Evet yaşarım, yaşadım
Hayır yaşamadım yaşamam
Emin değilim
Ben isterim çevre müsaade etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır yaşamam
Yaşadım ve evlendik
Cevap
7Cevap
Evet yaşarım,
Yaşarım
Evlilik devlet onayı ve toplum onayı
Ben gönülden imza atmadiktan sonra binlerce sayfaya imza atsam ne önemi var ki
Banane elalemden onlar her zaman eleştirecek birsey bulur
Müslüman mısın?
Seni alakadar eder mi? Yaradanın soracağı soruları soran kullara bu tarz cevabım yok
Lan bırak! Birde bu çıktı, her haltı ye ondan sonra Allahla benim aramda, yok öyle bir dünya.
Müslümansan ve böyle şeyleri savunuyorsan münafıktan başka bir şey değilsin, kendi kendini kandırmana hiç gerek yok.
Ha yok inanmıyorsan git istediğin b*ku ye beni ilgilendirmez, hesabını sen vereceksin, zorla vereceksin istesende istemesende.
Sizin gibi tipleri görünce cehennemin neden yaratıldığını çok iyi Anlıyorum, çünkü senin gibi Maymun Arsız tipleri ancak Ateş temizler. Defol şimdi!
Sen muslumansan neden açıksın 🤣
Sen git aynaya bak gel bana ahlak ve din dersi var ya aptalk
Soruda imam nikahı VS mi geçiyor belki devlet nikahı kiymak istemiyorum. Kendinizi bir bok sanıp böyle duyar kasiyorsunuz.
Madem çok dindar çok namuslu birisin o halde neden erkeklere kendini gösteriyorsun o foto ile
Senin gibi düşünmeyen kişilere hakaret etme özgürlügunu sana kim veriyor. Bu mu senin aldığın aile terbiyesi. Ahlak
Sıfatını hadi ordan birseye benzesen bari. Git kendine bak
Benle beraber mi yaşadın altıma mi yattın, anneni benle mi yakaladın, kiz kardeşini altımda mi gördün de gelmişsin her haltı yiyip gibi ithamda bulunuyorsun. Sen ilk önce kendine bak. Kendi dini yaşamana bak. Madem sen muslumansan bu halin ne. Bu halde fotolarini erkeklere neden yorumlatiyorsun
🤣🤣🤣 Beyinsiz fukara
Şimdi git sikayet et beni. Yorumları kaldırınca da mutlu olur egonu tatmin edersin.
Ama gerçekten insan olsan aynaya bakar ilk kendini oz eleştiri yaparsın. Sen kimsin ki allahin soracağı soruları soruyorsun kevase
Evet yaşarım diyenlerin, erkekler olması👀
Bu ülkede erkeklerin karakteri beş para etmez diye boşuna demiyorum. Yine haklı çıktım. ✅
Yaşamam
Yaşanır
Yaşarım
o şans kimde warrrr
evt sen
Yaşadık sorun olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?