26 yaşıma geldim karşıma adam akıllı biri çıkmadı yeter ya 😔kimle karşılaşsam ya evli ya da *. Söyle karı kız meraki olmayan barlarda vs yerlerde takılmayan işi gücüne bakıp efendi düzgün olan bir erkek yok mu kardeşim yetti Valla öyle birini bulsam tipsiz bile olsam evlenicem ama yok işte
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba.
Öncelikle şunu sormak isterim ; Nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
Bu durum da olan yalnızca siz değilsiniz bunu bilerek hareket etmekte fayda var henüz, hayatınızın baharında sayılırsınız acele etmeyin iyi insanı yaradan karşına çıkaracak aramakla bulamazsın hepimiz için geçerli bu, sabrederek dik durarak mücadele etmeye devam edin yaşadığımız hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına, neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak gerekir ümitsizliğe kapılmayın, hakkımız da en güzeli değil en hayırlısı olsun kendinize iyi bakın sizi emanetleri kaybolmayan, Allah’a emanet ediyorum. 🌸00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bulduğunuzun sanki kıymetini biliyor gibi bir de düzgün erkek yok diyorsunuz. Düzgün oldum da ne oldu? Aldatmadım, ilgilendim, istediği herşeyi aldım yaptım ama sonuç? Ne karşılık gördüm ne bişey. Sonuç boşanma
00 Yorumla
- +1 yıl
Ben varım hayatında 1 keee bile kafelere gitmedim arkadaş ortamım hiç yok ama işim yaz dönemlik isim var sağlam iş yeni yeni bulacağız belediye gibi resmî yere bir girsem
00 Yorumla
- +1 yıl
bu kız beni arıyor ama ben tipsiz de değilim varya ama ne hikmetse bende düzgün karakter sahibi kız göremedim pek aldatmayan vs bende tipe bakmıyorum artık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
- +1 yıl
Sence günümüzde hatta bundan 50 yıl öncesinde de bu erkekler yokmuydu vardı ben 29 yaşındayım allaha şükür eşim ilkim lise aşkkm ama ben bu tip erkeklerden çok gördüm kendi akrabanda bile var o yüzden sabredeceksin iyi seçeceksin
10 Yorumla Anlaşılan ilgini sadede barlarda, karıda kız da gözü olanları ilgini çekmiş. Sorun erkeklerde değil, ne istediğini bilmiyorsun.
00 Yorumla- +1 yıl
Neden bir erkeğe bağlı kalma iç güdüsü var ki herkes de onlarsizda hayat devam ediyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Daha küçüksün iler de anlarsın, bu yalnız kalmama istediği Aile kurma istediği hem insan sevmek, sevilmek ister senin yaşında bende takmazdım
Siz o efendi adamları istiyorsunuz çok sanki?
00 Yorumla- +1 yıl
Yaaaani normalde bahsettiğin kişi ben oluyorum ama ben evlenilecek insan değilim 😄
00 Yorumla yok nahh bulursun sanki düzgün kız var da biz düzgün olacaz artık herkes böyle
00 Yorumla- +1 yıl
Sana gelsin o zaman
https://www.youtube.com/embed/FIA0t5839QQ00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bence acele etmemelisin sabir et. ben halen bekarim :) cikar karsina zamanla iyi biri
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Abicim sen bana biraz büyük değil misin ya 😅aramız da 15 yaş fark var
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne alaka ya. benim senden beklentim yok. tavsiyede bulundum. Bir partner aradigini bilsem yazmazdim
- Soran+1 yıl
Hayır bekarım deyince 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Ornek vermek istedim
- Cevap sahibi+1 yıl
Senden beklentim yok ama 15 yas fark cok ama 17 yas kucuk arkadaslarim vardir :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Senle de arkadas olabiliriz :)))
- +1 yıl
26 ya kadar kim bilir neler etmişsindir sen, bir de temiz erkek arıyor ya, yaşlı
00 Yorumla - +1 yıl
Yanlış yerlerde arıyor ya da takılıyorsun
00 Yorumla selam varda öylelerine de bakılmıyor maalesef
00 Yorumla- +1 yıl
Sabır sadece yapman gereken bu
00 Yorumla - +1 yıl
Herseyin hayırlısını iste
00 Yorumla - +1 yıl
Düzgün kadın bulmakta zor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 34,8b cevap paylaştı. Artık bu devirde her şey zor.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Biri bana mı seslendi acaba..
00 Yorumla Biz öyleyiz de ne oldu değişen bir şey yok
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gel evlenelim vallahi
00 Yorumla - +1 yıl
Erkeklerde kizdan sikayetci
00 Yorumla - +1 yıl
Zor tabii kolay değil.
00 Yorumla Sen ne kadar düzgünsün sorgula kendini
00 Yorumla- +1 yıl
Geç olsunda hiç olmasın boş ver takma
00 Yorumla Düzgün derken nasil bir şey arıyorsun?
00 Yorumla- +1 yıl
Yalancıyı
00 Yorumla evlenmek isteyeni bulmak cok zor
00 Yorumla- +1 yıl
Buralardan bulursun.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sen misin?
00 Yorumla - +1 yıl
Valla been
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. varda gören yok:)
00 Yorumla- +1 yıl
Yasin büyük 🙂
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne büyüğü ya tam evlenilcek yaştayim insanlar artık 15 yaşında evlenmiyor dikkatini çekerim
- +1 yıl
Ben kendi açımdan dedim. yok mu dedin ya var ama büyüksün
- Soran+1 yıl
Ee yani sen bana çok küçüksün 😂ama beni gören 18, 19 yaşında sanıyor baya küçük gösteriyorum yine de olmaz 😅
- +1 yıl
Olsun da demedim ki.
Tipsiz iyiymiş 😀
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi