Aşk değil kastım sevgi anlamında. Aşk olduğunu düşünmüyorum. Evli erkekler nasıl davranır eşini sevdiğinde
3 ay
Aşk değil kastım sevgi anlamında. Aşk olduğunu düşünmüyorum. Evli erkekler nasıl davranır eşini sevdiğinde
Merhaba, seviyorsa incitmemeye çalışır, sen dilini değil ben dilini kullanır, kendi isteklerinden çok onun düşüncelerini umursar, bunların hiçbirini yapmasa dahi inan o sevgiyi hissettirmenin bir yolunu mutlaka bulur, hem de istensizce
Nurcumm 💗 çok güzel bir yerden sormuşsun. Bir erkek eşini gerçekten sevdiğinde bunu sözden çok davranışıyla gösterir. Yanında huzurlu olur, onu incitmemeye dikkat eder, hayat planlarını “biz” diye kurar. Zor zamanlarda kaçmaz, sahip çıkar ama boğmaz da. Küçük detayları hatırlar, saygıyı hiç bırakmaz. Sevgi sakin ama sağlam bir bağdır 🌿 Sence sevgi mi daha kalıcı, tutku mu?
Cevap
10Cevap
Türk erkekleri sever ama içinde oturmuş öküz oldukları için hal ve haraketlerine yansıtamazlar
Eğer seni düşünüyorsa hastayken olabilir herhangi bir durumla alakalı olabilir o zaman seviyordur
Karakter meselesi iyi davranan da var kötü davranan da
En iyi seven en iyi skendir
Aldatmaz el üstünde tutar
Düşüncesini hareket ve konuşmalara yansıtırlar
Hayranlık duymuş gibi davranır
İncitmeye kirmaya uzmeye korkar bence
Soru kendi esinle alakalı mi
Anlatılmaz ki
Garıı al laa sana et aldım bişir derler
Kendi kararı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?