3 ay önce 2 senelik Sevgilimle ayrildik beni heryerden engelledi. Baktim engelimi acmis. Yazdim hayirdir diye. Oda yeni telefon aldığını söyledi. Engellenenler hep kalkmış dedi. Ama numaram hala kayıtlı nedense onda.
Instagramda da engelimi kaldırmış storyime bakmisti. Ozaman gordum engelimi kaldırdığını her yerden.
Instagramda da tüm engeller kalkıyor mu ki?
ya da üstünü kapamak için bahane mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen takintilimisin? Adami 3 aydir takipmi ediyorsun
Iliskimiz 3 ay once bitti. Bende hemen kiskansin diye erkek ekledim. Engelledi. 3 ay sonra engelimi acmis. Instagram storyime bakinca gordum. Sorum o dehil. Adam telefon yeniledim engel kalkti diyor bahane mi
Ya sen bir psikologa git bence.
Hayır kendiliğinden engel kalkmaz
Telefon numarası degil telefonunu yenilemiş yine aynı hat aslinda. Instagramda engeli kendisi kaldırması gerekiyor dimi. Bana instagram da ayarlari sıfırladım engeller otomatik. kalkti dedi
Evet öyle bir şey yok. Kendi kaldırmış. Delikanlıca söylesin kıvırmak niye yani
Ayrilir ayrılmaz erkek takioledim kıskansın diye. Ona baya uzuldu. Ondan engellemisti 3 ay konuşmadık. Baktim engelimi kaldirmis bende yuz bulup hayirdir yazdim. Wimdide engellemiyor ağırdan satıyor kendisini. Napmam gerekiyor ? Tamam 2 senelik ilişkim ben pisman oldum diye yalvardım 2 gundur. Ama erkek eklemicektin diyor beni engelllemioda :(
Yanlış yapmışsın. Yapılmayacak tek şey böyle ucuz hareketlerle kıskandırmaya çalışmak özür dilerim. Ama seni hala istiyor sadece yediremiyor baya dokunmuş ona. Zaten seni istemese engelli olursun
Engelle dedim. Şansım yoksa. Engellicem diyip engellemiyor. Ama 2 gundur peşindeyim Şu an ariyorun açmıyor cok yoruldum. Birazdan ararsa soylucem pisman oldum ozurdiledim. Ama buna rağmen beni istemeyen birine yazmaya devam edemem diyerek numarasini silcem
Biraz naz yapıyo sadece. Elinden geleni yap kenara çekil, yanaşır gelir
Aynen kendisi uzman cavus. Naz yapıyor. Engelle dememe rağmen engellemedi. Ama pek iliskiye iyi bakmiyor. Beni cok yordun bu 3 ay kafam iyiydi felan dedi . Ben elimden geleni yaptım surekli aradim ozurdiledim. Elimden bisey gelmio. Numarami silmisti sadece ben engelle diyince .. Bende sileyim mi
Of benim de eski sevgilim uzman cavus. Nerede görev yapıyo? Bence numarasını bi sil bakalım yanaşacak mı
Söyle 3 aydir engellemisti. O yuzden ben bitirmiştim. Baktim engelimi acmis bir umut yazdim yani. Numarami kaydetmis tekrar. Simdi ben pesinde koşup yalvaran oldum. O aynisini yapıyor. Numarami sildi dun engelle dememe rağmen engellemedi. Sonra kaydet demistim kaydetmis geri. Hani 2 hafta yazmaz ise artik beni tamamen bitirmismidir kafasinda? 2 hafta bekleyip silcem... Ankara DA bu arada
Senin ki peki
Bahane
Telefon numarası degil telefonunu yenilemiş yine aynı hat aslinda. Instagramda engeli kendisi kaldırması gerekiyor dimi. Bana instagram da ayarlari sıfırladım engeller otomatik. kalkti dedi..
WhatsApp da kalkio mu öyle peki
Bahane mi ciddili
Sen niye yazıyon ki
Engelleri kaldirmis. 3 ay once ben sinirlendim ayrildim. Ayrilir ayrılmaz kıskansın diye erkek ekledim. Buda ters yepti. Engelledi beni. 3 ay yazmadjm. Hikayeme bakinca yuz buldum konusmak istiyor herhalde diye hayirdir yazdim
Ama sorun o değil hani engel kalkio mu otomatik wp den instadan yeni telefonda
Evet kalkıyor
Nasil yani ınstagramda biraz daha Manuel degl mi? Instagramda da engelimi kaldirip hikayeme bakmista