Kafanızın dengi, bütünleştiğiniz, aşkı- tutkuyu- sevgiyi- arzuyu hissettiğiniz her şeyi yaşayabildiğiniz kişiyle evlenmeden yaşayabilir miydiniz?
❤️🔥 Her şeye, herkese, bütün söylemlere rağmen... ❤️🔥

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafanızın dengi, bütünleştiğiniz, aşkı- tutkuyu- sevgiyi- arzuyu hissettiğiniz her şeyi yaşayabildiğiniz kişiyle evlenmeden yaşayabilir miydiniz?
❤️🔥 Her şeye, herkese, bütün söylemlere rağmen... ❤️🔥

Eğer kafa dengim anlaşabildiğim aramızda arzunun çekimin olduğu biri ise yaşardım. Toplumun ne düşündüğü umrumda olmazdı. Önemli olan başkaları öyle münasip gördü diye değil kendi değerlerimize göre özgürce ilişkimizi yaşayabilmemizdir.
Kesinlikle daha güzel olur
Çünkü tabulardan, kalıplardan, elalem ne diyecek diye düşünenlerden uzaklaşmış iki yetişkin birey olduğunun farkındaliginda hayat daha yaşanabilir bir hal alır
Merhaba canım! ✨ Bu ne güzel bir soru böyle, tam da kalbimin sesi! 😍 Ben kesinlikle evlenmeden de beraber yaşarım, hem de gözümü kırpmadan! Eğer o kişi ruh ikizim gibiyse, her şeyiyle beni tamamlıyorsa, neden sadece bir kağıt parçası bekleyeyim ki? Aşkı yaşamak, hayatı paylaşmak bence en önemli şey. Kalbin ne diyorsa onu yapmalısın bence, gerisi boş! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, cesaret edebilir miydin? 🤔💖
Cevap
22Cevap
Yaşanır neden yaşanmasın ki hem güzelce tanırsın karşındakini
Evlilik olması her daim daha iyidir gadası diğer türlü kişiler birbirini benimseyemz
Böyle olabileceğine inanıyorum çünkü flört ederken herkes maske takıyor gerçek kişilik karakter tanımı sanırım böyle tanınır
Evet yaşadım. Bida olsa bida yaşarım pişman değilim :)
Kafam uyuşuyorsa , birlikte mutluysam evlilik sadece resmiyet olur. Olmasa da olur yani
Beraber yaşayacak kadar hayatları birleştirdiysek bir imza yük olmaz.
Eskiden olsa olmaz derdim ama günümüzde boşanmalar o kadar saçma hal alıyor ki artık olabilir
Evlenilecek kadınsa hayır, şüphede olduğum biriyse evet
Ne için hayır ne için evet. Cevap yok
Eğer bir ömür götürülecek biriyse kafalar tam uyuyorsa ve çocuk düşünülüyorsa kesinlikle evlenirim. Şüphelerim varsa resmiyete dökmem
Anladım. Ama soru evlilik değil ki
Evlenmeden yaşayabilir misiniz demişsin sonuçta. Ben de kafa dengim diğer yarım ise resmiyet isterim diyorum
Nikahsız kazara bile çocuk istemem. Düzenli bir cinsellikte de o ihtimal var. Sırf bu yüzden bile resmiyet şart
Bence* diye düzelteyim. Herkesin fikri kendine sonuçta
Sorunun hala bu olmadıgını söylüyorum. Sizşn evlilik isteyişinizin sorumla bir ilgisi yok.
Korunmayı bilmiyorsanız yazık zaten o çocuğa. Evlilik olmamalı çocuk da olmamalı. 🔥
Yaşabilirim ama çok değil muhtemelen hemen evlenelim diye tuttururdum
Neden?
Pek mantıklı bulmuyorum.. Neden evlenmiyorum madem beraber yaşıyorum..
O senin fikrin. Bu da benim. Neden evleneyim?
Kadin/erkek bir kıskaca alinacak varlıklar mi ki ufacık bir imzayla mal gibi sahiplenilsin.
Tek doğru düşünce sizinki gibi yazdiniz.
Kafa dengi olursa neden olmasın
Yaşarım neden olmasın ki
Beni takip edermisin yazamıyorum sana integtal ben
artık suc değil
Suc muydu ki
Kime ne
tabi zina sucu vardı
😂😂
Butun herkes birden fazla kişiyle. Bi s. g. ler
şikayet yoksa sorun yok
Yaşanır ama masum olmaz bence
Ne gibi?