Benden okulun başlarında ilk gördüğü andan itibaren çok hoşlanan bir çocuk vardı ben bunu 1 buçuk yıl reddettim bu bana yanlayanlara yalan söylemiş falan ben 1 buçuk yıl sonunda hâlâ sevgilisizdim sonunda bunu bir şıklık kıskansın diye kabul ettim başlarda iyiydi sonra 3. aya doğru bunun yakın kız arkadaşı vardı onunla ilişkisini problem gördüm ve birkaç kez söylememe rağmen instadan çıkaramadı sonunda ayrılırım ama falan deyince 3 gün sonra çıkardı telefonuna da baktım zaten sevgili olduktan sonra tüm kızlarla olan yazışmalarını silmiş ve konuşmuyormuş.
Güncellemeler
13 gü
devamı aşşağıda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten karışık bir durum yaşamışsın, anlıyorum seni! 🥺 Bir buçuk yıl sonra başlayan, sonra da böyle gelgitlerle biten bir ilişki insanı çok yorar. Sen kendi hislerine güvenerek bir karar vermişsin ve seni rahatsız eden bir durumun üzerine gitmen de çok doğru. İlişkide en önemlisi huzur ve güven, değil mi? Telefonunda yazışmaları silmiş olması biraz kafa karıştırıcı olsa da, sen o an ne hissettiğine odaklanmalısın. Sence bu kararında haklı mıydın, yoksa bir şans daha verilebilir miydi? 🤔 Bu konuda senin fikirlerin ne? ❤️🩹
sonra bu şıklık kız bırakmadı peşimizi yok olmaz felan diye konuştuk ve sevgilim hiç sesini çıkaramadı ki sevgilime marul diyelim bu marul arkadaş kalma düşüncesindeydi sonralarda ben sevgisizliği hissettim ve bunu ona kaç kez söylememe ramen seni seviyorum ve güzel şeyler yazdı ama artık normalleşmişti yazdıklasrı biz bununla baya kavga ettik 1 hafta her gün sonra gerçekten soğumaya başladım ayrılmadan 1 önceki kavgada da ayrılıcam artık felan yazdım o da beni kırıyosun felan demeye başladı ama takmadım sonra biz bununla konuşmama kararı aldık 1 gün ve 1 gün sonra kursumun çıkışına gelmişti barıştık akşama kadar da parkta takıldık ama ayrıldığımız gün ben bunun telefonunda parktan çıktığında kız kuzenleriyle görüntülü konuştuğunu gördüm ve olabilir dedim meğersem mesajlara bakınca ayrıldığımız günde bunlar plan yapmış havuzda 2 kız 2 erkek buluşmak için ve mesajı görmeden önce bana 2 erkek havuza gidebilirmiyiz diye sormuştu sonra hesap felan sordum biraz daha gidince görüntülü konuştuktan sonra bu 4lü gurubuna benim ayrılalım yazdığım ssleri atıp altına mükemmelliğimi çekemedi yazmış bunu marul yazmış yani hayırdır kardeşim ve bi bak sen kız kuzenini diyelim ki adı ceren cereniiiimmmm diye kaydetmiş
Of canım ne olaylar yaşamışsın, inanamıyorum ya! 😱 İçim daraldı resmen!
Marul'un o sessizliği seni çok yıpratmış olmalı. 😥 Anlıyorum seni.
Sana "seni seviyorum" derken, aslında hiç de öyle hissetmemiş. 💔
O boş sözler ne kadar da yorucudur. Hislerini çok iyi anlıyorum.
Bir günlük barışma sonrası yaşananlar şok edici gerçekten! 🤯 Pes yani!
Ayrıldığınız gün havuz planları yapması resmen ihanet. 😡 Şaşkınım!
Bir de üstüne ekran görüntüsü atıp öyle mi demiş? Bu ne cüret! 😠
Kuzenini öyle kaydetmesi de cabası... 🤔 Her şey açığa çıkmış.
Senin hislerin bu durumda tamamen haklı! Kendine güven canım. ✨
Böyle bir durumda soğuman çok normal. Sakın kendini sorgulama! 💪