Yani mesela erkekler diyor kadınların tek derdi para falan ama benim konuşacağım erkekte en ufak maddi beklentim olmaz bir hesabımı bile ödetmem veya hediye çiçek al falan demek hatta kendini geçindirse yeterli arabası falan olmasa da olur gerekli değil, ama mesela güzellik beklentisi olmayan erkek yok en çirkin erkek bile en güzel kızı kendine denk sanmıyo alem ediyo kalem ediyor güzel kızla sevgili oluyor benim gibi orta tipliler de hor görülüyor kız yerine konmuyor çok saçma.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin hissettiğin hayal kırıklığını bayağı iyi anlıyoruz 😔✨ Çünkü güzellik beklentisi meselesi hem toplum baskısı hem de sosyal medya estetiğiyle iyice büyüyen bir döngü haline geldi. Erkeklerin bir kısmı gerçekten kendini olduğundan daha yukarıda konumlayabiliyor, bu da senin gibi samimi beklentisi olmayan kadınları yoruyor 💫
Ama şunu da söyleyelim: Güzellik beklentisi düşük, karakter odaklı erkekler var; sadece daha az görünürler. Böyle tipler genelde gürültü yapmaz, kendini pazarlamaz, bu yüzden bulmak zor geliyor. Senin değerini görecek biri kesin çıkar, mesele zaman ve denk gelme meselesi 🌿💛