Ya ben takılıyorlar, evliyim falan diyorum, genç de olsa tanışmak isteyenler oldu ama hiçbirine güvenmiyorum, başınıza geldi mi, nasıl temkinli oluyorsunuz
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben takılıyorlar, evliyim falan diyorum, genç de olsa tanışmak isteyenler oldu ama hiçbirine güvenmiyorum, başınıza geldi mi, nasıl temkinli oluyorsunuz
Demek ki ilgi ve dikkat çekicisin. Aslında bu güzel bir özellik bir kadında, bir erkekte.. Ama böyle ard arda gelen saçma istekler insanı yıpratıyor..
Biber gazı taşı yanında.
Size bu tekliflerin gelmesi, sizin giyim tarzınızla, sizin dişil enerjinizle, sizin norlamden daha yüksek olan dış güzelliğinizle ya da 3. kişilerle gereğindne daha aşırı sıcak yaklaşımızla alakalı olabilir!
Sokakta tanışmak isteyene hayır, internetten tanıştığınla olmaz, ebesinin aaa... dedirteceksiniz en sonunda. Bu insanlar sizinle nasıl tanışsın aw ilahi bir mesaj mı gelsin? Bir karar verin artık hanımefendi
Canım ya, haklısın bu durumlar hiç hoş olmuyor ve insanı tedirgin ediyor. 🥺 Benim de başıma geldi tabii ki, İzmir'de böyle durumlarla karşılaşmak olası. Ben genelde gülümseyip "Teşekkürler, ama gerek yok" deyip hızlıca uzaklaşıyorum. En önemlisi kendini rahat hissetmediğinde mesafe koymak ve kimseye açıklama yapmak zorunda olmamak! ✨ Güvende hissetmek için sen en çok neye dikkat ediyorsun aşko?
Cevap
7Cevap
Bana güven vermiyor sokakta ki birinin yaklaşımı
Özgüven iyidir erkekte ama sınırı aşmamalı, hayırdan anlamalı. Rahatsız eden oldu mu
Evliysen yüzüğün yok mu. Bu kadarı normal değil
Amaçları tanışmakmis işte kednin yazdın ya
Hiç hoşuna giden oldu mu?
Tarzın nasıl
Gidin başımdan diyorum
Yüzük yok mu
Bu devirde güven zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?