o gerçekte bencil ve kontrolsüz biri. hormonları az olan mantığını ve aklını kolay ele geçirebiliyor.
Soran10 güYani beni sevmiyor mu
- 10 gü
evet. sadece zükmek istiyor
Soran10 güÖzür diledi bir daha asla olmaz dedi
- 10 gü
olur. imkan buldukça olacak.
Soran10 güŞimdi napayım aramızdaki aşk yok mu nasıl davranayım çünkü seviyorum
- 10 gü
sevişmeden durmak istediğini söyle. temas olmadan. buna razı gelirse devam et. yoksa mutlaka başını yakacak. onu çok istemen özel bir durum değil. yaşın sağlığın normalse tabi istersin. çok seviyorum çok aşığımda ondan istiyorum sanma sakın
Soran10 güHayır cinsellik olmaz ama güvenim sarsıldı görüşmek istiyor görmek istemiyorum bitirmekte istemiyorum gidip sınır koyarım kabul eder ama baş başa kalmaya korkuyorum
- 10 gü
:) sen daha iyi bilirsin ama memeni biraz emse kendini bırakırsın. zük beni dersin. oda dünden hazır zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir zamanlar oyleydik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. arzu duyamadıgın bırıyle olamazsın
01 Yorumla
Soran11 güO aşık mı nasıl anlarım
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır yalnızım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım