Bir ilişkiyi bitirmek için birçok sebeb olabilir , Karşı cinsle aşırı samimiyet, cilveleşip takılmak sonrasında.. eskiyi unutamamak , aşkını sorgulamak her kızdığında çocukça ergence işler yapmak Bittiyse bitmiştir...

#emre00 ®
Bir ilişkiyi bitirmek için birçok sebeb olabilir , Karşı cinsle aşırı samimiyet, cilveleşip takılmak sonrasında.. eskiyi unutamamak , aşkını sorgulamak her kızdığında çocukça ergence işler yapmak Bittiyse bitmiştir...

#emre00 ®
Bana artık eskisi gibi zaman ayırmıyordur, ben de başkası olduğunu düşünür, kafamda kurar ona agresif davranırım. Oysa bana zaman ayırsa bunlar olmayacak. İşi vardır falan orası ayrı halden anlarım o kadar da bencil değilim.
Karşı cinsle gereksiz muhabbeti, samimiyeti olur zaman içinde kavgalar olur, bensiz artık saatlerini geçirir... ee zaten bitmiştir... o zaman ne diye kendimize yük edelim? Yormadan bitmesi ikimiz için de hayırlısıdir dimi?
Hayırlısı herseyin
Geçmiş olsun senin icinde hayırlısı
Sağol teşekkür ederim
Geçmişle bağını kesmediyse, sevgisini göstermekten çok sevgisizliğini gösteriyorsa, saçma sapan şeyleri kaosa çeviriyorsa, üzülmeme dayanamıyorsa, benden foti isteyip yüzünü özledim demiyorsa, aldatmışsa, diğer kızlarla hala samimi bir şekilde şakalaşıp gülüşüyorsa gibi gibi yazarken sinirlerim oynadı nasıl soru bu ahsjs
Aklı eskisinde kaldıysa, sadakatsizlik, ilgisizlik, olmadık şeylerden kavga çıkarması özellikle sadakatimi ve sevgimi sorguluyorsa net popişine tekmeyi vururum.
Karşı taraf beni yok sayıyorsa ilişkiyi bitirmeye çalışıyorum. Kopması ne kadar zor oluyor bazen. Bir de kıskandırması beni. O zaman deliye dönüyorum dünyayı gözüm görmüyor.
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum yaşamadan büyük konuşmak istemiyorum. 25 yıldır öyle bit sebep olmadi. Umarım olmaz..
Eğer sevdiğim kadar sevilmiyorsa.. yalan varsa aldatılma varsa. bana karşı güvensizlik duyuyorsa aşırı kıskançsa ya da kafa olarak uymuyorsa silerim direk
Yalanlar, arkamdan iş çevirmek, aptal yerine koyulmak, haksızlık, ş* refsizlik, herkesle içli dışlı olmak, kuyruğu nerde sallandığı belli olmayan, saygısızca davranan insanları tutmuyorum hayatımda. Gitmek isteyeni tutmuyorum sadece uğurluyorum ✌🏼
sevgisinin peşinden gitmeye cesareti olmayan birini kapının önüne koyarım
Evet seni yoksayması gibi
Israrla yapmaya çalışıyorsa o kişiler ile kendi karektersizilği ile başbaşa bırakmak gerekir
Ben çok şey biliyorumda susuyorum :))
Kesinlikle Hocam
İlgisizlik çok fazlaysa ve sevgisini hissetmiyorsam bitiririm..
Arkamdan iş çevirirse, beni bir başkasıyla boynuzlarsa. Benim görmediğimi, bilmediğimi zannedip başka bir kadın ile fazla samimi ise ben bunları kaldıramam. Biter.
İlişki artık toksikleşmeye, sıkışmaya başladıysa bitirmek gerekir. Her iki tarafında daha fazla yıpranmaması için. Ama bazen bitti zannedersin, kalbin bir türlü bitiremez oda en zoru
Bir ilişkiyi bana yarardan çok zarar getirebilme ihtimalinden dolayı bitiririm. Geri dönüşü olmayan hatalardan dolayı bitiririm. Kolay bitirmem ama çok kolay bitiririm...
hayırlısı olsun hacı.
bir ilişkinin bir çok bitme sebebi olabilir. Bazı evliliklerde bile incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden ayrılıyorlar bazen.
Beni anlamaması. Bana saygı duymaması. Aldatması. Psikolojik ve fiziksel şiddet uygulaması. Kadınlar sebebi ile.
Bitirdiysem artık sevgim bitmişdir bir şey hiss etmiyorumdur. Aşırı kıskanması , sevmediğim şeyleri yapması bitirmeme sebeb olurdu.
Saygısızlık, güven problemi, aldatılma bu üçü için bitirebilirim
Güvenmeyip kıskanırsa bitiririm. Özgürlüğümü kısıtlayanın canına okurum.
misal bana sevgisini hissettirmiyorsa bitirirdim
1. Sevilmediğimi hissettiğim zaman
2. Sevmediğimi farkettiğim zaman
Geleceği yoksa bitiririm
Sadakatsiz olursa biter
Yalan söylerse bitiririm
Ee bittiği için bitiridim
Bana karşı saygısı biterse bitiririm ben
Cevapları yazmışsın
Bitmisse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?