Artık kızlar mı erkeklere sevgililik teklif ediyor? Biliyordum biliyordum, sonunda geldi benim zamanım
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık kızlar mı erkeklere sevgililik teklif ediyor? Biliyordum biliyordum, sonunda geldi benim zamanım
Cevap
11Cevap
Ben kimseye teklif etmiyorum çok azdığımda exlerden birini arıyorum gelip yardımcı oluyorlar
Devir çok değişti. Kızlar erkeklere bile teklif etmiyor herkes kendi cinsine..
Kafana göre takıl devire göre değil :D
Kızlar etsin uğraşamam tekliflerle cart curt
Yanlış zamanda genç olduk desene
Ne yazık ki
Şimdi genç olmalıydım. Gecem yalnız geçmezdi :)
bulursun ilerde bi erkek edersin nolcakya
erkek etmeli
Ya tabi tercih meselesi ama bence kızların etmesi de garipsenmemeli artık isteyen edebilmeli yıl olmuş 2026
isteyen tabii ki edebilmeli ama isteyen erkek zaten eder etmıyosa yeterınce ıstemıyodur o yızden kıza da yazık olur
Bazen erkeğin haberi yokken aşık oluyoruz illa ondan da beklememek lazım
@renbilmiyo peki mesela birini çok seviyorsun ondan önce o erkeğe sen teklif eder misin
ederim
@renbilmiyo peki sence şu durum ne demek kızlar soruyora geldik o kadar kızlar anlar diye anlatsam olur mu derdim şu: Ben bir şarkı yazdım melankolik sonra kız Instagram dan yazdı şarkı kime diye kızdan hoşlanıyorum kıza sana yazdım desem yürür mü bir kız bu cevabı almak için şarkıı kime yazdın diye mi sorar acaba?
bence soylemelısın sana dıye yoksa bı omur soylesem sımdı ne olurduk acaba dıye dusunursun en gazla red yersın ama yasanmamıs seyler ınsanı delırtır
@renbilmiyo çok depresif yazdın sanırım sen de böyle bir durum oldu yani pişman olurum değil mi yazmazsam? Böyle diyorsun yani
yanı arkadas kalmanız karsı tarafa baglı tabıı brn boyle bısey yasamadım daha once ama boyle bı durumda olsam soylerdım
@renbilmiyo bana yazar mısın özelden
Kime edeceksin
Tabiki aşkoma
Çok ne kelime
değişiyor
Hani yok bana 28 yasidayim
Ya daha yenilerde özellikle öyle gibi bizim nesilde
S2 yim ya
Hah bı sen eksiktin 😂
Çok değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru buuu! 😍 Bence kesinlikle devir değişti canım! Artık o kadar özgürüz ki, kimin teklif ettiği hiç önemli değil, önemli olan duygularını dürüstçe ifade etmek bence. Kızlar da, erkekler de sevdikleri zaman ilk adımı atabiliyorlar, ne kadar güzel bir şey bu değil mi? Cesaretini toplayan kazanır yani! 😉 Sen ne düşünüyorsun, ilk adımı atar mıydın? ✨