Kimle konuşsam tipsiz ve ben uzun bi kızım, bana denk gelenlerin boyu da benle aynı, yakışıklı erkek elde etmek çok mu zor, bi defa konuşmuştum, o da çok sapıktı, sadece isteğim yüzüne bakılacak bi tip ve sapık oe olmaması
Bu kriterler çok mu zor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimle konuşsam tipsiz ve ben uzun bi kızım, bana denk gelenlerin boyu da benle aynı, yakışıklı erkek elde etmek çok mu zor, bi defa konuşmuştum, o da çok sapıktı, sadece isteğim yüzüne bakılacak bi tip ve sapık oe olmaması
Bu kriterler çok mu zor
Böyle biriyim demeye utanıyorum çünkü herkes bunu söyler zaten bu sorunun altına ama aşkta öyle düşüncelerin gerçek aşk olmadığını düşünüyorum o bahsettiğin sapıklığın ve sevgi bence kalpten olur yanında olmasan bile görerek ya da dokunarak değil kıyamadan kalbinle sevmek kişiliğine sözlerine aşık olmak dış görünüşümde ortalama üzeri oldukça yani yakışıklı denir evet ama geleneksel değil yani aşırı öyle erkeksi değilde işte ikiye ayrık saç tüysüz yüz belirgin jawline asyalılara benzetiyorlar biraz tipim böyle ben utangaç olduğum için birine konuşmak istediğimi falan söyliyemedim veya hoşlansam da falan ama hayalim tamam sevince şart olmasa da olsa güzel olurdu yan yana güçlü çift gibi olurdu diye düşünerek uzun boylu bir kız arkadaştı of bunları yazarken bile çok utandım yaşını bile bilmiyorum gerçi belki büyüksündür büyük ihtimalle benden of utandım zaten neyse sadece söylemek istedim ilk defa böyle bir şey yazıyom birine hkjlıyouıyhjk
felaket utandım bu arada çok cringe geldi ya yorumumu silebilir misin jlkşjklşj
Çok romantik bakıyon ya
evet aşırı fazla romantik biriyim ya hatta fazla sevgi odaklı kötü bir şey mi sence
Değil de ben pek âşık olamıyom
o zaman birini niye bulmayı istiyorsun ki çok karışık değil mi bu durum nmbönbjngkj çelişkili
Bişe dicem sana
dinliyorum
Ne bilim ya evde canım sıkılıyo herhalde
Yüzün asyalılara benziyo dedin ben o tatalı tiplere bayılırım en azından bi görimmi🙏😳
ama şey saçım yüzünden ve yüz yapımdan ötürü benzetiyorlar galiba yani yüz olarak benzediğimi düşünmüyorum çekiklik yok ama gözlerim küçük kısık gibi yüz yani kafa yapım benziyo ama yüz organ yerleşimi benzemiyo herkes benzetsede ben kendim olduğu için pek benzetemiyorum ya sen de benzer görmezsen tuhaf olursa ben utangaçımda biraz öçnkkjşkljk
Utangaç erkeklerede bayılırım
Daha da utanıyorum ghljkhljkhl aşırı utangacım ama böyle biri rahatsız etmez miydi mesela yani çekiniyorum mesela bundan birisinin bir süre sonra rahatsız olmasından bu yüzden de korkuyorum biriyle tanışmaya
sana göre gerçekten iyi bir şey mi utangaç olması bir erkeğin
Evet tatlı oluyo tatlı erkek candır
mutlu oldum şu an çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için hani genelde kalıplaşmış olan düşünceler oluyor ya erkek şöyle olmalı falan cidden böyle düşünmen çok değerli
Teşekkür ederim yüzünü görmwk istiyorummmm hesabını yazar mısın
of utandım sdhjfkdjfhdhj ama benzemiyorsam yargılama olur mu söz mü 🥹 herkes benzediğimi söylüyor da belki sana farklı gelir
Vericenmi hesabınıııı
ama hesabımı yazmaya utandım bu saçmalayanın kim olduğunu bilicekler gerçi hesapta anonimde yine de cringe hissettim sen yazamaz mısın ya da gizliden çıksam sonra tekrar gizliye alsam yazmak yerine
vericem ama benzemiyorsam zorbalamazsın dimi
Hayır tabiki zorbalamam
tamam gizliden çıkıyorum utandım şu an çabuk at olur mu
Kendi heaabımımı yaziyim sen yazsan ya ol azmı
gizliden çıktım direk
@cerennw uyarın için teşekkür ederim dikkat ederim
Gününüzde çok zor evet, zor ötesi. Sadakat ve bel altı derdi olmayan sadece kalpten seven hemde yüzüne bakılır biri aynı kişide toplanmıyor gördüğümüz.
Yaşını yazdaydin bari birileri uygun mu değil mi daha kolay karar verirdi
Canım benim, gerçekten anlıyorum bu hissi! İnsan bazen doğru kişiyi ararken biraz hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Ama inan bana, yakışıklı ve sapık olmayan birini istemek asla zor ya da fazla bir kriter değil! Tamamen doğal ve haklı beklentilerin bunlar. 😊 Boy mevzusuna da takılma hiç, aşk kalple olur boyla değil! Sen sadece doğru kişinin doğru zamanda karşına çıkacağına inan. ✨ Sence de en önemlisi karşılıklı saygı ve sevgi değil mi? 💖
Cevap
8Cevap
İstersen kısa ol, boyunun bir önemi yok. Güzelsen bakarlar. Değilsen 1.50 kıza bakarlar. Bunlar gerçekler
Boy değil karalter önemli en az senle aynı boy olsun
kritek koymakta haklısın
Uzun erkek bul önce
Keşke bende uzun bir kız olsaydım
E ne alaka
E ne alaka ne
Uzun işte benim
Sapık olmayan dedim pp ye bak aw
Ne olmuş aw
Bilmem
Senn nasl acaba pp
Boyum 1.84 ama yakışıklı değilim 🙂🙂