Esim su kalcani bu kadar gozumuze sokma diyor?

ya arkadaslar simdi soyle bir durum var benim kalcam bir tik buyuk yani bunu burada yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama esim muhafazakar baua ilk baslarda tesetture girmemi istedi ben istemedim baya kavga kiyamet sonu acik kalmaya devam ettim ben ztn bekar hayatimda da acik sacik giyinen bir kadin degildim ama evliyken beni iyice sadece basina ortu takmayan ama sanki tesetturlu bir kadinmisim giyindirmeye basladi surekli bir tesettur markasindan bol kiyafetler alip duruyor bana tesetture sonuna kdr saygim var ama bana uygun degil ins allah nasip eder ben de bir gun kapanirim
su an hazir degilim neyse birgun eltim gorumcem esleri falan bize geleceklerdi ama bizde oyle haremlik selamlik olur ben enisrem ve kaynimi gormeden hanimlarla oturuyordum salonda altimda da tayt ustinde uzunca bol bir tunik vardi gorumcem bile normalde kiskanctir ama sendeki bu popo dunyaya bedel masallah falan dedi ben de utandim ettim neyse esim sonra gorup delirdi beni nasi sen boyle giyinirsinn bu poponu acmicaksij saklicsksin sadece ben gorurum falan dedi ama uzerimde sadece tayt onun ustunde de uzun tunik var yani cok kizdi kustu esim bana bende ona kûstum sizce haksizmiyim ben yani evde hanimlarla otururken giymisim ne var bunda aeti popomu kapatsin gorumcemler laf etmesin diye ztn evde hanimlarla bile olsam uzunca tisort giydim yine olan bana oldu esime ne demem lazim.
Esim su kalcani bu kadar gozumuze sokma diyor?