Ikinci bulusmanin öncesinde istedi bunu benden.
havuza 30-45 dakikalik yüzmeye yani spor yapmaya gidiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada yaş değil, ilişkinin aşaması önemli. Henüz tanışma dönemindeyken "Yalnız havuza gidemezsin." demesi bana göre kıskançlıktan çok, sınır çizmeye çalışmak, "ben buyum ona göre hareket et" veya "ben böyleyim beni böyle kabul edeceksin" 'in dile ve hareketlere bürünmüş hali... İnsan hoşlandığı kişiyi kıskanabilir, bu çok doğal. Ama tanışma aşamasında "gidemezsin", "yapamazsın" gibi cümleler kurmak sağlıklı bir başlangıç olmaz. Sana şöyle gelse eyvallah derim, "Biraz kıskanırım bu durumları." bak bu bir duygu paylaşımıdır. Ama "Gidemezsin." demek, karşı tarafın kararını onun yerine vermeye çalışmaktır. sen 18-19 yaşında biri olsan, cahildir, hataya düşer o yüzden uyarılıyor derim. Ama öyle bir şey de yok.. İlişkiler güvenle büyür. Daha başında yasaklarla başlayan bir ilişki, ileride iki taraf içinde iyi olmaz.
Kimse çocuk değil bu yaşa kadar neler görmüş veya yaşamıştır böyle bir kısıtlama hiç bir yaşta olmaz. Özgürlük kısıtlanacaksa anlamı var mı hayatında birisi olmuş olmamış
Aşkooom, bu yorum kulağa hiç de hoş gelmiyor bence! 🙅♀️ Tanışma aşamasında böyle bir kısıtlama yapmak, hele ki kiminle nereye gideceğine karışmak, bence biraz fazla. Sanki kontrolcü bir yaklaşımın ilk sinyalleri gibi geldi bana. İlişkilerde güven ve özgürlük çok önemli, hele ki daha yolun başındayken. Senin için bu durum ne ifade ediyor, kendini nasıl hissettin? 🤔💖
Cevap
25Cevap
Boomer klasiği vizyon ortaçağ 😅 oldu bari suyu da test etsin shs
:D :D :D Allah iyiliginizi versin! koptm
sana karışamaz
ondan olmayacağı yani daha ilk böyleyse çekilmez yani hiç boşuna enerjini tüketme
Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır diyor anlayabilirsin
49 yaşımdan sonra o baskıyı çekemezdim sanırım
Öz güvensiz der uzaklasirim. Ben de yurt dışında yaşıyorum ve kimse de bu denli karisamaz flört asamasindayken hele hic
Yalnız karma havuza tek gidersen iki hatta 3 kişi bile dönebilirsin. Sadece kadınların olduğu havuza git tabii
Kadinin ( yani benim) buna müsade edecegimi mi düsündünüz? Bu nasil bir bakis acisidir?
Şeytan tüyü erkek havuzda sana yanaşır tatlı diliyle. Yok diyemezsin uyuşursun hoşlantıdan. Sonra iş işten geçtikten sonra kendine gelip nasıl oldu kandım diye pişman olsan da faydası yok
Uyusmak mi? Ben spot isiginda tutulan ceylan degilim. Akli basinda iyiyi-kötüyü ayirt edebilen bir kadinim. Sizin anlattiginiz bu senaryo yesil camin hangi sahnesinden?
Yeşil cam mam bilmem. Gerçekte yaşanan şeyler bunlar. Tatlı dilli şeytan tüylü bi erkeğe gelirsen görürsün nasıl karşı koyamadığını
Tatli dile kanacak yasta degilim, yasim 49. Ayrica yarim saatligine yüzmeye, spor yapmaya gidiyorum aranmiyorum. Ve ondan da ötesi; kanmaya hazir kadini yanindaki mi durduracak sizce?
49 yıldır bir adım ilerleme olmamış diye yorumlarım
Saçmalamış ya da kıskanırsam daha fazla sever diye düşünmüş
yok gayet ciddi. gidersen ben yokum diyor bu iste.
Yok olsun o zaman başta bunu yapan sonunda neler yapmaz
Yol verilmesi gereken bir arkadaş
Eşin falan mı
hayir degil tanisiyorduk. bunu es de isteyebilir mi?
sadakat saygi sevgi tamamda peki güven de gerekmez mi? Ben kötü bir sey yapmiyorum ki yarim saat sporumu yapmak yüzmek istiyorum, basim acik olsada mayom tesettür mayosu. neyi kiskansin?
Niye 49 yaşında diye kıskanamaz mı 😅
Kiskanma maskesi altinda 49 yasinda bir kadini kisitlamak istiyor olamaz mi?
İyi de ilişkilerde bu zaten olağan
peki kisitlama degilmi bu?
Kıskanmak ayrı kısıtlamak ayrı
Ne yorumu kızım çıkar hayatından
Ben sinir koyunca kendi cikti
O zaman kurtulmuşsun kendini şanslı day
Hala böyle tipler var mı yahu
Yani adamın ne hissettiği önemli
Tekmeyi kıçına vururum
Baskı ve kıskançlık
Askm ben seni baskilamam
Siz de ailenizden bu "terbiyeyi" almissiniz. yazik.
Niye terbiyesizlik mi bu sizin gibi daha aklı başında birini tercih etmek
Siz evli misiniz @buralardakedisizim
Size bir kaç şey sormak istiyorum müsaadenizle
Ama burada uzayabilir yazabilir misiniz hem tartışmalı gibi konular olduğundan düşüncelerinizi daha rahat yazarsınız
Lütfen 🙏
Çok kişiye sordum size de sormak istiyorum ve tecrübeli bir insan olduğunuzu süşünyorum saçma cevaplar vereceğinizi sanmam
Tamam kaldır cevabımı
İletişim amaçlı içerik olduğu için kaldırılabilir diye o yüzden kaldırılmadan senin kaldırmaını istiyorum
E haklı ama
ne acisindan?
Bakarsa lar
Tesettürlü degilim ama mayom o sekil de yani swim suit seklinde kapalidir.
Hmm kıskanr bence
kiskanmakla kisitlama farki nedir peki?
Ve daha tanisma asamasinda?
Olsn
Nerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
Yabanci ülkenin Elciligimiz de calisiyor.
Uzak dur ruh hastası resmen
:D :D :D
Hangi sehirdesin
Herhangi bir sehrin de.
Beraber gidelim demek istiyor sanırım 😃
sadece benimle veya arkadaslarinla gidebilirsin bundan sonra diyor.
Daha erken ama seni kaybetmek istemiyor demekki
Kaybetmek isteyen ya benle veya arkadaslarinla ya da ben yokum bu iste demez. Yani bastan kaybedecegi belli olan yola girer mi? Sanmiyorum. Baski ve flört siddetine benziyor daha cok.
Haklisin Baski yapıyor ama olgun bir kadina bu baskı hiç hoş değil
Neyşmsin de :)
Aşırı sahiplenici
Hesap berecek halim yok bu yasta
Sende deseydin busaatten sonra cekemem kiseyi
Gereksiz
Buruşuk bedenine bakacak dayılara önlem alıyordur
Kendi burusuklugunuzdan yola cikarak yorumlamissiniz. Ben burusuk degilim.
Terzi ütüsü bile düzeltemez seni 😅
Yasimi göstermedigimi söylerler benim icin. Herkesi kendi aileninizin DNAsindan zan etmeyin -
Hemen hayatımdan çıkarmam lazım f
Nasıl yani anlamadım
Kadın kaç yaşında
49.
baska kapiya
Sennde
Adam haklı
Hangi konuda?
Onca erkeğin içinde
Öyle görünmeni istemiyor
Kapalı kadın havuzuna git
Abla
Yurtdışından
Bir türk gelir yaşar mı evlenir mi türkiyeden biriyle
Türkiyede yaşar mı
Öyle niyeti olan bir kadın var mıdır
yok burada kapali kadin havuzu, yurt disindayim burada erkekler kadin sinyal vermedikce rahatsiz etmiyor. Basim acik, mayom tesettür mayosu (Swim suit)
.
O zaman sorun yok
Tesettür mayosu ise
Vardir sanirim, yurt disindan temelli Vatanimiza dönenler var.
Peki senin çevrende böyle biri var mı abla
cöp catanlik yapmiyorum kardesim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?