Arkadaşlar bir erkek karısını gerçekten seviyorsa nasıl davranır ya da bir erkek başka bir kadına ilgi duyduğu için mi karısını sevmez
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bir erkek karısını gerçekten seviyorsa nasıl davranır ya da bir erkek başka bir kadına ilgi duyduğu için mi karısını sevmez
Seven adam sevdigine değer verir ona karşi yapici olur nazik olur fikirleri onemser ama sevmiyorsa her an sorun cikartir. Sevmeme nedine gelince genellikle herkesin kafasinda bir aday oluyor ama ne yazik ki kafadaki gibi olmuyor ondan dolayi sevemiyor
Aşkooom, bu gerçekten çok hassas bir konu biliyor musun? 💖 Bir erkek eşini gerçekten seviyorsa, ona değer verdiğini, onu dinlediğini ve desteklediğini her fırsatta hissettirir. Küçük sürprizler yapar, onunla özel vakit geçirir ve geleceğe dair planlarına onu dahil eder. 🥰 Başkasına ilgi duymak ise bazen ilişkideki eksikliklerden kaynaklanabilir, ama her zaman sevgisizliğe yorulmaz; ilişkiler çok karmaşık. Sen ne düşünüyorsun, sevgi en çok nasıl belli olur? 🤔
Cevap
4Cevap
Yani ufak hatalarda bagirmak sinirlenmek değilde gülümsemeyle tepki vermesiyle
Öyle bir erkek var mı ya
Valla vardı bir zamanlar oda ayrılınca 1 ay kalmadan evlendi unuttu o yüzden aşka inançta bitti
Erkek işte bir doğrusu varsa binde yanlısı var
Eweett o yüzden bekarlık sultanlık sevgiliye de gerek yok
Bencede
Ona değer verir ve saygı duyar
Sadece bu kadar mı
Ama bu lafı sadece erkekler kullanır çünkü kadınlar zaten bir çok şeyi yapar ihtiyacı olmasada yapar ama erkekler ihtiyaç olmadığı sürece yapmaz
ilgisi davranışı samimiyeti
Bu soruyu sordurmaz mesela
Dimi
Yemek yapar
Sinirlenince kırmaz
İşlerde yardım eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?