- 1 yıl
Erkekler genelde makyajı ve bakımı kadın işi olarak görür. Ben meselâ 31 yaşındayım daha yeni başladım bakıma. Sabahları güneş kremi sürmeden evden çıkmıyorum. Deodorant parfüm kullanıyorum. Akşamları nemlendirici krem sürüyorum ellerime ve yüzüme. Burada hem biraz aile hem de arkadaş çevresinin önemi devreye giriyor. İnsan neyi görürse örnek alıyor. Görmeyince de benim gibi sonradan aklıma geliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu genel olarak yetişme şartları ile alakalı. Ben kendimi temiz ve titiz sanırdım. Evlendikten sonra, aslında çok da temiz olmadığımı öğrendim. Kadınlar bu konuda daima erkeklerden en az bir adım öndeler. Öğrenmek biraz zaman alıyor. Gerçekten kişisel bakımına, temizliğine önem vermeyen birisi ile birlikte olmak çok kötü. Özellikle koku, insanı irite ediyor. Ki çoğu insan buna dikkat etmez. Hatta çok sayıda insan nasıl olduğunun ya da nasıl koktuğunun farkında bile değil. Normal olduğunu düşünüyor. Neyse ki eşim bu konuda çok hassas. Tabi sayesinde ben de. Umarım aradığını bulursun.
21 Yorumla- Soran1 yıl
Evet mesela benim okulda da kokan kız arkadaşım vardı çok iğrenç idare ederdim çünkü herkesin kusurları oluyor işte bi şeyi kötü diye silmiyorsun.
- 1 yıl
Erkek adam kıl, tüyle uğraşmaz, işi gücü sorumlulukları yoğun olur. Boş adam işi bunlar, Temizlikçi tutarsın halleder, tutmayanına denk gelmişisin sen hepsi bu büyütecek bir şey yok
02 Yorumla- 1 yıl
Bizimde sorumluluklarimiz var
- Soran1 yıl
Ne alaka temizlikçiyle be adamın kendi bakımlı olmalı.
- 1 yıl
Bi erkek kişisini sırf bakımlı diye takip ediyorum instada. Adam tertemiz ya. Çok düzenli felan sksj
%99 u gibi kokmuyordur vücudu kıllı değil mis ya. Dişlerini fırçalamayıp yürüyen sarımsak gibi gezen erkeklerden sonra bunu görünce gözüm gönlüm açıldı.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- 1 yıl
erkeklerin ruhunda var pasaklılık kıllı maymun gibi gezip övünüyorlar bi de bak daha yorumda bile kendilerine yedirememişler atağa geçmişler bunlardan temizlik falan bekleme topu aynı
21 Yorumla- Soran1 yıl
Aynen öyle.
- 1 yıl
Ben kendime o konuda güveniyorum. Banyo maske krem kıl tüy vs her şeyi her gün yaparim. Kişisel iç ve dıs temizligime dikkat ederim. Lazere gidiyorum. Giyim ve parfüm konusunda cok titizim.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Süper iyi. Ay ben pis bakımsız insandan nefret ediyorum.
- 1 yıl
Bendeee. Hele cinsel iliski veya sevişme vs yaşayacaksam kesinlikle bakımli temiz olmalı. Bir kere başima bi olay geldi dahs tövbw 😂
- 1 yıl
rahatsiz oldugun ozellikleri soylersin duzeltir belki, duzeltmezse yollar ayrilir ama konusup kendini gelistiriyor mu diye de gozlemlemek lazim
12 Yorumla- Soran1 yıl
Evet tabii ki yaptım zaten direk terk etmedim uyardım ama baktım düzelmiyor bitirdim.
- 1 yıl
Takip edebilir misin bi
- 1 yıl
Aile nasıl yetiştirdiyse öyle gider. Bu iş birazda ailede bitiyor. 2 dakikalık duş almak ve sakal traşı olmak bir erkeğin yarım saatini alır. Hatta yazın soğuk suyla alıyoruz, serinlemek için. 👍🏻
10 Yorumla - 1 yıl
Kişinin kendine olan saygısının yansıması nasıl ki kadın da kendi ayakları üzerinde duran bir kadın profili iyiyse erkekte de aynıdır ataerkil toplumda kadın erkeğin tamamlayıcısı değil de toparlayicisi görüldugu sürece bunları aşmak cidden çok zor
03 Yorumla- Soran1 yıl
Öyle ama ben abrupada bile böyle tipler gördüm. Çok leşler kötüler yani.
- Soran1 yıl
Sonuçta erkek bana para vermiyor ben ne diye onun kıçını toplayım yani saçmalık.
- 1 yıl
Ya bölge coğrafya farketmiyor ki cidden pis 3rkek pheryerde pis yani
Güzelim hepsi full olan birini bulamayız. Kadın veya erkek farketmez illaki bi eksiğimiz olur. Sen de çok güzel bakımlısın temizsi dir ama yatakta kötüsündür mesela ama bunu söylemek hem kırıcı hem de kabaca olacağı için hiçbiri sana dememiştir belki
09 Yorumla- Soran1 yıl
Yooo çok iyiyim yatakta hepsi diyor. Ve gayet derlerdi çok kaba açık insanla tanıştım yani hepsi ince iyi değildi. Mesela oral yapmayı sevmem onda isteksizsin diye şikayet eden olurdu ben de evet istemiyorum derdim. Ha o da kişisine göre. Seviyor beğeniyorsam penisini istekliyim ama çoğunda onlar bana çok yapınca ayıp olmasın gibi isteksiz yapıyorum onu da biliyorum çok keyif vermediğini. Bana da mesela öyle oral yapan erkekler oldu. Hani normalde sevmiyor istemiyor ama sexe ikna etmek için yapıyor.
- Soran1 yıl
Benim kötü olduğum bi alan yok. Olsa söylerlerdi hiçbiri o kadar kibar ve ince değil erkekler gayet iyisin kötüsün diye her şeyi söylüyor ve ben de biliyorum zaten. Ayrıca onlarda boyu kısa kassız kel kıllı ayak elleri çirkin burnu çirkin dişleri çirkin gibi gibi birçok kusur da olsa ben zaten hepsini demiyorum. Sonuçta adama git boyunu uzat ya da kas yap demem. Ya da burun ameliyatı ol saç ektir vs. Ama kıllarını alsın bakım yapıp diş fırçalasın parfüm sıksın bir zahmet. Onu diyoruz.
- Soran1 yıl
Kadın tanımadım pis bakımsız da eski komşu vardı leş gibi sigara bira kokan terli iğrençti. Sevmem pis bakımsız insan.
- Soran1 yıl
Ben görmedim o kadar kötüsünü de.
Erkekler, diğer erkekler için kas yapıyor gaylere bakıyorum ne kadar özenli jfjxjx ya biz kadınlar olarak bakımlı erkek hak etmiyor muyuz?
10 Yorumla- 1 yıl
Bence değil biraz çevreyle alakalı bir durum
Ayrıca yeni nesil kendine daha çok bakıyor artık cinsiyet fark etmez10 Yorumla - 1 yıl
Su burcu erkekleri genelde biraz daha titiz oluyor. Ama seçici olursan bulursun. Her geleni olduğu gibi hayatına alırsan bulumazsın canım
14 Yorumla- Soran1 yıl
Ne alakası var ne biçim konuşuyorsun ya. Seçiciyim zaten. Niye her önüm geleni hayatıma alayım ne terbiyesiz laflar bunlar ya n
- 1 yıl
Nesi terbiyesiz. Birimi hayatına almadan az buçuk anlarsın pis mi titiz mi. Benim hayatımda hiç bahsettiğin gibi biri olmadı. Demekki düzgün analiz edemiyorsun
- Soran1 yıl
1-2 kere görüştük zaten direk ilişki başladı gibi oldu. Evlenmedim sonuçta zaten bir ay sonra da ayrıldık.
- Soran1 yıl
Ben haftalarca aylarca görüşmedim ha öyle görüşüp beğenmediklerim de oldu onları da zaten eledim.
Çok şükür bacak dışında kıl yok. 😃 Sadece sağlık için bakıma dikkat ederim. Limon kabuğu ve OMEGA3 iyi geliyor.
Arayın bulursunuz kardeşim bir gün belki.
00 Yorumla- 1 yıl
Bence erkeklerin tabuları var bakım konusunda bir de ebeveynler ama erkek çocuğum onu yapmasın bunu yapmasın diyerek bir cro magnon yetiştiriyorlar maalesef 😅
00 Yorumla - 1 yıl
Demekki o kimileri içi. Sadece dış görünüm önemli şahsi temizlik ya da hijyen 2. Planda hiç sevmem her daim mis gibi olmak lazım
01 Yorumla- Soran1 yıl
Aynen öyle.
Bence artık erkekler daha bakımlı sana evcil denk gelmiş
110 Yorumla- Soran1 yıl
Yok yani ben temiz bakımlı çok az gördüm genel yıllardır her yerde. Çoğu pis bakımsızdı.
- 1 yıl
İlk insanla karsilasmis
- Soran1 yıl
Evet işte
- 1 yıl
Ortamını degistir
- 1 yıl
- Soran1 yıl
Ortamım yok zaten tüm hayatımda genel gördüğüm tanıdığım erkekleri diyorum köyde yaşamıyoruz.
- 1 yıl
Hep aynı durumla karşılaşıyorsun ortamdakiler aynı vasat
- Soran1 yıl
Hep aynı değil mal. Genel böyle diyorum. Temiz bakımlı da tanıdım ama nadir.
- 1 yıl
Bazıları evet gerçekten iğrenç diş bile firçalamazlar😏
03 Yorumla- Soran1 yıl
Diş benim için çok önemli dişleri çirkin bi insanla asla öpüşmem bile.
- 1 yıl
Umarım denk geleceğin insan istediğin gibi olur.
- Soran1 yıl
Umarım da ortam yok ki yani nereden tanışacağız.
E tiksiniyorsan evlerine kadar da gitme hadi bir iki üç gittin de çoğunun diyecek kadar da gitme baştan anlamayı öğren 😂
01 Yorumlam
1 yılHer iki taraf için de geçerli bu. bakımlı olmayan kızlarda gördüm 🙂
01 Yorumla- Soran1 yıl
Evet var son görüştüğüm kız da mesela hiç güzel kokmuyordu ben hep banyo parfüm gidiyordum o dümdüz geliyordu tamam pis değildi ama bakımlı da değildi. Hem de kendi çok dikkat ederim demesine rağmen ama kimse kusursuz değil diye idare ediyoruz işte.
Güzellik & Bakım konusunda 709 cevap paylaştı. Temiz ve güzel kokacak. Erkek dediğin.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Evet öyle de öyle olanını hiç görmedim yalandan bir iki buluşmada parfüm sıkıyorlar normalde leş ve pis hepsi.
- 1 yıl
Erkekler bakın dikkat edin bu konulara gerçekten insanın midesi bulanıyo aaaağ
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ay evet iğrenç ya. Kendileri kadın kılsız olsun bakımlı olsun der. E kendin de olacaksın cidden mide bulandırıcı.
- 1 yıl
Yurt günlerimi hatırladığımda hak veriyorum sana
10 Yorumla - 1 yıl
Çünkü biz kendimize yapıyoruz kizlar millete yapaiyor sanki
00 Yorumla iyi düzenli bakımlı olanlar bünyene ters gelmiş flflfl
00 YorumlaBu fıtri bir durumdur fazla bakımlı erkek efemine olur.
00 Yorumla- 1 yıl
Sen bakimli olmadigin icin sana zor gelmesi dogal cevren öyle senin
00 Yorumla - 1 yıl
Beni tarif etmissin ama aramızdaki yas farkı üzerrr
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 484 cevap paylaştı. Ufffff be sabah sabah nerden denk geldim soruya midem bulandı 😓😓
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Onlar genelde pislik içinde ölür tırnaklarının arası pis olur felan burun kılları uzamış almamış gerçekten özen göstermeyen insan çok kendine
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Sen bana bi selam yazar mısın konuşalım bı
Onlar savaş koşuluna uyumlu yetişmeli.
Her erkek potansiyel bir askerdir.00 YorumlaErkeklerin çoğu böyle o zaman ilişki istemeyeceksiniz kusura bakma
08 Yorumla- Soran1 yıl
Temiz düzenli olan da var. Onları arıyorum. Kimsenin kıçını toplamam o zaman temizlerle flört ederim.
- Soran1 yıl
Kimse topla demedi ve diyemez bi tanesi bana demişti işte sen toplasana diye ben hayırdır sen benim evimi topluyor musun da ben toplayacağım mal demiştim zaten. Nefret ederim böyle yüzsüz tiplerden.
- Soran1 yıl
Evlenmedim zaten o yüzden. Terk ettim.
- Soran1 yıl
Me yapayım sorunlu çürük erkekle evlenip yani erkek kalmasa yine evlenmem.
- Soran1 yıl
Yok benim exim öyleydi mesela yakışıklıydı çok aşık sadık iyiydi de ama çok pis aptal ve ana kuzusuydu. Terk ettim. Ayrıca herkes farklı zaten.
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Sende hepsinin evine oyle gidermisin...🙄🤦♂️
kes oc.
- 1 yıl
Ya yürüyen ter torbaları hiç biri bakım yapmıyor haklısın genel olarak pisler ama hayret kendileri bu durumdan baya memnunlar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hangi erkekler bakımsız 🤣🤣🤣 siz nerelerde takılıyorsunuz.
Benim çevremdeki erkeklerin düzeni, bakımı geç, şarap kültürleri bile var. O derece 🙂
00 Yorumla - 1 yıl
Valla her yerimi alıyorum yatakta da gayet iyiyim :)
00 Yorumla - 1 yıl
Şanssızlık seni bulmuş. Demeklş çekim gücün onlar acaba sen nasılsın kendine baktın mı
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kendim şahsen Bakimliyimdir herseyime dikkat ederim ayni şekilde karsimdaki kişinin de dikkat etmesini beklerim. Sana denk gelmemis demek ki
04 Yorumla- Soran1 yıl
Denk geldi 3 tane filan ama az yani. Gemeli pis.
- Cevap sahibi1 yıl
Cok mu bakimsizdiki denk gelenler
- Soran1 yıl
3 tanesi evet. Ama benleyken dikkat ediyorlardı ama ona rağmen kötülerdi çevreleri hep diyordu zaten ya da ilk evlerime gittiğimde çöp gibiydi.
- Cevap sahibi1 yıl
Vaktin var mı mesaj atar mısın
senin adına üzüldüm
02 Yorumla- Soran1 yıl
Evet işte ben de üzüldüm
- 1 yıl
Ben gayet bakımlıyım kızlar da bakımlı olmalı
06 Yorumla- Soran1 yıl
Ben de onu diyorum işte ben bakımlıyım erkek de olmalı benim kılım tüyüm yokken adam sırtı göbeği kol altı kıllı olamaz.
- 1 yıl
Ben güzellik salonunda lazer epilasyonda çalışıyorum erkekler de geliyor ama hala kadınlar kadar değil
- Soran1 yıl
Gitmeleri lazım ben ikisiyle tüy kıl sorunu yüzünden kavga ettim baktım ciddi istekli değiller hep beni geçiştiriyorlar terk ettim. Arzulamam öyle erkeği midem bulanıyor.
- 1 yıl
Haklısın ben de bu konuya takığım neler görüyorum iş yerinde bu yaşa kadar nasıl idare etmişler şaşıyorum
- 1 yıl
Bende hatay dortyoluyum erzinde sevgilin vardı harikaydı
- 1 yıl
Ben temizim nedersin hem severek hem seviserk anlasiriz
Çok arıyor musunuz bunları ya.
00 Yorumla- 1 yıl
Evet ya bakımlı kadın bulmak da zor
00 Yorumla - 1 yıl
İki taraf içinde bakım çok önemli olmak durumunda
00 Yorumla - 1 yıl
evine gittiğinde seviştiniz mi?
00 Yorumla - 1 yıl
Erkekdedin götü kıllı olur
00 Yorumla - 1 yıl
Demekki hep yanliş kişi seçiyorsun
00 Yorumla - 1 yıl
O kadar da değillerdir diye düşünüyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Yanlışlara denk gelmissin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
eee gitme sende onlarla
03 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Seçici ol biraz
- Soran1 yıl
Mal. Seçiciyiz geneli pis diyoruz işte.
- Cevap sahibi1 yıl
Ne biçim konuşuyorsun sen ya varoş
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Herşeyi bir arada ararsan bulamazsın yok
05 Yorumla- Soran1 yıl
ZTen olmadığı için pis bakımsızları idare ettik bi süre.
- Cevap sahibi1 yıl
senin. için ne önemli onu söyle, ına göre bak. kişisel bakımı öğretirsin
ev ise kolay, haftda bir kadın cagırırsın olur biter - Soran1 yıl
Söylüyorum zaten de çok şey var işte anlaşamıyoruz. Bunlar aile ve arkadaşla yaşıyordu senelerce onlar da bıkmış ben mi öğreticem 30 yaşına gelmiş tembel adamlara. Zaten düzgün para ve işleri yoktu ondan uğraşmadım. Sevmiyordum.
- Cevap sahibi1 yıl
başka birini bul o zaman
- Soran1 yıl
Nerden bulacaz pazar mı var.
Evet neden 🤷♀️🤔
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
hepsi mağaradan çıkmış gibi çünkü
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Ne yapak pis adamlara baktiysan
Sen kimsin lan insanlara olsun diyorsun kezban kari
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kokmayan twk erkekmişim
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sen kaymak gibi misin?
Bizde bakımlı mısın dedik?
Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet haklısın zor
10 YorumlaDemek ki takıldıgın adamlar bakımızdı ve pis!
00 YorumlaBenim ev pırıl pırıl
13 Yorumla- Soran1 yıl
Kes lan.
- 1 yıl
Me konuda bakımlı
00 Yorumla - 1 yıl
Hepsi çirkin çünkü
00 Yorumla - 1 yıl
Takip edebilir misin
00 Yorumla Özü pis olanın herşeyi pistir
00 Yorumla- 1 yıl
Zor işte abicim zor