Sevgilimi 20 kere arayıp açmayınca Instagram ve WhatsApp’tan engellemekle abarttım mı?

Sevgilim ile birkaç gündür aramız bozuktu bugün pazar ve ikimiz de izinliydik 12.00'de konuştuk o bir iki saat daha uyuyacağını söyledi, ben de uyandığında haber ver dedim, tamam dedi öyle kapattık telefonu. Sonra saat oldu 17.20 bu ne aradı ne sordu ben aradım açmadı dedim herhalde hâlâ uyuyor. Bir de telefonla konuşurken demiştim ki ne yapacaksın bugün dedi ki denize giderim ya da alışverişe çıkacağım dedi ben de tamam dedim. Ben hikaye paylaşmıştım bu bunu görmüş sonrasında ben bunu tekrar mesaj attım dedim hani aramıştım geri dönmedin ne yapıyorsun sen dedim ama neredesin dedim hiçbir şey yazmadı sonra ben bunu aradım bu yine açmadı ben bunu kaç kere aradım bu bir tanesini meşgule attı, ben neredeyse 20 kere aramışım beni hiç umursamadı. Ben de o kadar çıldırdım ki haklı olarak, ben haklı olduğumu düşünüyorum bunu hem Instagram'dan hem de WhatsApp'tan engelledim siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
12 gü
Saat 22 oldu hâlâ ses yok mesela aramadı bile
Sevgilimi 20 kere arayıp açmayınca Instagram ve WhatsApp’tan engellemekle abarttım mı?